GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delicali spune:

quote:
Originally posted by flori.m

Draga Delicali, da, am reusit sa-l preinscriu la cresa nr. 1. Cu stat de la ora 5, a treia la rind. N-am crezut ca se doarme intr-adevar in masina in fata cresei, dar chiar asa a fost, desi inscrierea era anuntata dupa orele 10.
Imi pare rau ca n-am mai revenit aici, dar renuntasem cind am vazut cit dureaza validarea mesajului meu. Oricum, mai mult de atit, atunci nu stiam. inscrierea a fost pe 18, asa cum spusesem. Eu n-am incercat decit la 2 crese. Big ben/ul nu avea si nu are oricum autorizatie de functionare pt cresa, asa ca nici sa nu va ginditi. Pentru cei cu 2 ani impliniti, spuneau mamicile in asteptare acolo, exista solutia Racor cu 390 si Arlechino.
As mai avea o intrebare la care sigur mai multe mamici constantene au raspunsul, adeverinta de salariat pentru cresa, gradinita, ce ar trebui sa specifice?
Numai bine voua si dragalasilor vostri

multmesc, flori.m.pentru sugestii. Am in vedere Arlechiono, de care nu stiam. Sanatate piticului tau si bravo pentru reusita inscrierii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

va pregatiti de inceperea noului an?

Mamici experimentate, vrem sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

da crixia ne pregatim la modul ca nu e zi in care sa nu intrebe cand se termina vacanta.Eu am mari emotii chiar daca e al treilea an de gradi.am in vedere analizele care trebuie sa le facem dar la gradi nu au afisat nimic inca.poate dupa 1 septembrie dupa ce intram in activitate.noi am schimbat gradi asa ca speram sa fie ok.
Gradinita 6 e cea romana-italiana?

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nici la noi (gradinita nr. 3) nu s-a afisat inca nimic.

Roxana

Mergi la inceput

Azi am reusit sa aflam ceva concret: am fost admisi la gradinita dorita, si vom incepe la 17 sept.
VA fi la o grupa mare, adica majoritar copii mai mari.

N-am cunoscut-o inca pe doamna educatoare.
Facem dosarul, adica analize(copro si exudat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

bravo Crix!
Rox eu azi am intrat in posesia listei de analize.vrem saptamana viitoare sa i le facem .o singura data i-am facut exudat faringian.Mi-e groaza sincer.la gradinita la care am fost pana acum nu ne-a cerut decat vaccinurile,analize nu.Voi unde le faceti?
Si Mariuca va merge la grupa pregatitoare(adica tot cu cei mari fata de ea) dar e mai bine asa dupa parerea mea.
pupici si succes piticilor de gradi!

Mariuca

Mergi la inceput

Azi am incercat la 2 laboratoare, dar era full, asa ca am mers la DIr de Sanatate Publica si am facut exudatul, iar maine dimineatz vom duce proba pentru copro-. Era liber, n-am stam mai mult de 5 minute.

Noua ne cer: vaccinarile, exudat, copro, iar pt parinti a dev medicala de la MF.

In rest, ce mai trebuie? rechizite, haine? Vom afla la deschidere?!
Aaa, la noi deschiderea e pe 17, la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si la noi deschiderea e pe 17, dar vom merge pe 19. pana atunci suntem la Sinaia. se afisasera analizele la gradinita alaturata, cea cu program prelungit de langa pedagogic: exsudat faringian, coproparazitologic, coprocultura, analize de sange, aviz vaccinari de la medic si la nostru tot de la medic.
oare pot sa ma duc la laborator cu biletul de analize gratuite primit de la domnu' ministru de ziua lui? adica mai e valabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna
Sunt Cristina si de abia m-am inscris pe acest forum. Ma bucur mult ca am gasit acest subiect. Eu am inscris-o pe fetita mea, Alexa, la grdi nr. 53(cu program prelungit) din Poarta 6. Stiti cumva ceva despre ea?

cristy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

CristinaF, bine ai venit pe .
Si baietelul meu merge la Gradinita Nr. 53 (inca de anul tecut) si am fost chiar azi pana acolo, sa vedem care-i situatia. Fata de anul trecut, cand au fost 5 grupe de copii, anul acesta vom avea 7 grupe (gradinita s-a extins pe inca un etaj al cladirii respective). NU am reusit sa vorbesc cu dna directoare, inca este la un curs saptamana asta, dar va fi prezenta la gradi incepand cu saptamana viitoare. Erau prezente doamnele educatoare si ingrijitoarele si se muncea de zor pt igienizarea si decorarea gradinitei.
In legatura cu analizele obligatorii la intrarea in colectivitate, in afara de ceea ce s-a spus mai sus pt copii (coproparazitologic, coprocultura, exsudat faringian +vaccinari si aviz de la medicul de familie) si parintii trebuie sa aduca adeverinte medicale (pt parinti), insotite de rezultatele de la VDRL (la sange) si radiografia pulmonara.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput