Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Laura, asa ziceam si noi, ca nu ne-a controlat nimeni vreodata si nici nu cred ca intereseaza pe cineva.

Site-ul asta e bun, nu stiam de el. Si are si actele necesare pt pasapoarte:
http://munchen.mae.ro/index.php?lang=&id=1056

Si daca mai reuseste cineva sa obtina info la nr alea de telefon chiar ca imi retrag criticile.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Laura,daca ai tel de la unul dintre operatorii:1 und 1, Alice sau chiar Arcor,vezi ca au si serviciul de tel mobil.De ex cei de la Alice,daca suni de pe fix pe mobilul de la ei(nr ma refer)nu te costa nimic, la fel daca suni de pe mobil pe fix(dar in reteau Alice) iara nu te costa nimic.
Cristina, de ce doar 5 ani valabil pass-ul?Si eu tb sa-l schimb ca-mi expira in sept,dar cred ca-l fac la urgente in tara.Eu stiu ca e valabil pt pers peste 25 de ani, 10 ani.Pt pers care nu au implinit 15 ani, 3 ani iar pt cele cu varte intre 14-25, e valabil 5 ani.
Fetele care vreti sa iesiti din tara pana pe 8 Iunie, aveti grija sa va luati pass-ul cu voi, fiinca sunt controale la granita datorita Summit-ului G

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by copiloi

helbi, uite aici un link al consulatului din Bonn, unde sunt mai multe informatii. Poate gasesti ce cauti.

Iar www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=288&idlnk=5&cat=6" target="_blank">aici un link catre consulatul din München (cu email, numere telefon).

Alina

Merci, stiu link-ul, dar info sunt din august 2005. De-asta vroiam info de la cineva care a depus actele pt pasaport, acum recent (in Germania).

Edit: m-am uitat pe al link (si cel dat de Cristina) si m-am cam lamurit cu actele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Laura,daca ai tel de la unul dintre operatorii:1 und 1, Alice sau chiar Arcor,vezi ca au si serviciul de tel mobil.De ex cei de la Alice,daca suni de pe fix pe mobilul de la ei(nr ma refer)nu te costa nimic, la fel daca suni de pe mobil pe fix(dar in reteau Alice) iara nu te costa nimic.
Cristina, de ce doar 5 ani valabil pass-ul?Si eu tb sa-l schimb ca-mi expira in sept,dar cred ca-l fac la urgente in tara.Eu stiu ca e valabil pt pers peste 25 de ani, 10 ani.Pt pers care nu au implinit 15 ani, 3 ani iar pt cele cu varte intre 14-25, e valabil 5 ani.
Fetele care vreti sa iesiti din tara pana pe 8 Iunie, aveti grija sa va luati pass-ul cu voi, fiinca sunt controale la granita datorita Summit-ului G

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Ai dreptate, acum se fac pe 10 ani daca ai varsta peste 25 ani parca. Eu mi l-am facut acum o luna in tara si-l mai schimb peste un deceniu
Andreia, cu siguranta reusesti sa ti-l faci in tara´, e o lege noua din 15 mai, potrivit careia eliberarea pasapoartelor se face in max o saptamana, iar la urgenta in doua ore. Te costa mai putin decat aici si-ti trebuie mult mai putine documente decat se cer la ambasada aici.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, cum va merge?
cine imi poate spune si mie ceva...peste 2 sapt plec in ro si ma intereseaza daca as avea loc in bagaje, as putea transporta o drujba electrica sau nu e voie? (cu avionul).
o duc numai daca mai am loc, daca nu, am sa o trimit cu bus-ul cand ma intorc inapoi.

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

apropo de concediu, pt o prietena pe picior d eplecare: cetatenii romani au nevoie de viza pt Turcia? dar cei cu rezidenta perm. in DE?
Thx!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana27 spune:

maraki, pasaportul mi l-au eliberat pe loc, in cinci minute. si eu plecasem prega†ita doar sa depun actele si sa aflu cand pot sa-l ridic:))) totul a decurs foarte repede si fara probleme.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hcclara

Salutare fetele, cum va merge?
cine imi poate spune si mie ceva...peste 2 sapt plec in ro si ma intereseaza daca as avea loc in bagaje, as putea transporta o drujba electrica sau nu e voie? (cu avionul).
o duc numai daca mai am loc, daca nu, am sa o trimit cu bus-ul cand ma intorc inapoi.

Claudia
Poze

Cred ca te cam complici! Mie anul trecut mi-au oprit forfecuta de pielite din trusa de unghii!!! Si asa faceau la toti......bricege, forfecute, cutite, etc stiu ca nu ai voie sa transpoti. Mai bine suna si intreaba!

Claudia, tu din cite imi amintesc, ai zis ca pleci singura cu copii. Unde si-a dat datal acordul: la notar (si daca da, ai un modelde declaratie de acord de calatorie) sau la consulat? Merci!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

apropo de concediu, pt o prietena pe picior d eplecare: cetatenii romani au nevoie de viza pt Turcia? dar cei cu rezidenta perm. in DE?
Thx!

Cristina

Cristina, intreaba si la sub. Vacanta in Turcia, ca-s fete care au mai fost si te pot lamuri mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

tina: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=5468&idlnk=4&cat=5
cetatenii romani au nevoie de viza egal daca au rezidenta permanenta aici sau in alta parte. atata vreme cat circula cu pasaport romanesc au nevoie de viza. partea buna e ca mai peste tot in DE is consulate turcesti de unde pot lua viza.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput