Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Alinatxa - ma bucur ca sunteti mai bine! Si ma bucur si mai tare cand aud ca ti-ai revenit cu lisueta...ce n-as da sa fiu in locul tau...dar las ca-mi vine si mie randul...

Si oficial va anunt ca acesta este cel de al 1000-lea mesaj postat aici pe DC, multe dintre ele fiind la voi. Si nu prea mi-a stat in fire sa postez doar pt "buna ziua"...asa ca sunt din alea muncite Ma felicit chiar daca nu stiu de ce ma bucur, ca nu primesc nimic in schimb... doar in seara asta am vazut nr de postari...

gata, fug la nani, nopate buna si sa fiti cuminti!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

felicitari pt al 1000 lea mesaj aici!!

Esti o mamica de 1000 de puncte!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

s-a trezit matei pt pipi...

deci nu sunt de 1000 puncte - ca am aproape 2 mii, sic!

si nu stiu cand au de gand sa le numeroteze, ultimele 3 sunt tot cu 1000...

hai pa, noapte buna, ca acum se scoala Adam pt lapte, apoi Matei pt inca o portie de pipi si iar Adam pt lapte si ma prinde dim cu PC deschis...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

monykk, e frumos foc Denis. Ce imi place in poza asta cum ii atarna falcutza!

anne_ispas, e haioasa rau Irinuca aici

Mariana, e scumpa Magda. Eva se uita speriata cand adoarme la san si scatzaie scaunul pe care stau sau ma misc un pic mai brusc. Ce ma mai amuz ca priveste parca ar sta la panda si trage din tzatzi. Imi aminteste de bb din fam. Simson.

liliana, felicitari pt cele 1000 de postari. Mai vroiai o steluta? Las' ca primesti dupa inca 1000 de mesaje.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Uitam exact ce era mai important.
Am cumparat patut din acela travel baby. E de la Bertoni. L-am ales pt ca avea fermoar pt ca sa iasa bb cand o fi mai maricica. Insa... daca il zgaltai se strage.
Pleaseeee, cine are patut de panza, al vostru are vreo piedica? Asta sigur nu are pt ca l-am analizat bine de tot. Problema am rezolvat-o cu Istoria lit. rom de Calinescu pusa deasupra. As putea sa il duc inapoi ca l-am luat de la Carrefour dar imi place tare mult cum arata si a fost si ieftin (259,99 lei).

Fi-mea a inceput singura diversificarea azi-dimineata. Adica a gustat un pic de sange din gingie. Cred ca s-a zgariat cu unghiile desi nu o las sa isi suga degetele ca ii bag suzeta. Si noaptea, daca o aud tzocaind degete, ma trezesc si ii dau sa suga. Iar unghiile sunt taiate f. scurt ca azi sor-mea cand le-a vazut m-a certat ca sunt taiate din carne.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

M-a fentat bebe Matei. Pa 5 jumate l-am auzit razand si chiuind si tzop in picere ca s-a trezit cupilu. Doar ca in loc sa ma duc la el, am sarit in baie sa ma ferchezuiesc mai intai si cand am iesit el dormea bustean ... . Cred ca radea in somn. Asa ca ... tzeapaaaa.
Bai, acuma sincer nu imi pare rau ca m-am trezit pt ca am niste vise de imi vine sa ma sui pe pereti. Este a nu stiu cata noapte cand visez ca a murit tata. Doamne fereste! Ce o mai fi si asta.

Abia astept sa ne vedem in Pismigiu, sper ca am dat nr peste tot unde trebuia, Irina, sigur ca te asteptam si pe tine. Messa, ar fi super daca ai veni si matale.
Lilisor, la mai multe mesaje din astea d-ale tale cu miez si ma mir ca ti-a trebuit sa vezi nr de mesaje sa realizezi ca esti o mamica "cu greutate" pe aci. Doar stii cum e ... intotdeauna. :)))
Las' ca vii tu p'acilea si abia asteptam sa te vedem. Sau toata vara ne perindam in pelerinaj pe la matale.

Alina, felicitari pt silueta. Doamne ajuta la toata lumea!

Gata, daca tot m-am trezit la ora asta, fug la un dush ca nu pot pt ca sa ma infatisez liotei in halul in care arat.
Apropos de vreme, ieri au zis ca ploua noaptea (ceea ce cred ca s-a si intamplat) si ca azi sunt 28 de grade. Asa ca ... .

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISHOARE STELUTELOR SARBATORITE ASTAZI!!!

alinatxa spor la pregatiri.

lili sa-ti fie de bine cele 1000 de mesaje!

catalina pai tu sari imediat ce see mataie matei? eu o mai las sa vorbeasca, sa rada si apoi sa se maraie. da acum nu prea mai vorbeste de cand cu intorsul pe burta. m-a disperat pt ca vrea numai asa dar oboseste si incepe si plange, dar daca o intorc pe spate tot plange si iar incearca sa se intoarca pe burta si tot asa. hai ca o sa va mai pun un filmulet.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineta la mamici si bebici, eu sorb din cafea de zor, si am intrat sa ma laud ca Davidut a mancat in premiera un bibe de 150 ml, la mai mare! Ne-am trezit cu noaptea-n cap, si nu mai putem adormi, sau daca dormim nu ne mai trezim pana-n pranz.

Multumesc la toata lumea pentru urari, si David la fel, ca nu mai tace de jumatate de ora, tot imi spune si-mi chiuie.

ALINUK, poate ca e ca nuca-n perete, dar am vazut ca adeverintele din Bucurasti sunt ca ale noastre de aici, de la Arad, asa ca nu cred ca ar trebui sa difere de la un sector la altul. Daca vrei sa fii sigura ca nu umbli de mai multe ori, roaga-i pe cel de la serviciul social sa-ti arate cum trebuie completata, sa nu te intoarca din drum. Mie nu mi-au primit dosarul decat dupa ce mi-a expirat concediul medical postnatal.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MIHA, e bine sa ai o Istorie a Literaturii la casa omului...

LILISOR, dar vad ca te-ai oprit la 1001 postari, la mai mare!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mihacarm eu am patut pliant de la neonato dar nu am avut asa problema. dar voi nu aveti instructiuni? sau macar da un tel la distribuitori si vezi ce si cum. patutul are garantie?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput