ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Si eu am principii zic eu sanatoase.Nici eu nu sunt fan la placinte inainte/la razboi inapoi.sa fiu of topic de tot:m-am dus cu al meu la un meci.Poli TM(polipiiasa ii alint) bien sureAu luat bataie intr-un hal(nu ca ar fi fost singura data)dar am facut toti galerie la greu si am plecat bine dispusi.Nu i-am injurat nici pe ai nostri si nici pe cei care i-au batut.Intelegeti?Fair play.Ma repet aici am cautat intelegere,fete cu care sa vorbesc aceeasi limba.In ceea ce priveste medicul la care sa merg,imi rezerv acest drept si de aceea evit orice polemica pe acest subiect.Ca ar fi frumos sa nu se arunce cu oua,asa cum noi n-am injurat pe cei care ne-au batut la football e alta poveste.Din pacate este mult mai serios, ca e vorba de sanatate si de dorinte neimplinite.Situatie delicata.Si atunci este bine ca fiecare sa-si gasesca medicul care-i ofera incredere si siguranta.Si daca tinem una la alta(inevitabil zic eu)ne ferim de a lua partea cuiva sau de a recomanda pe cineva si ne limitam strict la scopul pentru care am apelat toate la forum:sa ne sprijinim,sa ne intelegem,sa ne impartasim cunostintele pe care poate unii medici nu au rabdarea sa o faca,scoala nu ne-a invatat,ai nostri oricine nu stiu nimic,etc.,sa ne bucuram pentru oricare fata dintre noi care ajunge sa atinga cerul cu mana.
Liliana nu am apucat sa-ti laud noul makeup-orange cu care ti-ai infrumusetat numeleFrumos
Cristy eu fara CM si sunt cam asaMa intreb cat mai trebuie sa ma umflu pana dau pe afara uratiiasa ca la mine se amana clar analizele, pe o perioada incerta.Pup fata voioasa!
Am plecat la invatat si sa nu uitati ca indiferent de ce coloare politica am aveamie imi sunteti toate dragi si va multumesc ca m-ati primit printre voi si-mi sunteti prietene si colegutze.Zeno ai dreptate cu endometrioza.Nu stiu cum esti tu, dar mie imi e cam greu sa uit de ea,pentru ca a mea fosta vesnic cu dureri si nu ma lasa s-o ignor.
nu mor caii cand vor cainii...
flori79 spune:
Cristy1977 fac laparo pe la inceputul lui iulie la Giulesti. O sa vad ce imi mai spune dr. vineri cand ma duc la monitorizare.
Pupici
Monica9 spune:
Va multumesc fetelor pt incurajare cu laparo. As fi foarte stresata fara voi, dar asa auzind cate un sfat si incurajare imi este mult mai usor. Nici nu va dati seama cat m-ati ajutat.
Multumesc si pt informatii si raspunsuri la tot feluri de intrebari de ale mele, care sunt cam multe Eu nu de mult am inceput sa ma interesez despre chestii de infertilitate, analize si tratamente asa ca prea multe nu stiu inca. Si va rog sa ma iertati daca intreb prostii.
Va zic o reteta simpla, am luat-o dintr-o carte in care sunt numai retete pt dieta de endo:
Ingediente: 2 avocado, i rosie mare, 3-4 cepe verzi, o bucata de usturoi si 4 linguri de zeama de lamaie. Rosia trebuie curatata de coaja si amestecat cu avocado, se face ca o pasta. (daca e tare rosia si avocado le puteti face pe razatoare). Adaugati ceapa verde taiata marunt, usturoiul si zeama de lamaie. E foarte gustoasa, cel putin mie mi-a placut, si puteti manca cu ardei sau rosii, sau alte legume. Eu am pus pe felii de ardei si a fost foarte bun.
O sa va mai zic si alte retete dar inca nu am avut timp sa studiez prea mult cartea.
Va pup,
Monica
aerlilian spune:
Dragelor...ma pregatesc pentru internare!N-am cuvinte,sunt iritata,stresata,agitata.Sper sa nu raman maine acolo.Daca ma intorc acasa,va scriu maine.Sa-mi tineti pumnii!Monica,nu am uitat promisiunea facuta!
flori79 spune:
Aerlilian, iti tinem pumnii pt. maine. Nu te ingrijora, totul o sa fie bine! Stai linistita, aproape toate de aici avem cate o laparoscopie la activ, si dupa cum vezi, suntem tefere...
Du-te cu incredere si fii optimista! Povesteste-ne tot cand te intorci. Sa ne auzim cu bine!
Monica9 spune:
Aerlilian, lasa nu te stresa ca nu te va tine acolo maine, nu au de ce. Asa ca eu sunt convinsa ca mai vorbim si maine.
Eu m-am mai linistit, acum nu sunt nici stresata, dar eu mai am o saptamana. Sper sa ma tina starea asta calma pana cand imi vine randul si mie.
alexia28 spune:
Aerlilian bafta multa si nu te stresa, chiar nu ai de ce, e o interventie usoasa, o sa vezi ce dreptate am avut, de abia astept sa ne povestesti
Ioanatugs spune:
Aerlilian multa bafta maine!
Alexia28 scoti capul si seara vad...hi hi hi!
LilianaFi multa bafta la histeroscopie! Si tu cu portocaliu??/ I-ti sta bine!!
Lucialu, Flori79, Boo, Ralu_t...
"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"
alexia28 spune:
Da Ioanapai ce sa fac daca mi-e sotu plecat, cainele doarme, ce sa fac si eu bantui pe aici pe forum. Ia zi, cum stai, au aparut?
ralu_t spune:
aerlilian sa fii curajoasa, si and o sa-ti fie greu sa te gandesti ca trece repede si ca tot ce faci e pt bebe. o sa fie bine,gandindu-ma in urma, nu ma sperie deloc ideea unei alte interventii de genul asta, macar de ar garanta bebeul.si gandeste-te ca aproape toate fetele de aici au trecut prin asta si ia uita-te la ele ce vesele sunt cred ca mai multe emotii sunt in jurul diagnosticului dat de laparo. sa dea DD sa fie bine.oricum, indiferent ce e, laparo iti ofera mari sanse de vindecare. iti tin pumnii
zenonu cred ca ar trebui sa te lasi descurajata sau deranjata de parerile altora-sunt pareri, asa cum zicea si lucia,pana la urma scopul forumului este altul, nu sa-l blamam sau laudam pe tutu sau oricare alt doctor. e vb de sustinere morala de care toate avem nevoie,de schimb de informatii, de bucuriile care succed reusita oricarei fete, restul e nesemnificativ, cel putin pentru mine...
fetelor eu sunt in curatenie, am intrat un pic sa vad ce mai ziceti si sa va urez noapte buna.
pupici
ralu
astept sa vina toamna...