GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 18
mamacita spune:
Da,Cris,e privata.Multam,crig,de raspuns.Azi am fost acolo,locatia arata bine,spatios,curat mai ales,dotat,suna bine tot ce mi-au spus.Putin cam departe,cam peste mana,dar nu nerezolvabil.Educatoarea pentru grupa mica era cam balbaita(acu',oi fi intimidat-o eu,ca am acest"dar"),dar nu mi-a lasat o impresie prea buna(si la banii respectivi,am ceva pretentii).Mi-a placut ca au grupe mici,13 in grupa,nu cu zecile,ca la stat.Multe optionale...
M-ar mai interesa si cea de la pedagogic.
Mai auzisem de Andersen,dar cand mi s-a vehiculat cifra de 31 copii in grupa,am renuntat precoce
De Pedagogic ce stiti?Am ceva referinte si toate bune.
Va pup si sanatate puilor!
roxanaz spune:
mamacita, o prietena buna de-a mea are copilul la gradinita celor de la liceul de info, pe Unirii, si e multumita. dar baietelul ei e deja in grupa mare. stiu ca nu prea a avut ceva de reprosat.
de cea de langa Pedagogic (care e langa a lui Patrick) am tot auzit lucruri bune dar si ca e extrem de aglomerata.
de Andersen nu stiu nimic.. 31 de copii in grupa?? gizaz craist!! teribil!
Roxana
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz mamacita, o prietena buna de-a mea are copilul la gradinita celor de la liceul de info, pe Unirii, si e multumita. dar baietelul ei e deja in grupa mare. stiu ca nu prea a avut ceva de reprosat. de cea de langa Pedagogic (care e langa a lui Patrick) am tot auzit lucruri bune dar si ca e extrem de aglomerata. de Andersen nu stiu nimic.. 31 de copii in grupa?? gizaz craist!! teribil! Roxana |
Multumesc,Roxana,prompta ca intotdeauna,mi-e si rusine ca intarzii cu.Sa fiu sincera mai asteptam pareri,dar vad ca e un topic mai rarutz vizitat...
Am mai auzit de Bambi si Casuta Magicienilor.Ceva opinii?Macar sa nu-mi pierd vremea cu vizite care pot fi si inselatoare...
roxanaz spune:
Bambi asta nu imi suna deloc cunoscut. nici casuta magicienilor... imi pare rau dar mai multe info nu am. stii macar pe unde sunt?
Roxana
nastasie spune:
eu il am la gradi stat si e intr-adevar mai aglomerat dar au 2 educatoare si 2 ingrijitoare.
mamacita, nici eu nu am auzit de astea.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
CRIXIA spune:
de casuta magicienilor am auzit eu! pareri d ebine, dar eu zic sa vizitati locatia. Initial ar fi fost un loc de joaca, iar acum gradinita. e undeva intre case, zona stadion-str.maramures-ion ratiu.
moni-ramo spune:
Buna dragelor.Noi mergem la AdiaKindergarden.Au curte,educatoare ca lumea,curat, masa in regie proprie,Acum s-au deschis,pe aav.Romeo popescu in zona Hotel Royal.De asemenea colab. cu medic homeopat(Soescu Sorina)care trece si-i consulta periodic.
kim222 spune:
Buna mamici...stie cineva linga Scoala generala 29 , este o gradinita? Ce numar are si ce stiti despre ea?
Multumesc anticipat..
BDana spune:
Raspund si eu cu mare intarziere. Eu il am pe Cris la gradi de la Pedagogic, grupa mic (sa spunem asa). Pot face comparatie cu gradi unde a fost anul trecut si... nu sufera comapratii . Evolutia lui Cris este foarte buna, invata ceva in fiecare zi, au o educatoare tanara care chiar stie sa se poarte cu ei si o preocupa ceea ce fac cu ea in cele cateva ore cat stau copiii acolo. Nu este foarte aglomerata, la Cristi in clasa sunt inscrisi cam 20-21 de copii, dar rar vin chiar si 15. Cam 10-12, asa. Eu sunt multumita, desi la inceputul anului am lasat o groaza de bani pe acolo, ptr diverse .
Oriunde ati fii, va dorim numai bine.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
vladis spune:
kim, exact langa scoala 29 este gradinita de stat cu program prelungit nr.14; referinte nu am, poate te ajuta mamicile care au copii acolo, si eu as fi interesata, e a doua pe lista pt anul viitor, dupa gradinita nr. 12, care este tot in zona, la ciresica.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE