GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaF spune:

Buna fetelor
Va multumesc pentru raspuns. E greu tare in prima zi. Sper sa se afiseze o dat si la noi listele. Am emotii. Imi este frica ca nu o sa o regasesc pe cea mica pe liste. Am inscris-o f. greu. Inca nu are 3 ani.
Despre taxa nici eu nu stiu nimic. Eram atat de nerabdatoare sa o inscriu ca am uitat sa o intreb. Stiti cumva au si lectii suplimentare: dans, calc?
Sper sa fie deschis astazi la gradi si sa aflu date despre analize, rechizite si altele.
mami de Alexa(2,9 ani)
cristy
CristinaF spune:
Buna
Vreau sa va mai rog ceva. Voi ati fost la medicul de familie si v-a dat trimitere pentru analize? Si cele ale copilului si pt. voi? Sunt gratuite sau tb sa le platim? Va rog sa ma "luminati". Merci mult.
cristy
ADINUTZA spune:
La gradinitele de stat, cu orar prelungit, se plateste doar mancarea. (3 lei pe zi!!) Din acesti bani se ofera copiilor micul dejun, pranzul cu ciorbita, fel doi si desert si o gustare la ora 16. Alimentele sunt astfel alese incat sa intruneasca un anumit numar de calorii, necesar nevoilor copiilor. Meniul e diferit in fiecare zi si mancarea e facuta in ziua respectiva.
Pentru activitatile optionale- limba straina, pictura, dansuri, calculator se plateste separat cate 5 lei de optional.
Noi mai plateam si paznicul, 3 lei pe luna pt a supraveghea noaptea gradinita, mai veneau spectacole de teatru de papusi, mai cumparau o revista sau caiet special si intr-un final ajungeam aproape de 100 lei.
Asa a fost in cei 4 ani cat l-am avut pe Bogdan la gradinita.
Ca o paranteza am contribuit alaturi de ceilalti parinti pentru a cumpara masina de spalat, parchet laminat, jaluzele verticale, saltele si lenjerii, aparatoare la calorifere si mobilier modular, tabla de scris, decoratiuni...si probabil si alte chestii de care acum nu-mi amintesc...
Daca mai aveti intrebari...va raspund cu placere
noi
mav spune:
Neatza!
Din pacate n-am prea mult timp sa va raspund (probabil o sa revin mai tarziu). La ceea ce a spus ADINUTZA, am doar o singura "rectificare", la noi, la gradi cu pr. prelungit 53, anul trecut, mancarea a costat 5 lei/zi (adica in jur de 105-110 lei pe luna), nu doar 3 lei/zi. Parca am mai platit 1-2 lei/luna (nu mai stiu sigur, ma lasa capu') pt apa plata. In rest, sunt cu totul de acord cu ce a spus ADINUTZA.
CristinaF, te rog, ne spui si noua ce-ai aflat cand ai fost la gradi?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
CristinaF spune:
Buna Mav
Luni cand am fost la gradi nu se afisase decat lista cu analize. Listele cu copii inscrisi si repartizati pe grupe si pe educatoare se va afisa de abia joi.
Taxa este de 5 lei pe zi, taxa platita in avans pe o luna. Taxa am inteles ca se va incasa marti, deoarece atunci este deschisa casieria. Cu analizele ne ducem luni, o data cu copilul. Nu stiu la ce ora incep luni si cu ce altceva sa ma duc. Tu stii cumva la programul prelungit ce hainute le trebuie, rechizite, saculet, etc?
Cand mai aflu ceva va scriu.
cristy
Ontica Camelia spune:
la acest topic, nu de alta da' d-ra mea cea mare intra si ea de anul asta in randul gradinarilor.
este inscrisa la gradi nr 19, si va fi colega de grupa cu Andrada (Adinutza). La inscriere noua ni s-a spus ca anul asta taxa va fi undeva la 130 ron, asta daca retin eu bine
, daca nu este asa va anunt cand voi afla ceva concret
. La taxa se adauga si celelalte activitati optionale + paznicul, cum a scris si Adina.
Noi am rezolvat cu analizele, le-am facut saptamana trecuta, trebuie sa merg la MF pt aviz + vaccinuri si adverintela pt noi parintii.
Azi s-a afisat la gradi si lista cu rechizite pt grupa mica, dar banuiesc ca fiecare educatoare are doleantele ei in legatura cu acest necesar.
Tot la gradi 19 se cereau adev de salariu pt parintii copiilor din grupele mijlocii, mari si pregatitoare, cu specificarea ca cei care nu duc adev. pana pe 14 sept. pierd locul (aviz amatorilor)
.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
CristinaF spune:
Buna fetelor
La gradinita 53(Poarta 6) inca nu s-a afisat nimic. Stiti cumva la ce ora va fi deschiderea luni? Pentru mamicile care au copii si la programul prelungit stiti cumva tb sa ii duc lenjerie de pat,papucei, olita SAU COLAC DE wc.
Merci mult.
cristy
ADINUTZA spune:
Mai fetelor e posibil si la noi sa fi costat hrana 5 lei pe zi, dar la cate am pe cap, chiar nu mai sunt sigura. Oricum tariful trebuie sa fie acelasi pt toate gradinitele de stat(ma refer la mancare)
La gradi, copiii au nevoie de un rucsacel(saculet) in care puneti pijamalele si prosopul si de inca unul pe care-l veti pune in dulap, agatat de umeras pentru incaltaminte si caciula, manusi etc. Noi am optat pt o sacosa de plastic mai rezistenta pt incaltamintea din hol.
La toaleta au WC-uri mici, deci nu sunt necesare reductoare, iar olite nu am vazut...
noi
Ontica Camelia spune:
Azi am intrbat la gradi 19, unde va merge Alex cat costa pe zi serviciile lor si mi-a spus administratora ca 5 lei/zi. Trebuie sa achitam pt luna sept + oct.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
CristinaF spune:
Salut mamicilor
Spuneti-mi si mie cele care aveti copilul la gradi 53, luni la ce ora este deschiderea?
cristy