PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

lili cu mare rusine abia acum m-am uitat pe pozele voastre, mai ales la cele noi, si am vazut cate fete frumoase are tati vostru

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

mai fetelor, hai sa va zic ceva ce de mult tot vreau sa scriu, dar am tot zis sa nu supar care-cumva pe cineva...mie mi se pare haioasa treaba, adica arata cat de varza sunt eu:
- deci, tot timpul cand scrie bulinutza ma gandesc la cornelia_laura ( si invers ) si la fel mi se intampla cu doniro si ramoon....pe cuvant daca stiu de ce, pur si simplu...
Si mai am asemanari cand vad anumite nick-uri: de exemplu draga de iulenca imi aduce aminte de guma de mestecat , Muuh de pufuleti , mada_mxm de jucarii de plus ...si tot asa...
Oare de ce ?
Hai, va rog, nu va suparati, ca de drag de voi mi se intampla asta.
....serios acum, sa nu va suparati

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Miti
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Fetelor voi le-ati gatit la pui cartof dulce? Eu am facut saptamana asta pentru prima data si a iesit foarte bun. E ca un morcov-cartof foarte, foarte dulce. L-am taiat rondele si l-am pus la cuptor cu o bucatica de piept de pui si o lingurita ulei de masline.

Mergi la inceput

Voi in casa stati cu geamurile deschise cand e copilul treaz ? mai ales ca sta mai mult pe jos sa se joace. Eu tin o jumatate de geam care e intr-o parte a peretelui, deci nu in mijloc, deschisa, insa ma tot gandesc sa nu-l traga curentul si sa-l doara spatele sau capul, chiar daca nu raceste.

POZE_Alex

Mergi la inceput

SimonaU nu i-am facut inca, dar uite ca mi-ai dat o idee ! azi ma duc sa iau fructe si o sa cumpar si cartof dulce.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Tocmai am scos din cuptor budinca de dovlecel pe care ne-a recomandat-o anasia. Miroase de mor; imi vine sa o infulec eu. Astept sa se trezeasca Daria sa ii dau si va zic daca a avut succes.
Ref imbracat, eu cred ca pana acum am cam exagerat, in sensul ca am imbracat-o cam gros (azi de ex i-am pus pe ea un maieu, un body cu maneca lunga si inca o bluza; dres si pantaloni), dar acum ca am citit ce ati zis voi, chiar o sa incerc sa o imbrac si pe ea mai subtire, ca nu vreau sa imi raceasca la prima adiere de vant pt ca am infofolit-o...
Buli, ma bucur enorm pt Rares cel mic dar voinic
Multam fetelor care mi-au raspuns ref turta. Cred ca o sa "o rupem" chiar inainte de a face 1 an.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Bulinuta felicitari lui Rares!!! Sa auzim numai de bine! Insanatosire grabnica si tie.

Ramoon in general si pe Sebi cand mananca trebuie sa-l tinem ocupat cu tot felul de jucarii. Asa ca ma "inarmez" cu sticle de plastic/jucarii/etc tot ce i-ar distrage atentia si le tot schimbam pe parcursul mesei. In felul asta papa tot!

Miti2004 interesante asocierile numelor! mi s-au parut tare hazlii...

Oanaalex eu ii dau lui Sebi Similac Advanced cu Fier (cel de la 1-12 luni). Nu i l-am schimbat deloc de cand s-a nascut. Ii merge bine dupa el. Insa daca tu ai incredere in Dr. tau si lui Alex ii merge bine dupa combinatia formula-lapte vaca, nu-ti fa probleme.

Simonau in USA cartoful dulce este printre primele alimente recomandate in diversificarea bebelusului. Si eu in fac in general copt atat pt.el cat si pt.noi. Aici se serveste ca si garnitura la gratare, fripturi.

Muuh ce mai face Alexei cu trezitul dimineata? La mine s-a intamplat minunea! Al meu de cateva saptamani se trezeste de la sine tot mai tarziu, pe la 7-7:30, uneori chiar is 8. (inainte se trezea ca ceasul la 6AM sa bea laptele)

Yanis nici Sebi nu are inca dintisori (are 8 luni si jumatate). Nu-mi fac probleme. Dr. a zis ca e ok si vor iesi cat de curand deoarece gingiile sunt albe.

She-wolf sunt de acord cu tine ca oricat il feresc de dulciuri, pana la urma tot va ajunge in contact cu ele. Insa macar prelungesc un pic perioada aceea.. Si poate reusesc cu obiceiul asta sa-i creez o obisnuinta in a manca mai multe fructe decat dulciuri... Desi daca va semana cu sotul... cred ca va prefera dulciurile in detrimentul fructelor. :-)

Va pup fetelor si va doresc o seara frumoasa! Pupicei la piersicute

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Apropo de fructe: tocmai m-am intors de la magazin si iar nu mai stiu ce fructe sa-i mai dau.
Pana acum i-am dat: banane, mere (coapte), pere (coapte), mango, suc portocale si mandarine, piersici ( nu am mai gasit azi insa ).
Am mai incercat kiwi cu branza dar a iesit amar asa ca azi am luat si o sa il dau simplu.
Nu as vrea sa ma grabesc cu capsuni, zmeura...din categoria asta.
De gasit momentan se mai gasesc pepene rosu/galben, struguri, prune, ananas...insa nu stiu daca sa ii dau din astea ?
Voi ce le mai dati ?

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Miti2004 cam aceleasi fructe ii dau si eu lui Sebi: mere, pere, banane, Asian pear, prune, piersici, avocado. I-as da caise dar nu am gasit bune la gust... Inca nu m-am aventurat cu alte fructe, Sebi avand doar 8 luni si jumatate. Dupa sfatul DR. o sa astept cu citricele pana dupa 1 an dat fiind ca sunt prea acide pt.stomacelul lui.

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput