ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Aerlilian-pauza de tociala la mine- mult succes si sa nu-ti fie frica,noi toate tinem pumnii sa te intorci sanatoasa, cu vesti excelente.Curaj iubita, laparo este o interventie usoara.Si sa nu te ceri sa te lase acasa, daca nu te simti sigur sigur bine.Este bine sa fi supravegheata de profesionisti.Oricum te vei intoarce din spital repede.
Monica multumim pentru reteta!Mai ne scrii?
Ioana iti multumesc pentru intelegere ca am fost off topic.Ca de obicei gazda buna si aici, nu doar la intalneli.Ma intelegi, ca eu nu pot sa va vad,asa ca trebuie sa scriu aicisi cu atat esti de apreciat ca iti stiu parerea si ca mergi la alt doctorFrumoasa zicala si adevarata!
Alexia28bantuitoarea mica si singura acasa!Salutari cutelului somnoros
Ralu spor la munci.Ti-a venit randu'
Boo pe unde umbli teleleu?
Liliana,Flory,toate iubitele noapte buna,somn usor,sapte purici pe-un picior!
Ahha!Boo deci esti in state?Pai si esti singura- singura?Si ai condus singura pana acolo?Wow!Eu am carnet de cand eram fata marepe bune!A si expirat.Dar nu conduc ca mi-e fricaPrefer sa stau in dreapta si sa lalai,sa fumez si sa do sightseeing.-sunt figuranta,subliniez intr-una ca invat engleza
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ia ghiciti unde sunt ??!! La Suceava ... Na' ca n-ati ghcit . Si e pe bune, nu ca Rwuanda lui Aerlilian. Ma chinui cu conexiunea si pana am citit tot ce ati scris mi-a luat ceva. Aici ploua si e urat
Vad ca azi ati dezbatut principii, cu care sunt perfect de acord. Lucia mi se pare ca ai dreptate, alegerea sau parerea despre un dr ginecolog este poate cea mai subiectiva dintre toate, parerile sunt pro si contra despre toti si depind de experienta fiecareia. Si cu asta inchei si eu subiectul.

Legat de regim azi nu am tinut nimic, am mancat numai prostii ca am fost jumade zi pe drum, ca am venit cu masina .. si singura pe deasupra asa ca nu mi-a venit sa ma opresc la vreun restaurant. Am mancat un sandwich pe drum si seara cand am terminat treaba un fishmac de la Mc
Dar promit ca maine nu mai fac !!!!! Zau. Si ies si la alergat vineri.

Aerlilian bafta multa maine, tinem pumnii sa fie bine si sa stai cat mai putin in spital.

Nu mi-am facut programare inca la nici unul, oricum variantele ar fi Ion Ionut sau Tutunaru, pentru ca am inteles ca la nici unul nu am nevoie de programare speciala. Cel putin la II merg direct la spital. La T mi-a spus o colega ca si cu si fara programare nu conteaza prea mult ca si asa nu se tine cont la el la cabinet si ca sa ma duc direct. Asa e? Daca nu e asa, o sa sun sa-mi fac programare ca sa fie oricum.

De simtit ma simt mai bine cu raceala, dar in schimb legat de CM e inundatie totala, nu am avut niciodata asa mult. Nu stiu de ce. Sa fie oare dupa tratament asa ? Am folosit pentru prima oara in viata OB Super .. si le schimb o data la 2-3 ore. Si mai curge si cu cheaguri. Apropo de ce vorbeati mai devreme cu petele maronii eu nu am avut niciodata, imi vine direct. Asa ca exista si varianta asta...

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Lucialu, o sa mai postez si alte retete sau o sa incerc sa scannez cartea si sa va trimit si voua, sunt foarte multe retete si poate asa va fi mai usor sa va tineti de regim ca va fi mai variat si cu mai multe idei. La mine e a treia zi de regim si ma simt foarte bine, nu numai fizic dar si psihic pt ca simt ca fac ceva ca sa scap de problemele mele. Asa ca fetelor, tineti-va de regim pt ca ne ajuta sa devina si visele noastre realitate.

Aerlilian, bafta multa si sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Monica iti multumesc si multa bafta cu regimul!
Booiti dai seama ca acum curge tare,dupa atata pauza fortata.Atat timp cat iese tot afara este ok.Sa nu ramana inauntru.Sa se curete bine uterul.Ma bucur ca te simti mai bineAcum te las cu fetele.Ca va facusem urari de somn usor.Ma intorc la tocit, ca o iau in frezaSchimb de tura.
PS:incearca sa folosesti tampoane exterioare.Sa nu blocheze nimic si sa retina acolo ceva.
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 ma bucur ca ne tii companie celor care bantuie noaptea pe aici. Nu au aparut inca, dar sunt pe aproape, pentru ca am si ceva pete bej, sunt prin z27, sa nu creada lumea ca tin secret. E pentru prima oara cand i-mi doresc sa vina mai repede ca sa pot calcula ziua ovulatiei pentru luna mai, asa ca nu voi fi trista cand vor veni. Tu ce semne ai, ca mai ai putin si incepi numaratoarea inversa???
Lucialu esti o draguta
Boo distractie placuta iubita!

