ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 5
ralu_t spune:
salutare
foarte draguta piesa fetelor, o recomand, insa poate o gasiti sa joace in alta parte nu la laptarie, eu mai mult am ascultat-o decat am vazut-o si totusi am stat destul de in fata, masa 3 de langa scena. conditii de spectacol jalnice:la o masa de maxim 6 persoane trebuiau sa incapa 8..iar pretul biletului e 200 de mii, adica mai scump decat la orice teatru jucat in sala de spectacol decenta, nu in carciuma. sfarsitul nu vi-l povestesc, da merita vazuta. poate joaca si la green hours, acolo am vazut piese in conditii foarte bune: va recomand "sta sa ploua".
gata cu ora de teatru
ieri m-am simtit super nasol dupa piesa, a fost si foarte cald inauntru, eu cu caldurile mele, m-a luat o stare de rau care nu m-a lasat decat de dimineata. parca as fi racita sau nu stiu, si mai simt si o oboseala cronica. va suna cunoscut?e de la diphe? sau am eu alte probleme?
monica si aerlilianva faceti prea multe probleme...pe bune. laparoscopia nu e o operatie, e o interventiesi mai aveti si concediu, v-ati scos. eu am stat doar 4 zile acasa, de fraiera ce-i drept, dar m-am dus la birou fara nici un fel de efort. mai greu am fost sa gesesc o perche de pantaloni care sa nu-mi stea direct pe taieturidaca ati facut de exemplu operatie de apendicita, sa stiti ca mie aia mi s-a parut mult mai nasoala decat laparo.
boo, ia zi matalutza, te tii de regim? eu nu m-am cantarit cand m-am apucat, si uit in fiecare dimineata s-o fac, imi amintesc numai seara, dar nu vreau sa ma demoralizez cantarindu-ma dupa ce am mancat. oricum, burta e de luna a 4-a de la atatea fructe..luciatu ce noutati dietetice ai?
alexialasa ca n-o fi bai ca ai mancat o ciocolata, iti dai seama ca daca era asa de riscant, inainte de regimul asta trebuia sa fi fost pline de endo. cum e regimul in rest? te simti bine cu el?tine-ma la curent cu acupunctura, ma bate si pe mine un gand, dar am si ceva retineri...cu acele alea...
ioanaiti urez sa vina cat mai repede, sa ai la ce spera luna viitoare
va pup pe toate dragele mele
astept sa vina toamna...
aerlilian spune:
Ralu_t,iti multumesc mult pt incurajari,sigur ca am facut operatie de apendicita,numai ca atunci eram adolescenta si mi se parea cool sa fac pe victima iar atunci singurul disconfort era faptul ca nu puteam sa rad...ma durea operatia.Dar asa cum va spuneam si ieri,mi-am impus sa cred ca de la spital voi pleca cu bebe in burtica si pentru asta sunt cat se poate de fericita...
lucialu spune:
Ciau fetele!
Ce faceti?
Ralu te-ai distractivat si nu prea.Sa sti ca da.De la minunatul tratament te simti asa.Ovarele sunt in pauza si iaca esti si mai obosita si pentru starea asta multumim si starilor epuizante de sufocare.Nu ai ce face,priveste inainte cu curaj mult, ca vei fi bine dupa ce CM isi va reintra in paine.
Eu nu am nici acum CM si fara dipherelyne.Cat despre burta,iti dai seama cat sunt de umflata!I-am spus ieri la al meu si o ras de mine, ca nu mai imi vad zburatoareade burta.asa ca va anunt ca am luat masuri drastice si mi-am umplut frigiderul cu leguminoase,verzicioase si fructuloase.Intr-o luna sper sa dau jos ceva,dar voi continua.I-au si ceva tae bode pe net,ca daca ma duc la sala,ma fac de rushine si cred aia ca sunt o gravi nebunaAsa ca tine-ti-va bine, ca vin din urma si va nimicesc la kg!
Flori imi pare bine ca esti optimista.Asta este cel mai bun medicament.Si eu, cand aveam CM se anunta cu 2-3zile inainte prin petele maro,dar boala se numeste asa tocmai datorita chisturilor de pe ovare, de culoare ciocolatie,pline cu sange vechi.Petele apar si la femei care nu au nimic.
Alexia28era cumva delice kinderul ala?
Ioana,Boo,Lilianao sa reusiti sa ramaneti gravi, io asa zic.Si candzic io e litera de lege.Si unde-i lege, nu-i tocmeala!sunt o tocilara fetelor,cateodata ma gandesc ca oare cand am sa scap si eu de invatat cu adevarat?Tot timpul fac un curs, o chestie, o maslina, o atentie.Noroc ca asta il fac acasa, sollo voce.
