Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

catalina si eu ma gandesc cu groaza la momentul SERVICI.. Chiar azi m-au intrebat oamenii cand am de gand sa ma intorc.. Deocamdata stau cu bb, sper sa nu fiu nevoita sa ma intorc mai devrme de sf anului, adica sa implineasca Erik un anisor..
Am auzit ca maine mergeti in Cismigiu...daca reusim sa ajungem, va plimbati si cu noi?? Sa va sunam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

maine cismigiu?

Deci,in jur de 11, cine mai pofteste, cine mai doreste...suntem si noi p-acolo.
cata, poti sa-mi dai un pm cu nr tau de tel? nu am apucat sa-l salvez

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Venim si noi,o iau si pe aventura cu mine
Asa ca va asteptam in numar cat mai mare

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Monikk, sa fi iubita, fericita si Denis Andrei sa va umple viata cu multe bucurii!

Alinuk, foarte frumoase pozele de la botez. Tu arati super. De micul crestin Teodor Ioan, nu spun nimic pt ca nu am cuvinte.

Catalina, masaj ii fac dupa baie max. 10 min.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

vad ca vorbition de teste, de 2 liniutze...pai eu nu stiu ce sunt alea pt ca emmi a fost fitzoasa de mica si a pus-o pe mami sa faca n teste si nu s-a pozitivat nici unul. asa ca am crezut ca sunt dereglata rau si am purces la facut analizer, altele decat ce facusem pana atunci, si nu era nimic in neregula. si dl dr a zis ma mult in gluma "hai ma sa facem un eco, poate totusi esti gravida" si cand am vazut direct o inimioara miiiiica am inlemnit. de acasa pana la cabinet faceam 15 min pe jos, dar in ziua aia mi s-a parut ca nu mai ajung acasa ca sa-i spun lui tati. dar toate astea s-au intamplat prin iunie asa ca.............

laura nici eu nu am CM, si vorba danei, lapte...o lingurita poate.

delfinutza ma bucur ca bb e ok cu ochisorii.

dana pai emmi papa 800-850/zi si are 6,100 kg, deci cred ca depinde si de cum asimileaza. vaaaai ce dulce e pe langa ceilalti flacai!

alinuk ff frumos margica la botez.

monikk la multi ani!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragelor, maine o sa avem o zi foarte incarcata, dimineta la zece masaj si gimnastica, apoi la 16:20 programarea la tanti cu Neuropsihiatria. Prietena mea care tocmai a fost cu bebe la un control similar mi-a povestit ca-l masoara in fel si chip, apoi ii agita ceva jucarele sa vada daca reactioneaza. Eu am facut "repetitie" in seara asta cu o jucarioara cantatoare, credeti ca m-a bagat in seama cineva? A adormit, banditul lui mama.

Pe langa astea, ne-am pricopsit cu niste mandrete de cruste pe crestetul capului, ieri am fost la farmacie sa iau alte cele, si o intreb pe domnisoara daca-mi recomanda ceva impotriva lor. La care imi explica ca are cava din gama Mustela, daca stiu despre ce e vorba, eu, mucalita, ii raspund, gama aia de pe raftul de sus cu preturi pe masura. Ne ducem la raft si, surpriza, cremutza cu pricina Stelaker costa "doar" vreo 30 RON. Am luat-o, ce nu face mami pentru puiul ei, dar am avut placuta surpriza ca au si inceput sa dispara porcariile.

"Strainezele", daca atacati subiectul de diversificare, trageti-ma si pe mine de maneca, sa vad ce se zice pe la voi.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Catalina, Adinush, Laura Popy - vin si eu in Cismigiu maineee. Catalina, da-mi si mie PM cu nr tau de tel sa te sun maine.

Cristiana70 - tinem pumnii pt maine si la DD sa fie ok micutul David.

Gata, noi ne-am culcat. Am citit povestea si am pus gasca in actiune. Noapte buna tuturor...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Pai mai fetelor daca se vine asa in numar mare maine in Cismigiu...sper sa ajungem si noi!!

Cristiana succes maine si sa fie totul bine!!

Va pupam si noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

elouuuuuuuuuuuuu

si noi si noi maine in Pismigiuuuuuuuuuuuuu

daca nu cumva ne toarna cu fo poicica!!!ptiu ptiu sa nu fie asa

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa

ce zici trec sa va pick up si pe voi????

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput