Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 15
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Am luat extracte de zmeur, cocaz negru timp de 3 luni pentru a scapa de chisturile de pe ovare. Apoi am continuat cu capsule de napraznic si maca... si am doua liniute la test. Bine, am facut si 3 luni Polidin in zilele de CM.
Bafta va urez, sa veniti dupa mine la odisee!
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana, vezi ca te-ai stresat degeaba cu probabilitatea sarcinii???
Oricum, multe felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!! Te trec pe listuta modelelor. Cum te simti? Cum iti merge?
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Fetelor noi, sa imi spuneti care vreti pe listuta.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
numeioana spune:
Eu ma simt foarte bine momentan si psihic si fizic. Azi trebuia sa vina CM, sper sa n-am nicio poblema. Astept sa am la test a doua liniuta de aceeasi intensitate ca si prima si o sun pe doctorita s-o intreb cand sa ma duc sa ma vada. Deja am inceput sa iau Acifol si m-am obisnuit cu ideea ca am un samburel in burtica. E extraordinar!! Dupa cate probleme aveam a aparut bebe!
Mai am mici intepaturi in burtica, usoare greturi, n-am somn deloc (se vede!!) si azi m-am trezit cu o durere constanta in col sau uter, nu stiu... M-am cam speriat, dar sper sa fie normal...
Abia astept sa merg la doctor sa vad...
Pupici!
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
happy33 spune:
Multumesc mult adimercedes Iau inainte Donavital deci care contine mladite de zmeur si vitex. Voi lua si omega 3 si beau si ceai de papadie. As bea si ceai de coada soricelului dar mi e frica. Voi cauta avocado, e delicios. M au inebunit estrogenii astia. Sper sa mi vina cm ca altfel sunt o bomba cu ceas. Un week end super si multi bebei
bitza037 spune:
Dragele mele aveti idee daca ca si la femeile care iau antibiotice sa nu ramana gravi in aceeasi luna este valabila si pentru barbati.Adica daca sotul meu ia anitbiotice pentru mycoplasma si ureaplasma,ar trebui sa ne ferim sa facem bebe luna asta???Citisem ca la femei ramane in organism,probabil ca si la barbati, aveti idee vreuna din voi???
Merci de raspuns
Daca nu am fost coerenta, scuze, dar sunt cam obosita la ora asta.
http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
Zenobia spune:
Buna dimineata!
Sunt Zenobia si am endometrioza depistata laparoscopic in ianuarie 2007. Parca as fi la intalnirile alcoolicilor anonimi. Incercam sa facem un bebe cam de vreo 3 ani, insa insistent si metodic doar de 1 an. Mi-ar placea sa ma treceti si pe mine pe lista voastra, mai ales ca merg la homeopat de trei luni.
De putin timp am aflat despre un tratament pe care l-a facut cineva care a avut endometrioza si care acum e gravidutza:
Etapa 1 - detoxifiere
www.naturashop.ro/thisilynreg-cleanse-with-mineral-brdigestive-sweep8482-p-983.html" target="_blank">Thisilyn Cleasing Mineral Kit
Etapa 2 - cate trei luni doua din urmatoarele:
www.naturashop.ro/female-hormone-blend8482-p-969.html" target="_blank">Female Hormone Blend
www.naturashop.ro/flax-super-lignan-ulei-super-lignani-p-958.html" target="_blank">Flax Oil 1300 Super lignan
www.naturashop.ro/lactoferrin-p-1140.html" target="_blank">Lactoferrin
www.naturashop.ro/dong-quai-root-p-948.html" target="_blank">DongQuai Root
Voua cum va suna acest tratament? L-as face, as incerca orice, numai ca e cam scump si daca il incep vreau sa stiu sigur ca nu imi face rau. N-am apucat sa o intreb si pe homeopata daca e ok sau daca merge cu ce imi da ea... Voi ce ziceti?
O zi buna
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
numeioana spune:
Eu am luat antibiotice trei luni la rand din Z1 pana in Z5 a CM. Cand am intrebat doctorita daca trebuie sa ne protejam a zis ca nu e nevoie. A mai spus, ca macar sa raman eu gravida, ca nu e nicio problema. Si acum, dupa a treia luna am si ramas. Cu privire la asta nu-mi fac nicio problema. Ma rog sa fie totul ok si sa am un bebe sanatos.
Ioana 3+
Vine bebe!!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by miruna79
Fetelor am si eu o intrebare.fetele care au mai luat BU si Napraznic a avut cumva efecte adverse la voi??
Mie imi ies cosuri pe fata ca si cum as fi la 13 ani plus ca m-am ingrasat si vreau sa va spun ca am avut intepaturi la ovare aproape o saptamana z17-22 probabil ovulatia dar nu stiu de ce atata zile m-a tot intepat...
Nu mai stiu nimic.
Va pup
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Miruna, eu de la napraznic nu am avut probleme deloc. BU insa nu am luat, desi mi-am facut rost de cateva sticlute. Am citit ce reactii poate da in organism si efectiv mi-a fost frica sa incerc (in plus tinctura la mine nu era o varianta, din cauza tensiunii mici). Intepaturile la ovare pot fi din cauza BU. Eventual intrerupe BU pt o vreme si vezi cum te simti. Acum depinde si de cat de tare te doare. E normal ca plantutele pe care le luam sa inceapa sa lucreze si sa simtim ca avem organe interne. DAca durerea e suportabila, daca e surda si daca e pe perioada scurta, eu zic ca e ok si poti sa continui. Insa daca e dureros tare, poate e mai bine sa vezi din ce cauza o ai. Si din pacate merge doar pe incercate...
Mult succes!!!
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Buna dimineata!
Sunt Zenobia si am endometrioza depistata laparoscopic in ianuarie 2007. Parca as fi la intalnirile alcoolicilor anonimi. Incercam sa facem un bebe cam de vreo 3 ani, insa insistent si metodic doar de 1 an. Mi-ar placea sa ma treceti si pe mine pe lista voastra, mai ales ca merg la homeopat de trei luni.
De putin timp am aflat despre un tratament pe care l-a facut cineva care a avut endometrioza si care acum e gravidutza:
Etapa 1 - detoxifiere
www.naturashop.ro/thisilynreg-cleanse-with-mineral-brdigestive-sweep8482-p-983.html" target="_blank">Thisilyn Cleasing Mineral Kit
Etapa 2 - cate trei luni doua din urmatoarele:
www.naturashop.ro/female-hormone-blend8482-p-969.html" target="_blank">Female Hormone Blend
www.naturashop.ro/flax-super-lignan-ulei-super-lignani-p-958.html" target="_blank">Flax Oil 1300 Super lignan
www.naturashop.ro/lactoferrin-p-1140.html" target="_blank">Lactoferrin
www.naturashop.ro/dong-quai-root-p-948.html" target="_blank">DongQuai Root
Voua cum va suna acest tratament? L-as face, as incerca orice, numai ca e cam scump si daca il incep vreau sa stiu sigur ca nu imi face rau. N-am apucat sa o intreb si pe homeopata daca e ok sau daca merge cu ce imi da ea... Voi ce ziceti?
O zi buna
Zenobia, bun venit , te-am trecut pe lista homeopatelor. Plantutele de care zici tu suna bine, insa trebuie sa verifici cu homeopata ta sa vezi si parerea ei, mai ales ca sa nu se creeze o problema de suprastimulare - asta depinde de ce iei deja de la ea.
Sa ne tii la curent .
samburici