"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ce mai fac fetele noastre?
lucia, eu zic ca daca tii regim nu ai cum sa nu slabesti, da ai grija cum tii regimul pentru ca stii care este scopul nostru: bebei si pentru asta in primul rand trebuie sa fim noi sanatoase. eu sunt fericita pentru ca tocmai am descoperit ca exista iaurt cu 0% grasimi de la prodlacta, asa ca diseara dau navala, dar uratii cat pot sa-ti mai intarzie, adica poate fi asa pe termen nedefinit? te pup
flori, iti tin pumni, eu sunt cam zapacita, de ce o faci din nou?
monica, ce carte este, de unde ai luat-o, iti faci o pomana cu o biata infometata
aerlilian, iti tinem pumnii, suntem alaturi de tine
liliana, si eu sunt tentata sa fac un FIV, daca nu iese nimic in urmatoarele luni, dar imi este teama sa nu ma dereglez hormonal, as avea motive de ingrijorare?, tu cum te simti?

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,va multumesc din suflet pentru incurajari,sunt acasa acum,ma intorc la spital dimineata la ora 6.30.Mi-a facut analize de sange si urina astazi,un ekg si urmeaza sa iau Fortrans-ul.In rest...cum va vrea Dumnezeu.Dar cu vesti ma voi intoarce abia sambata seara,pentru ca ma vor tine la spital maine,peste noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare fetelor dragutelor!

tare harnice mai sunteti, ati deschis capitol nou, si ati umplut 5 pagini de cand n-am apucat sa va citesc. acasa a varsat dragutul meu sot cafea pe tastatura si imi merg doar cateva taste.asa ca no chance sa va scriu seara de acasa. asta e,mergem sa luam una noua.

alin alex: ma bucur ca esti si tu din Oradea, nu sunt singura care uraste boala asta de aici din oras. :((
eu am facut laparoscopia la cluj,la dr.Todea. a fost ok,mie mi s-a parut tare de treaba. aici in Oradea nici macar nu mi s-a spus de varianta cu laparoscopia,ar fi vrut sa-mi faca operatie clasica pt un chist pe ovarul drept.
singurul meu dubiu se refera la cat de mult a reusit chirurgul sa curete aderentele de endometrioza. el zicea ca trompele nu sunt permisive deloc si ca toata cavitatea abdominala e plina de insulite de endometrioza. naspa situatie :(
oricum mai astept vesti de la tine,spune-mi si tu cum esti,ce faci referitor la endometrioza...

crysti 1977: macar tu ai trompele permisive. e si asta un lucru foarte important.incerca sa vezi partea plina a paharului si sa-ti faci sperante de viitor pe baza a ceea ce e bine.

eu sunt tare somnorici de doua zile, sunt niste nori pe aici prin oradea ca numai de stat la birou nu am chef... abia astept sa ajung acasa...

pupici pt toate si vesti bune in viitor

aerilian: sunt sigura ca va fi bine la laparoscopie.

cami

Mergi la inceput

Ola muchachas!
Liliana si eu sunt ca un balon hormonalNici nu ma mai necajesc, ca pierd timpul.Cred ca vine totusi in curand, ca ma doare in acel sens.Continui tratamentele si asta e.N-am habar de gigel bucur,pentru ca am abandonat polipiiAjunge un microbist in casa, cu voi cine ar mai vorbi?la cate meciuri...
Cristy stiu ca important este sa fiu sanatoasa.Asta e durerea mea cea mai mare.(daca as fi sanatoasa n-as mai avea dureri,nu as mai avea stari emotionale tampite,as reusi sa raman gravi).Asta e.Dar macar sa fiu mai slaba-tu stii ca pana sa am prob.hormonale eram fff slaba si imi doream sa ma ingras-eram complexata cand trebuia sa ma imbrac in costum de baieAcum vreau slabanu ca atunci, ca tare ascutita eram,dar fara burta si aripioareMai sa stii ca eu n-am vazut iaurtul ala pe nicaieri.Ca am mai auzit de el.Dar mi-am luat natural si proaspat,nepasteurizat.Pupicii multi la fata pofticioasa!
Ioana si tu esti o draguta.Si putem sa ne desfasuram libere. Si in armonie.Tu ne oferi cu darnicie multe paginute noi.
Aerlilianesti fugara?Las ca o sa treaca repede, numai sa vii tu vesti bune la laparo.Sa vii sanatoasa tun!
Tuculucu s-au mai vazut cazuri in care unii dr-i nu au indraznit sa curete tot, pentru ca le-a fost frica sa nu strice mai tare.Este adevarat ca unele nu mai pot fi curatate.In privinta permeabilitatii si funcitionalitatii trompelor,depinde si aici,tot de indemanarea dr-lor.Poate ar fi bine sa te mai interesezi.Multa sanatate draguta
Pupici iubitelor,tuturor!O zi meseriasa de primavara!
KISSES

Mergi la inceput

Mai voi unde gasiti amidon alimentar?Ca eu n-am reusit sa gasesc.Si intrebare intrebatoare:asta da gustul ala atat de bun la mancarea chinezeasca?

Mergi la inceput