GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Merci mult
Eram putin disperata pentru ca am reusit sa o inscriu f greu si nu sunt sigura daca o sa o gasesc pe fetita mea pe lista. La grdi de cate ori am fost era inchis si nu stiam cand incepe. O sa trec luni dimineata pe acolo poate se va afisa ceva.
Merci mult inca o data si succes!

cristy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

si la noi deschiderea e pe 17, dar vom merge pe 19. pana atunci suntem la Sinaia. se afisasera analizele la gradinita alaturata, cea cu program prelungit de langa pedagogic: exsudat faringian, coproparazitologic, coprocultura, analize de sange, aviz vaccinari de la medic si la nostru tot de la medic.
oare pot sa ma duc la laborator cu biletul de analize gratuite primit de la domnu' ministru de ziua lui? adica mai e valabil?

IO's in iulie nascuta si am intrebat daca mai pot face analizele, si doar in sept ma mai pot prezenta cu talonul de la guvern.
Pt copil nici una din analizele cerute la gradi nu sunt incluse pe talon. Am inteles ca ar fi niste analize standard pe categorii de varste( sange, urina, glicemie, iar la mosi se mai adauga colesterol)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analis spune:

Buna ,mamici!Sunt Carla si sunt si eu din Constanta!Am o fetita de 1 an si 9luni pe numele de Andra-Analis.Asvrea sa oduc lacresa de la 2 ani si nu stiu unde si cand sefac inscrierile.Ea face 2 ani pe27 Noiembrie.Vreau sa depun dosarul de luna asta.Stiu ca sunt foarte putine locuri dar incercam si noi.La o cresa particulara nu-mipermit sa o duc deoarece mi se pare destul de scump sa dau 3.500.000 pe luna pentru 5 ore. Acasa nu amcu cine sa o las si oricum pe soacra(oricum munceste si nu si-ar lasa munca pentru nepoata decat daca as plati-o cu 5 mil. peluna) nu am baza din anumite motive.Astept si eu sfaturica nu stiu ce o sa fac daca nu gasescloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Salutare.
Ne inscriem si noi in clubul gradinitarilor. Al meu o sa mearga la gradi nr 46 din cartierul Coiciu. E cu program prelungit. E primul an de gradi, dar directoarea ne-a recomandat si bagat in grupa mijlocie. Cica la grupa mica ar dormi cate 2 in pat!!!! Eu sper sa se descurce si sa-i placa.
De analize: noua ne-a cerut doar coprocultura si parazitologic si exudat pt copil + aviz de la medicul de fam, iar noua doar avizul cu care ne prezentam pe 17 sept cand incepe.
In rest, emotii pt noi, ca el nu prea realizeaza.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Neata fetelor
Noi suntem in primul an la gradi. Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in prima zi. Flori ? Cate buchete? Pt cine? Voi cum ati procedat? Stie cineva ceva de gradinita 53 cu program prelungit la grupa mica? Dorm mai multi in pat? Cum sunt educatoarele? Voi ati avut emotii in prima zi? Cred ca da. Va pup.
Mami de Alexandra(2.9 ani)

cristy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Chiar CristinaF, buna intrebare!
Anul trecut la cresa, la noi a fost un pic diferit, dar anul asta e cu deschidere... .

Aaa, si cand mi-a confirmat directorul gradinitei, mi-a zis 2 nume , adica probabil una e educatoarea si cealalta ingrijitoarea! Ce sa inteleg?
Mav, tradu-mi tu, ca ati fost la prg prelungit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Crixia, la fiecare grupa sunt cate doua educatoare, probabil ca de-aia ai primit doua referinte?!

CristinaF, stai linistita, nu vor dormi cate doi in pat! Gradinita s-a extins, are sali de clasa si dormitoare noi, patuturi si mobilier nou! Dna directoare s-a implicat foarte mult in rezolvarea multor probleme vechi de ani de zile si a facut o treaba extraordinara (e o femeie foarte sufletista)!
Despre educatoare nu stiu ce sa-ti zic, nu stiu cine va fi la grupa mica, se reorganizeaza grupele si oricum sunt mai multe persoane noi (educatoare si ingrijitoare), insa d-na dir. m-a asigurat ca va fi mai bine decat anul trecut si din punct de vedere al personalului.
Despre deschiderea anului...hmmm... nu stiu ce sa zic... fiecare face cum crede de cuviinta si dupa cat il tine buzunarul....
Eu ma gandesc sa pregatesc macar cate un buchet de flori pt dna dir., cele doua educatoare de la grupa lui Sebi (nici eu nu stiu sigur care vor fi acelea) si.... poate si pt ingrijitoare, caci sunt foarte importante si ele (ma rog, ar mai fi si bucataresele si dna administrator...)!
Rechizite inca nu am cumparat, asteptam sa primim lista cu cele necesare (lista este diferita, in functie de grupa, respectiv varsta copiilor)...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si noi ne pregatim de inceperea gradinitei. Maria e tare mandra ca va fi la grupa mare.

Crix, asa cum ti-a zis si Mav, sunt cate doua educatoare la grupa. Cu florile, tot asa , cred ca voi lua 5 buchete (directoare, 2 educatoare, 2 ingrijitoare). Anul trecut nu am avut decat doua, ca nu stiam cum merg treburile. Nu a fost nici o tragedie. La cate flori primesc la inceputul anului, nu cred c atine cineva vreo evidenta. E vorba doar de gest.

Am si eu o intrebare. Exudatul pot sa il iau acasa? Accepta vreun laborator ceva de genul: sa imi dea un "betisor", sa imi spuna cum sa procedez si sa il fac si duc eu dimineata, fara sa iau copilul cu mine? Pentru coprocultura si coproparazitologic i-am dus deja proba.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristixa31 spune:

ce taxa este la aceasta gradinita?mersi

quote:
Originally posted by ADINUTZA

Bogdan frecventeaza grupa pregatitoare din Gradinita cu orar prelungit nr 19, din Km 4-5.
Am fost foarte multumita de educatoare, de dotarea materiala a gradinitei si de activitatile pe care le desfasoara acolo, asa ca din toamna Andrada va merge tot acolo, la grupa mica.
Pe langa programa obligatorie copiii pot fi inscrisi la diverse optionale (calculator, dansuri, pictura si engleza)
Anul acesta, la Festivalul primaverii-un concurs de dans, Bogdan a obtinut locul 3 pe judet. Sunt mandra de el pentru ca in echipa cu care a intrat in concurs au fost selectionati doar 4 baieti din gradinita si mai multe fetite.
Au activitati extrascolare pt divertisment si recreere, sunt scosi zilnic afara la joaca, educatoarele sunt implicate in educatia copiilor, pe scurt, baiatul meu a fost fericit la gradi si sper, la fel sa fie si in cazul fetitei.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristixa31 spune:

Buna ziua mamicilor!
doar ce m-am inscris si eu.........
mamicilor care avetzi copilasii la gradinita nr 53 din poarta 6, imi puteti da va rog mai multe detalii ?
adica.m-ar interesa in primul rand cat e taxa pe luna, ce include programul prelungit, cat costa si ce fel de extraopitiuni au( ma refer la dansuri, limbi straine ceva de genu........), ce papa pitici si de cate ori? luminati-ma si pe mine va rog frumos ca m-ar interesa pt la anu, fetita mea avand acum doar 1 an si 9 luni. A.si apropo, de la ce varsta ii primeste?
VA pup

Mergi la inceput