GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 3
jone spune:
salut!
am si eu o intrebare:
care este programul de functionare ptr o cresa?
am incercat sa gasesc pe net asa ceva dar nu gasesc.
multumesc anticipat
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
jone spune:
sigur?
unde ash putea afla sigur?
la noi e program 6-17.dar daca ajung la 6.30 e inchis.si de ja de la 16.45 ma suna ca "nu vin sa iau fata?!"
iar eu care termin programul la 4 acum vara nu prea ajung in 45 de minute de la cta la eforie.
si toata povestea asta ma umple de nervi.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Fiquelle spune:
Pt. Mygirl: la gradinita din port azi s-a anuntat un caz de TBC...toti copiii tb sa faca MRF, preventiv...nu stiu daca o mai duci pe Alexandra, dar voiam sa te anunt de acest caz destul de nasol pt noi, ca parinti care avem copiii la gradinita aceea
_
IUBESC VIATA!
flori.m spune:
Stie cineva la care cresa se mai fac inca inscrieri? in martie am intrebat la nr.13, iar directoarea mi/a spus ca s-au facut preinscrieri din ianuarie si ca singura cresa care n-a facut inca (pre)inscrieri este nr.1. La nr. 1 initial era 1 iunie, apoi dupa 4,5 iulie, acum, de curind, 18 iulie. Dar din gura unei mamici am aflat ca, de fapt, nu mai sint locuri, ca sint toate cu relatii. Vad insa ca irina81 l-a inscris la sfirsitul lui mai. deci informatiile sint mereu incorecte, chiar si de la persoane autorizate. e adevarat ca trebuie sa te duci de la 4 dimineata in ziua preinscrierii? mai merge cineva la cresa nr.1 sau la alta cresa pentru inscrieri? sau e adevarata si varianta ca pe 1 septembrie ramin locuri daca nu aduc actele cei preinscrisi? e importanta si virsta? Picio meu are 2 ani si 4 luni.
Multumesc!
anutza30 spune:
Baietelul meu este la Gradinita Liceului International de Informatica. Este particulara, program 9-16 (8-17)iar noi am fost foarte multumiti. Singura problema este cu conducerea care solicita platirea taxei pe tot anul pana pe 15 septembrie, adica 1600 euro!!!! Dar deocamdata nici un parinte nu a achitat-o si trebuia sa se achite pana pe 11 iunie!! Conditiile din gradinita sunt super. Mancarea este buna, cadrele didactice sunt tinere si foarte apropiate de copii. Fac aproape saptamanal cate o iesire in parc, la delfinariu, la acvariu, la planetariu, la microrezervatie....
delicali spune:
Draga flori.m, daca ai noutati cu privire la inscrierea piticului tau la vreo cresa constateana, ma intereseaza foarte tare unde ti-a suras norocul, caci eu m-am cam...dezumflat.
Fetelor, nu va infuriati cand statul se plange ca scade natalitatea, dar noi nu avem unde sa ne tinem tancii cat suntem la serviciu?
sunt convinsa ca da, insa..ce putem face? nimic,, asa imi vine sa infiintez o cresa particulara, daca e asa mare cereea.... voi ce ziceti? nu ca as avea bani, dar oricine poate visa..
dumitrulaura spune:
Anutza30, in pret este inclusa si mancarea sau doar taxa de "scolarizare"? Si au copiii vacanta vara?
flori.m spune:
Draga Delicali, da, am reusit sa-l preinscriu la cresa nr. 1. Cu stat de la ora 5, a treia la rind. N-am crezut ca se doarme intr-adevar in masina in fata cresei, dar chiar asa a fost, desi inscrierea era anuntata dupa orele 10.
Imi pare rau ca n-am mai revenit aici, dar renuntasem cind am vazut cit dureaza validarea mesajului meu. Oricum, mai mult de atit, atunci nu stiam. inscrierea a fost pe 18, asa cum spusesem. Eu n-am incercat decit la 2 crese. Big ben/ul nu avea si nu are oricum autorizatie de functionare pt cresa, asa ca nici sa nu va ginditi. Pentru cei cu 2 ani impliniti, spuneau mamicile in asteptare acolo, exista solutia Racor cu 390 si Arlechino.
As mai avea o intrebare la care sigur mai multe mamici constantene au raspunsul, adeverinta de salariat pentru cresa, gradinita, ce ar trebui sa specifice?
Numai bine voua si dragalasilor vostri
dumitrulaura spune:
Adeverinta de salariat si nu de salarizare trebuie sa prevada faptul ca esti angajata la institutia respectiva. "adeverim prin prezenta ca ......este salariat in cadrul firmei noaste avand functia de....din data de...."