ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo, mersi de incurajare, eu promit ca nu ma mai stresez. De fapt daca ma gandesc mai bine inca nici nu am inceput sa ma stresez cu adevarat. O sa ma vedeti cum o sa fiu saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cu orbecaitul ma refeream ca pana nu faci laparo nu stii sigur 100% ce ai, toti dr se dau cu presupusul. Asa iti poate verifica totul pe dinauntru.
De legatura care este aici spuneam si eu ieri, ca daca ai intrat nu mai ai scapare, devii dependenta si nu numai, prietena cu toate fetele de aici, poti sa le spui lucruri pe care altora poate nu ai cum, gasesti sfaturi si alinare.

Monica, stai linistita ca iti revii foarte repede dupa laparo. Si eu mi-am luat concediu medical doua saptamani, dar mai mult de rasfat. Puteam sa ma duc linistita dupa prima la servici. La mine a fost mai greu in primele zile din cauza balonarii, aveam la gaz in mine pt inca cateva persoane. Dar a trecut si ala.

Mergi la inceput

Ce m-ai linistit Boo, acum chiar ma bucur ca am decis sa pun operatia inainte de examen. Voi avea mai mult timp de invatat si asta inseamna ca o sa iau si examenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fete dragi!
Lucialu nu ai de ce sa-mi multumesti iubita, e meritul vostru al tuturor si ma bucur ca a devenit atat de calduros si de incurajator. Asa ca inchin si eu cu un pahar de suc de capsuni cu banane! Si va doresc la toate ca la anul sa fim toate ori cu bebici ori cu burtici!
Ralu_t sa vii cu impresii de la teatru, vrem sa stim si noi cum se termina cei 3 ani de dragoste.
Flori79 deja s-a inveselit atmosfera pe terasa, florile schimba asa de mult totul, o sa-ti placa!! E prima oara cand pun flori eu cu mana mea si tare sunt curioasa cum le va merge. Eu stiu sa am grija de animalute, dar de flori niciodata nu am putut, mereu am uitat sa le ud si s-au uscat. Ma linisteste gandul ca aici le uda tot timpul cineva si deaceea le pun, ca altfel...!
Boo cum te mai simti???
Alexia28 pe unde umbli tu iubita???
LilianaFi nu ne mai spui nimic despre tine???
Monica9 si Aerlilian sa nu va fie frica de laparo, chiar nu aveti de ce dragelor! Eu am facut laparo acum fix un an si as mai face una daca as sti ca m-ar ajuta cu ceva. Insa din pacate acum la noi e doar problema sotului, eu am facut aproape toate investigatiile posibile si imposibile. Multa bafta fetelor!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ioana...sint pe aici...citesc tot...dar noutati prea mari nu am...astept CM urmator(luna asta lipsa ovulatie...ca dupa fiv...!!! )si ma lupt cu dieta endo si de detoxifiere,disociata...dar si aici tot in stand-bay...tu ce faci...in ce zi esti...???
Lucia pt fata studioasa
Zenobia Gabitu
Ralu asteptam impresii de la teatru...cu detalii cu tot !
Boo ai reusit sa iti faci programare...?...cum te simti?
Adelamaria
AnaAlexia Alexia28 jubica Flori Gabitoni Nicole 31 ceva noutati...!!!
Monica Aerlilian laparoscopia e atat de usoara incat eu as face-o LUNAR daca ar trebui...bafta...!...sa veniti fara dg.endo...dusmanul fertilitatii !

...numai bine tuturor...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi ce sa mai zic si eu iubita, la fel in asteptare de un nou CM si deci o noua luna. Sunt prin z26, rushii sunt pe aproape, pentru ca au aparut petele maronii si oricum nu aveam la ce sa sper luna asta. In primul rand pentru ca am ratat ovulatia, in al doilea rand pentru ca am avut in ziua ovulatiei un endometru prea mic, de doar 7.00mm si prin urmare nici inseminare nu am facut. Asa ca abia astept CM-ul, ca niciodata..., sa vina mai repede, ca sa pot spera la ceva luna viitoare.

"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...Ioana...in seara asta defilam pe toate fronturile,una dupa alta......hai ca poate luna asta va fii luna ta norocoasa...asa se spune....luna in care te-ai nascut ..iti poarta noroc...multa...multa bafta...!!!
...eu voi mai face o noua HSC imediat dupa CM...vor sa vada cu ochii lor(dr.de la centru fiv) ca e totul OK (dat.rezultatului neg.si sinechiilor din antecedente ...asta va fii HSC nr.4...e ca si cind ma duc la un simplu control...asa mult m-am obisnuit cu aceste interventii in cinstea infertilitatii......inceputul a fost mai greu...mai mult dat.faptului de a fii eu pacienta......acum numai conteaza...copil sa iasa...
...noapte buna...!!!

Mergi la inceput

Fetelor, iar vin cu o intrebare Petele maronii inainte de ciclu sunt normale? Eu nu le-am tot timpul, s-a intamplat sa am doar pete 2-3 zile si dupa aia normal dar de multe ori e chiar fara pete la inceput. Si ma gandesc ce o fi cu petele alea? Gandesc prea mult, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

Ioana pe aici, pe aici sunt prezenta mai ales dimineata cand ajung la munca ca inca nu sunt sefii pe aici si pot sa va citesc linistita, eu am calcat stramb ieri si am mancat un Kinder ca nu mai puteam, statea acolo in dulap, il vedeam zilnic si ieri cand m-am intors de la serviciu nu am mai rezistat In rest nu am absolut nici o noutate doar ca in curand ma apuc si de acupunctura, am vorbit deja cu cineva care vine acasa

Zenobia, Ioana, Lucia, Liliana, Gabita, Ralu_t, Boo, Flori, Monica, Gabitoni, Aerlilian...si toate fetele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna fetele!

Monica9, si eu am pete cu cateva zile inainte de CM. Nu stiu daca e normal sau nu, dar le am mereu. Am auzit ca endometrioza este numita mai plastic "boala chisturilor de ciocolata", tocmai din cauza petelor maronii pe care le au fetele cu endo.
Ralu_T, cum a fost la teatru, da repede un raport mic de control!
Ioana, sunt sigura ca e frumos cu pe terasa. Si nu am glumit cu vizita. Poate mai stabilim o intalnire pana incepe vacanta de vara. Ce zici? Sa ma incurajati si pe mine pt. laparo care se apropie.
Am reusit sa-mi fac programare la Marinescu pt. vinwri, cand as fi Z13. Astept sa vad ce se intampla. In ultima vreme am un optimism debordant. Simt ca se apropie momentul. Nu stiu de ce, poate ca sunt eu nebuna. Poate din cauza laparoscopiei sunt extrem de optimista, nu stiu. Dar e bine sa ai starea asta de spirit, face la bine la "pisic".
Restul fetelor, Zeno, Aerlilian, lilianaFi, Boo, AlinaAlex, ... va pup dulce
Va pup pe toate si... fiti si voi optimiste!!! Nu se poate sa ne impotmolim chiar acum!

Mergi la inceput