Monica, Aerlilian,Cristy,Zenobia(tu deja cred ca vrei sa o iei in freza-ai disparut de tot de aici,ai stabilit o intalneala si nu te-ai prezentat in poze-fetelor va rog eu,cand o vedeti sa o urecheati din partea mea),Adelamaria(curcubeu drag si dulce cu BB-ic voios si intelept la purtator),Geo,Gabita(poate citesti-eu nu indraznesc sa te sun, pentru ca nu stiu unde esti si ce faci,cand esti la unguri sidaca te poti intalni cu mine-ma asteptam sa ma suni tu,dar sa sti ca imi lipsesti ult si iti pumnii sa reusesti din prima),Adifle,Jubica( ne-fumatoarea mea draga ce faci tu?) va pup pe toate si sa nu uitati ca imi sunteti dragi toate!
O zi proaspata ca florile de primavara ce ne innebunesc cu mirosuri si culorile lor!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Lucia, nu da! Sunt aici, dar nu am ce sa spun. Cand o sa am o sa va anunt. De prezentat m-am prezentat la intalnire, insa am plecat inainte sa ajunga fetele din cauza sotului, care n-a fost in stare sa faca ce il rugasem, asa ca atrebuit sa fug. Oricum, important e ca am organizat-o. Un timp o sa ma retrag din zona.
Liliana, Alexia, Lucialu, Adelamaria, Gabitu, Boo, Ralu, Flori, Aerlilian, Monica, Ioana, va doresc tuturor sa va vedeti visul cu ochii pe un ecran de echograf cat mai curand!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Zeno nu dau, dar chiaaar asa?!!!Ai o datorie moralafatza de patrie,aaa de forum,de fetesa aduci optimism, chiar daca in directia BB nu avem nimic concretizat,k?Toate intrebam de tine,faceai picatura de shopping,de vise-era frumos.Mai veneai cu o reteta.Si Iyoana a plecat si a luat maximutele cu ea(de la celalat subiect).Poate ca simti nevoia sa stai de o parte.Eu atunci nu mai spun nimic.Daca iti face tie bine(ca trebuie sa-ti fie si tie bine-inteleg,ca nu-s tuta).Iti doresc din inima tot binele din lume!
Zenobia spune:
Pai Lucia, credeam ca faza cu optimismul am lamurit-o! Nu se poate altfel decat optimiste, nu???????? Da, simt nevoia sa stau un timp deoparte, mai ales ca unele pareri de pe forum nu coincid cu ale mele si, mai mult, ma deranjeaza in calitate de pacienta (Liliana ). Asta e... Oricum, revin curand, stai fara grija. Si o sa revin pentru voi, nu din cauza endometriozei (pe care eu o ignor complet si o consider inexistenta).
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Zeno sper sa ma citesti azi.Acum am vazut mes-ul tau.Legat de pareri:sunt pareri,just like that.Nothing more and noting less.Important este sa ne sustinem aici pe forum,sa ne respectam parerile si fiecare sa aibe incredere in doctorul pe care si-l alege.Uneori faptul ca nu se potrivesc,nu se leaga o comunicare,poate duce la incompatibilitate, exagerat lipsa de incredere,zic eu.Mie pe dr.T nu mi l-a recomandat nimeni.Eu l-am ales dupa ce i-am vazut situl si am mai citit una-alta.Nici nu stiam de forum la vremea respectiva.Mie imi place.Am incredere.M-am simtit in siguranta.Si mi-a facut mult mult bine.N-am sa pot niciodata sa vorbesc de rau persoana dansului.a fost langa mine la nevoie si asta este ceea ce conteaza.Dar este atat de delicata situatia(mersul la ginecolog este intim,mai mult decat oricare alta parte a medicinei,ca suntem femei si suntem mai pudice,dar si problemele cu care ne confruntam ne dau o stare greu de inteles de multe ori de noi insine),incat sincer,am renuntat si ma feresc sa recomand.Pot sa aduc shpe mii de argumente pro sau contra.In final,tot ce se intampla acolo,experienta propie a fiecareia isi spune cuvantul.Stiu atat ca acolo unde am intampinat dificultati obiective 100%pot sa-mi exprim opinia vis-avis de un doctor,dar chiar si asa ma feresc sa-i numesc pe cei care m-au chinuit(in TM).Pentru ca chiar si aceea au simpatizantele lor,care nu neaparat ca au fost tratate corect,dar respectivii au reusit sa faca fata unei situatii banale.Cred eu, ca am ajuns la o varsta la care nu mai sunt usor usor de influentat de nimeni si sunt in stare sa-mi formez o parere clara despre oameni.Poate mai mult ca varsta,necazurile ce nu m-au ocolit ma indreptatesc sa afirm in acest sens.Deci respect opiniile altora(chiar daca nu coincid cu ale mele si mi-e greu in suflet sau in minte),incerc pe cat posibil sa delimitez relatia mea dr-pacient si ceea ce gandesc cu privire la acest aspect de ceea ce gandesc si simt fata de fetele de pe forum,care imi sunt dragi,care au bunatatea sa-si povesteasca experientele traite,imbogatindu-mi astfel mie cunostintele vis-vis de boli,analize,fertilitate,etc,fetele care ma sustin si pe mine neconditionat.Incearca sa treci peste.Ai sa vezi,ca nici dansul nu este lezat ca o fata pleaca sau chiar daca nu-i frumos uneori ceea ce spune despre dansul eu spun ca este mult prea inteligent sa se simt jignit.Nu stiu daca citeste forumul.Dar cu siguranta daca ar fi asa,probabil ca ar lua in calcul criticile obiective iar restul e poveste.Nu-l sui pe un piedestal,nu-l cred infailibil-trebuie sa tinem seama ca este om,ceea ce poate uneori se uita in cazul in care oricare doctor devine mult prea laudat-adica de mai multe persoane si atunci celelalte viitoare paciente pleaca de la asteptari enorme.Este bine sa nu fim patimase in afirmatii.Hai ca m-am intins.
