Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Alina
quote:
Originally posted by zuzi.simona
buna fetele!iar nu am mai intrat de multior, scuze...am cautat sa innebunesc casa, in sfarsit am gasit ceva sa-mi placa, sper ca sapt asta sa semnam contractul de inchiriere, e in daun kreis, la munte un satuc mic si frumusel , scoala se vede din balcon, e super! numai sa nu se razgandeasca nenea hitler (il cheama adolf saracul si noi asa-i spunem) cine e prin zona??????????daun - wittlichmai multe dupasalutare si pupicipoza cu noipoze diverseSimona, mama Antoniei (27.06.1998)
Simona,fara suparare,mai reflecteaza daca gluma asta chiar e buna...Vikinga,la buna revedere,pls,da-mi si mie contul sa-ti transfer niste banuti pt Diana.Interesant abonamentul de la Vodafone,cit costa pe luna si cit are tarif local si tarif spre alte retele?O sa ma uit si eu zilele astea,la 1 iulie ne expira contractul la unul din hadyurile nostre(woooow,chiar avem tel mobileeee!)si tre'sa ne hotarim.Alina
Bun regasit Alina, acum am vazut mesajul tau. Si uite asa ne-am facut 11 la numar. Trimit pm.Abonamentul e de 10€/luna. Plus ca la vodafone ti se da si un nr de fix, odata cu cel mobil. Si atunci cind suni pe fix de pe mobil, convorbirea e taxata automat fix-fix. Iar daca esti sunat pe acel nr de fix, apelul ajunge pe mobil, iar cel care suna plateste numai pt un apel pe fix. E avantajos mai ales cind esti sunat din ro ori din alte tari, de parinti, familie. De ex fratele meu e in Italia si sun si acolo gratis, iar el plateste mai putin cin ma suna. La mine mobilul e baza, chiar de sunt pe acasa. Ba sunt prin gradina, keller, ba fac baie la copii si nu-i las din mina ca sa fug la telefon. Mobilul il am permanent in buzunar.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Vik, bine ai revenit. Sa-ti traiasca printesa !.

Cit de repede stringeti banii? Ca eu nu ajung prea usor in oras in ultimul timp si banuiesc ca mi-ar lua citeva zile sa transfer...Daca nu se trimit asa repede , dai si la mine adresa si datele?

Cristina felicitari de job! Si eu am inceput de curind si deocamdata dorm pe mine, niciodata nu m-am sculat usor dimineata, nici macar cind trebuia sa merg la gradinita .

------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Vik, bine-ai reaparut ! Da-mi si mie, te rog, adresa ta sa trimit bani, ca odata cu disparitia pm-urilor, am pierdut-o..

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

aschiutza, felicitari si tie! cum e jobul? e ce ti-ai dorit? nu-mi mai spune de dormit ca pana acuma eu eram somnoroasa casei, acuma tb sa trag de toti dimineata si apoi alergam ca apucatii:) Noroc ca tati poate ajunge mai tarziu la serv si duce si cupiii la gradi.
Cine zicea de satuc idilic? Eu incep sa ma indragostesc de "viata la tara". stam la marginea orasului, daca vrem suntem in 30 min in centru, si avem si avantajul unui aer curat si o viata linistita. ma rog, din viata aia linistita noi inca n-am gustat ca avem multe de facut la casa si inca multe de rezolvat, dar ne-o veni si noua randul. Copiii s-au acomodat cel mai bine, au "cules" toti copiii din vecini si fac gasca. Sunt ba la ei, ba la noi, in weekend e un du-te vino constant. Schimbam prajituri, inghetata, farfurii inapoi:) Mi-as dori sa ramana asa, sa nu fie numai bucuria inceputului. Vad ca vecinii se inteleg desi stau de zeci de ani aici
Numai bine la toata lumea!

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by vikinga

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by zuzi.simona

buna fetele!
iar nu am mai intrat de multior, scuze...
am cautat sa innebunesc casa, in sfarsit am gasit ceva sa-mi placa, sper ca sapt asta sa semnam contractul de inchiriere, e in daun kreis, la munte un satuc mic si frumusel , scoala se vede din balcon, e super! numai sa nu se razgandeasca nenea hitler (il cheama adolf saracul si noi asa-i spunem)
cine e prin zona??????????daun - wittlich
mai multe dupa

salutare si pupici

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Simona,fara suparare,mai reflecteaza daca gluma asta chiar e buna...

Vikinga,la buna revedere,pls,da-mi si mie contul sa-ti transfer niste banuti pt Diana.
Interesant abonamentul de la Vodafone,cit costa pe luna si cit are tarif local si tarif spre alte retele?O sa ma uit si eu zilele astea,la 1 iulie ne expira contractul la unul din hadyurile nostre(woooow,chiar avem tel mobileeee!)si tre'sa ne hotarim.

