ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucia, colegul meu zicea ca l-a cumparat de la metro, o sa-l caut si eu, eu as zice mai degraba infometata, am momente cand cred ca as manca si un bou, da la cate nu renuntam si cate sacrificii nu facem noi pentru mult doritul bebe, iar cand le zicem alor nostri sa mearga la o spermo. sau sa ia niste pastilute cu plantute se sifoneaza de nu se poate, ca cica ei nu nimic, cred ca ii lovim in masculinitatea lor. avem voie amidon, ala nu este ca faina? te pup
tuculucu, asta ma mai consoleaza si pe mine, macar atat, ca in rest am destule, nici eu nu stiu de unde sa incep. pentru moment astept sa vina uratii si sa ved daca ovulez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy astia ii avem cu astia defilamSa ni tina DD sanatosi!Despre amidon stiu ca si cartofii sunt bogati in asa ceva.Si la cartoci stiu ca nu avem interdictie.Poate mai intra o fata mai stiuta sa ne lumineze.Merci pentru pont.O sa caut.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Cristy, cartea am cumparat-o de pe site-ul www.endo-resolved.com O sa incerc sa va trimit si voua numai sa reusesc sa scannez undeva ca nu am scanner acasa.

Aerlilian, vezi ca nu te-a tinut acolo si astazi, mai o zi si ai scapat. Bafta inca o data si astept vesti bune.

In rest la toate.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Monicutza,cred ca de frica ta m-a lasat acasa astazi.Le-a fost frica de superwomen!.Da,draga mea,astazi sunt acasa,tocmai am terminat de inghitit afurisitul de Fortrans care a fost infiorator la gust.Acum...astept efectul.Vroiam sa-ti spun ca nu mai sunt atat de panicata,astazi intrand in atmosfera de spital parca m-am mai linistit un pic.Doctoritele sunt foarte dragute,si ginecoloaga si anestezista,mi-au insuflat incredere si optimism.Maine seara,insa,raman acolo si ma gandesc ca poate e mai bine asa,o noapte nu moare nimeni...Inteleg ca trebuie sa ma monitorizeze,sa ma aiba sub obsevatie...Sper sa fie ok,doctorita spunea ca vrea sa vada ce e cu aderentele acelea dar spera sa nu fie probleme.Astazi mi-a spus ca e posibil sa fie ceva legat de operatia de apendicita,avand in vederea ca trompa infundata e pe dreapta,dar asta a fost acum 15 ani...Oare ce legatura sa existe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
nu stiu daca ma mai tineti minte, v-am mai scris acu citva timp, ca avusesem endometrioza, facusem tratament cu diphereline, 6 luni, etc.
ei, nu a durat mult timp starea de bine, caci acum juma de ora m-am intors de la control, si am iarasi endometrioza, pling si nu-m revin.
nu mai stiu ce sa fac, sint disperata.
chirurgical, nu se rezolva, cu tratament nu se rezolva, atunci cum se rezolva panarama asta de endometrioza, ca ma apuca nervii, si asa ma luat o durere de cap de nu mai pot.
am zis sa incep cu tratament naturist, sa ma apuc de cautat.
daca cineva a facut tratament naturist, sa ma indrume si pe mine.
scuze, ca am scris asa mult
va pup

2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Aerlilian, ma bucur ca te-ai mai linistit. Lasa ca va fi bine.
Eu tocmai am inceput sa ma stresez putin pt ca aici nu trebuie mers cu o zi inainte dar trebuia sa ma sune de la spital pt sa ma intrebe niste chestii si probabil sa-mi spuna ce si cum sa fac inainte, dar nu m-au sunat la numarul la care trebuia. Asa ca am sunat eu azi si mi-au spus ca toata saptamana e programata deja si nu mai au loc decat pe 16 ca sa ma sune. Si eu am laparo pe 17. Ma gandesc ca totusi trebuia mai din timp sa aiba loc "pre-assessment"-ul asta. Astia de aici sunt ciudati rau si mi-e tare greu sa am incredere in ei dar trebuie, nu am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Pusichet, dar ce control ti-a facut , ecografie? ca eu stiu ca numai laparoscopic ti se poate da dg. de endometrioza. Astea-s doar presupuneri. Mie dr. meu mi-a zis clar ca nu poate sa puna asemenea diagnostic decat daca ma opereaza.

Tuculucu, la care dr. mergi in Oradea? Eu la Rotaru, e super, cel putin din pct. meu de vedere, pe mine el m-a trimis la TM la operatie, tocmai ca nu avea laparoscop. Ma opera clasic numai daca voiam eu. Astia din Oradea nu prea-s priceputi. Eu sunt acum un pic ingrijorata, am CM foarte neregulat, cu dureri mari, luna trecuta am fost la dr., ma mai duc maine ca mi-am facut programare sa vad ce mai zice, vreau sa fac si mai multe analize. O sa-ti spun ce si cum.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

alinaalex asa stiam si eu ca numai laparoscopic se observa, mi-a facut ecografie si a zis ca aspectul, mi l-a aratat si mie, e de endometrioza, arata groaznic.
si cum eu am fost operata de 2 ori de endometrioza am fost socata sa aflu ca am acum din nou.
in spatele uterului o forma destul de ciudata cu ramificatii care efectiv pluteau in lichidul ala sau ce o mai fi, si mi-a zis ca singura solutie e fiv.
iar eu iam zis ca nu mai fac nimic nici un tratament medicamentos, nici nu ma mai operez asa la 2 ani sau mai rau cum a fost prima oara la un an, ci am sa caut si o sa urmez un tratament naturist.

2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cristy..."cum ma simt post fiv?"....cu 4 kg in plus la surplus,burtica,celulita...ciclu anovulatoriu si nu am avut probleme de ovulatie niciodata...cam deregleaza ce sa zic:imi e si teama sa repet fsh,lh...nu mai zic de influenta neg.asupra endometriozei...sper sa ti se intimple minunea intre timp..sa nu ajungi la fiv...e o procedura care te poate consuma si emotional mult mai mult decit poti crede...deci multa bafta natural...!
Aerlilian..aderentele sint un fel de pinza de paianjan de tesut(apar mai ales dupa op.de chirurgie clasica)si daca ai probleme cu trompa dr...poate fii decit acoperita de aderente care se pot rez.laparoscopic...inca o data bafta miine...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc din tot sufletul pentru incurajari,dragele mele!!!Incerc sa fiu optimista,dar...Deocamdata ma stresez pt ca nu si-a facut efectul Fortrans-ul.Sper ca in cateva ore sa se rezolve.

Mergi la inceput