Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
mihacarm2002 spune:
Katy, multa fericire in casnicie!
Anelin~George, sa cresti mare, voinic, sa fi sanatos si norocos!
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
eli1977 spune:
buna fete,
am intrat ca sa urez, desi mai tarziuLa multe lunite stelutelor sarbatorite azi
Kate, sa-ti traiasca baietii si sanatate sotului!
La multi ani, Monykk, sa fii sanatoasa si fericita
Cristiana, asteptam vesti maine, o sa ma gandesc la voi, sa fie bine
Danuta, fattaaaa, imi place de mor Lukas al tau!daca aveam fata cred ca ma incingeam cu Liuda, o fi ea sora mea moldoveanca de acasa de la mine, daaaaa'......pt Lukas se termina si cu fratia, gata..
ca tot vorbeati despre serviciu..mai am fetelor 2 saptamani de stat acasa, pe 21mai, luni, plec la serviciu, gata cu lugulugu..imi si vine sa ma duc, si trebuie dar si nu-mi vine, totodata, cine sa ma mai inteleaga..?
Liuda, ce ma bucur ca papa mai bine Dienuca...nan1 ii dau si eu, cred ca ti-am zis, de la 2 sapt si i-l schimb la 6 luni cu nan 2 cred.
bebe Andrei pisoi chinez a avut azi o zi mare...a papat primele lingurite pasate, mar ras, pe care i l-am diluat cu un pic de lapte, cateva picaturi, sa-i maresc valoarea nutritiva si sa i-l si fac mai usor de inghitit..a fost tare multumit, pe urma a bagat suc de mar cu morcov 160 ml si vreo 30 de laptic si a dormit si s-a jucat vreo 5 ore,nu era mort de foame, nu nimic..kk la fel ca inainte...
maine continuam cu linguritele, cred ca nu-i voi amesteca fructele sau sucul cu fainos sau biscuiti, pt ca si asa e...mare, nu vreau sa se ingrase aiurea..
va pup, ma duc la nanel..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Alinuk, cred ca ma incerc si eu maine la un Cismigiu, pe la cat pleci tu?eu cred ca plec de acasa pe la 13-14, dupa masa lui Andrei..sper sa va gasesc in parc..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
alinuk spune:
cine si-a facut adeverinta aceea pt dosar de CIC (sect 6)??
Adeverintele sunt diferite de la un sector la celalalt???
sar'na fete
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Messa spune:
quote:Nush inca, am si maine de munca, dar te sun
Originally posted by alinuk
Messa
ce zici trec sa va pick up si pe voi????
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ylilimic spune:
Si ca de obicei dupa ce am linistit familionul, am si io timp sa savurez o cana cu lapte cald si sa citesc "mondenitatile"
dana - pui mic, sa nu te superi ca "v-am mustruluit azi", ca nu fu cu intentii serioase ...eu cand ma grabesc (de obicei in timpul zilei) nu am timp sa ma folosesc de mutrele vesele (stiu ca am mai spus) sitre sa cititi voi mai printre randuri...poate-poate s-o vedea si fatza mea ranjita Asadar in fata Liudei ma retrag si va las oricand sa va incuscriti
alinuk - nu cred ca ti-am spus ca sunteti tare frumosi toti 3
mariana - am vazut gagalicea; purta rochita printesa? Eu tot ma minunez cand vad asa lucrusoare "de oameni mari" la copii asa mici
monikk - La multi ani! Sa iti dea DD tot ce imi doresc eu mie! Ia semneaza matale condica mai des, sa stim si noi ce mai face dl. Denis - pericol public
iar o puneti de-o plimbare iin gasca? Lasa, lasa! ce nu vin io si la Buc peste voi?! Sa va vad atunci unde va mai ascundeti! (ca mi-ati mai facut-o pe forum si conf de vb singura ca tv-ul )
laura - eu inca alaptez si nu am CM. La primul a venit CM dupa 6 luni, dar am alaptat pana la 8,5 luni
delfinuta - bine ca Eric nu are nimic la ochisori!
cristiana - sunt cu gandul si inima la voi maine!
cam atat deocamdata...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
mihacarm2002 spune:
katy, l-am votat pe bb Anelin care incearca sa mearga ca broscuta.
Diannamizzi, Liuda, frumos si emotionant ati povestit cum ati aflat ca veti deveni mamici.
laura, :sor-mea si acum e pe post de stewardesa, da-i apa, da-i mar, da-i jucarie, cantam, spunem poezii. va dati seama ce distractie e!
Dana, in poza cu cei trei pitici, al tau pare mai mare pt ca se afla in plan apropiat. In asta cei doi sunt aproape la fel de grasuni. Insa bb Lucas e mai lung.
Daca totusi nu vrei sa depasesti 900ml, de ce nu ii dai ceai cand iti mai cere o masa si nu e in program? Sau la voi nu se recomanda?
liuda, sotii nostri ori sunt frati ori au facut aceeasi scoala ca si al meu se fofileaza la cap. paternitate. Ii place insa sa cumpere lucrusoare pt fata. Numai sa ma auda ca vreau sa ii iau nu-stiu-ce ca a doua zi se prezinta cu el acasa. Ma mir pt ca e cam zgarcit din fire, dar pt fii-sa vad ca nu precupeteste nimic. De fapt, el si-a dorit tare mult o fetita, ca eu vroiam baiat
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
ALINATXA spune:
Buna seara fete dragi,
Trec si eu sa va salut si sa multumesc tuturor fetelor care m-au ajutat cu sfaturi.Acum mucii sunt in cantitate mai mica dar to aspiram.
AM FACUT INVITATIILE PTR NUNTA SI PTR BOTEZ.LE-ASH FII VRUT MAI ALTFEL DAR DE FIECARE DATA CAND FAC CEVA IN GRABA NU PREA IESE EXACT CUM IMI DORESC.
MI-AM GASIT ROCHIA CULMEA LA UN MAGAZIN PE LIPSCANI.AM VAZUT-O SI AM STIUT CA E A MEA CU TOATE CA ROBERT SI EU AM FII VRUT O ROCHIE CAM PREA SEXY PTR A INTRA IN BISERICA.
ACUM CAUTAM DESIGNER PTR COSTUMUL DE GINERICA POATE AVETI PE CINEVA CARE SA FIE CAPABIL SA FACA UN COSTUM DUPA O POZA.
MAI SUNT FIX 2 LUNI.SI VA ANUNT IN MOD OFICIAL CA MA INCAP HAINELEEEEE DINAINTE SA RAMAN GRAVI.MAI AM DOAR UN PICUTTTTTT.
VA PUP PE TOATE!!!!
alinuk spune:
La multi ani!!
Serban bb de Ralu
Roni bb de Loremunteanu
pup fete cucuiete!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
alinuk - iertare ca nu m-am prins cu mei-tai-ul fara dureri...Ciudat ca eu totusi beau lapte...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007