Alina

Bun regasit Alina, acum am vazut mesajul tau. Si uite asa ne-am facut 11 la numar. Trimit pm.
Abonamentul e de 10€/luna. Plus ca la vodafone ti se da si un nr de fix, odata cu cel mobil. Si atunci cind suni pe fix de pe mobil, convorbirea e taxata automat fix-fix. Iar daca esti sunat pe acel nr de fix, apelul ajunge pe mobil, iar cel care suna plateste numai pt un apel pe fix. E avantajos mai ales cind esti sunat din ro ori din alte tari, de parinti, familie. De ex fratele meu e in Italia si sun si acolo gratis, iar el plateste mai putin cin ma suna.
La mine mobilul e baza, chiar de sunt pe acasa. Ba sunt prin gradina, keller, ba fac baie la copii si nu-i las din mina ca sa fug la telefon. Mobilul il am permanent in buzunar.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Vik,
Mersic pt informatii,suna bine tipul asta de abonament,merg si eu la Vodafone sapt viitoare.Eu folosesc handy-ul doar cind sunt plecata,acasa il inkid,am eu pasaricile mele cu radiatiile electromagnetice date de aparatele astea.Bine-bine,ei spun ca nu-s chiar nocive...dar eu nu-i cred 100%.

Alina

Mergi la inceput

Alina si eu am frica asta. Si un sotz inebunit dupa tehnica, dupa ce e nou..De o luna avem wireless si macan ca o rata galagioasa in fiecare zi ca nu mai vreau. In living am receiverul de la Digi TV si ca sa prind si in dormitor , daca am chef sa ma uit acolo, a cumparat o "chestie" ca habar nu am cum ii zice, care transmite semnalul fara nici un cablu, la tv-ul din dormitor, merge si telecomada f bine. De cind cu wireless-ul asta, se interfereaza cu "chestiunea" respectiva si nu-mi mai merge digi in dormitor. Plus alta "chestiune"care transmite tot prin unde, muzica, pozele si filmele din computer pe tv. Iti imaginezi cite unde peste unde pe aici. El zice ca-s unele unde radio si nu au nimic. Inginerie am facut si eu, dar deja ma depasesc chestiile astea noi. Cumpar numai bio si in schimb acasa-s ca intr-un shop high tech:) Telefonul mobil il inchid doar seara. Si incerc in camera lor ori de dorm linga mine sa nu aiba in preajuma telefoane, ori alte nebunii.Cristina asa e la casa tot timpul, noi si la 4 ani dupa cumparare tot muncim la ea. Intr-o casa intotdeauan e ceva de facut. Acum Alberto amenajeaza Keller, apoi ierburile prin gradina cresc intruna. Am pus flori, tre sa ma grija de ele, eu crescuta la bloc, e vai de ele, dar imi dau silintaCred ca la batrinete om sta degeaba. Si atmosfera asta asa ramine, nu e numai incfeputul.Mai ales daca ai copii. La mine in curte in fiecare zi e cel putin un pui de neamtz.Aschitzua am trimis pm:) Te astept cum sanu:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

vikinga, vreau si eu sa particip, ti-am trimis un mail...

alina, scuze daca n-a fost buna gluma! o sa ma controlez data viitoare, oricum tipul e un domn, ca l-am cunoscut si nici nu s-a razgandit, cum imi era teama...nu de alta dar am mai patit-o, pe motiv ca nu suntem nemti, dar sunt oameni si oameni peste tot, nu-i asa?

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Simona am trimis email.Si eu sunt tot din Galati, unde locuiesti aici in Germania?Din germania am primit deja de la Helbi, Genia si Lauraa.Fetelor multumesc ca sunteti asa de saritoare! Noi nemtoaicele nu ne-am facut nicioadata de ris in privinta asta, nu-i asa:)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

vik, ai pus flori?? al meu pitic joaca fotbal in gradina si n-am chef sa-l pazesc asa ca am tuns tot si am numa iarba. Chiar i-am spus vecinei ca are flori superbe, noroc ca are ea ca sa-mi clatesc si eu ochii. E la pensie, are si timp si chef de bibilit:) Aveti deja 4 ani de cand ati luat casa?? parca mai ieri imi ziceai ca te-ai mutat si ai santier in casa. ce mai trece timpu... Astept sa zic si eu ca am 4 ani, poate n-or mai fi asa multe de facut...
Weekend placut! mergeti la baie, la plaja? cica e vreme faina. Noi tot ne tragem spre munte, ca-i racoare si bine.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Suzi,e ok.

Vik ,mamaaaa,dar chiar ca esti high-teck .Eu nu stiu sigur cum e cu undele,o sa-l intreb exact pe sot ca el ii cu fizica,ce stiu exact e ca toate chestiile astea:handy,microwelle,funkuhr,etc emit radiatii electromagnetice a caror nocivitate asupra sanatatii nu e 100%cunoscuta...din pacate.

Weekend placut!

Alina

Mergi la inceput