Vedeti este vorba cred de multi alti doctori de la voi bucurestence norocoase.Si altii care acum nu sunt inca sufocati de paciente,dar excelenti medici,vor ajunge la fel.Nu mai departe de ecografistii renumiti de la voi,la care cat se asteapta pentru o programare,de doctori care au reusit FIV-uri in situatii neasteptate,neobisnuite.Asta este reversul medaliei nemeritat pentru competenti.
KISSES
Zenobia spune:
Lucia, s-ar putea sa fim off topic, insa ai foarte mare dreptate, sunt 100% de acord cu tine, dar asa cum altii/altele au nevrozele lor, asa am dreptul sa le am si eu pe ale mele. Nu mi se pare corect sa critici un om pe care fie nu-l cunosti decat din auzite, fie care la un moment dat a avut grija de tine. E pacat in fata lui Dumnezeu. Pe mine nu ma plateste Tutunaru sa ii iau apararea (desi poate ar trebui ) insa ori de cate ori suntem intr-o colectivitate trebuie sa fim atenti sa ii protejam pe ceilalti cu care venim in interactiune. Iar eu voi avea aceasta atitudine si fata de doctorul care ma trateaza, si fata de un cunoscut oarecare, si fata de un membru al familiei mele. Deci este vorba despre o problema de principiu, nu mai mult.
Pur si simplu m-ai intrebat, am raspuns. Haide sa incheiem discutia despre asta , pentru ca oricum nu e locul ei aici, poate multe dintre fete habar n-au cine e Tutunaru etc. etc.
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
cristy1977 spune:
buna fetelor si ce mai faceti, e clar ca nu stati degeaba, da ce harnicute sunteti, ati deschis deja un nou capitol, doamne da greu tine omu pasu cu voi
lucialu, da o sa trebuiasca sa fac si analizele pentru pcos, adevarul e ca am atatea de facut, ca nici nu stiu de unde s-o apuc, tu cum te mai simti?
jubica, felicitari pentru cm, de acum trebuie sa te pui pe treaba, eu sunt in ziua 38 dupa ultima injectie, asa ca mai am de asteptat
boo, de ce nu vrei sa mergi la Tutu pentru monitorizari?ce ti-a zis doctoru dupa op., a reusit sa te curete bine?, si eu am avut, de fapt cred ca am, aderente multe, dar la mine op. nu a durat nici o ora si-mi pare rau pentru ziua 1..., mie Tutu mi-a zis sa-l sun in ziua 1 si sa-mi fac programare in ziua 6 pentru monitorizari, da este adev. ca cm-ul meu este mai scurt, 24 zile
aerlilian, n-ai pentru ce, pentru asta suntem aici casa ne ajutam una pe alta, poate asa o sa ne fie mai usor sa ne luptam cu boala asta, cred ca recomdarea este in functie de starea pacientei si de doctor, pe mine cand m-a operat a cam gasit dezastru si cred ca de aia mi-a dat repaus atat de mult, sotul meu o cam luase razna, a zis ca se duce si o bate pe doctorita, succes la op.si i-ati concediu mai mulot, profita si tu
tuculucu, si eu la fel, stadiu trei, dar fara trompe infundate, mi-a spus ca substanta de contrast a intrat mi greu, dar a intrat pana la capat, macar atat. nu FIV nu am facut niciodata si nici ISA, de fapt investigatiile serioase le-am inceput abia anul trecut
monica, din cate am citit, nici oua nu avem voie, dar eu am cumparat oua de prepelita, au foarte multe efecte benefice pentru organism, peste mai mult, pui mai putin, ideea este sa mananci mai putina carne pentru detoxifierea organismului, nu putem renunta chiar la tot, sotul meu m-a intrebat intr-o zi dupa ce-i impuiasem capu cu ale endometriozei: ba, da sa respirati aveti voie succes la op.
flori, si cand ziceai ca te operezi? si unde?
va pup, plec si io acasa