PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Apropo de fructe: tocmai m-am intors de la magazin si iar nu mai stiu ce fructe sa-i mai dau.
Pana acum i-am dat: banane, mere (coapte), pere (coapte), mango, suc portocale si mandarine, piersici ( nu am mai gasit azi insa ).
Am mai incercat kiwi cu branza dar a iesit amar asa ca azi am luat si o sa il dau simplu.
Nu as vrea sa ma grabesc cu capsuni, zmeura...din categoria asta.
De gasit momentan se mai gasesc pepene rosu/galben, struguri, prune, ananas...insa nu stiu daca sa ii dau din astea ?
Voi ce le mai dati ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Struguri, prune, ananas stiu ca se pot da...eu i-am dat sa suga putin pepene rosu, dar nu i-as da la o masa, parca ii umfla burta degeaba, el avand mai mult apa...pepene galben cred ca voi incerca in curand, nu vad de ce i-ar face rau. Mie imi pare rau ca nu-i pot da anul acesta capsuni, avem restrictie din cauza dermatitei, ca am niste capsuni asa bune la tara

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Miti2004 referitor la fructe si nu numai (alimentatia bebelusului) du-te pe "wholesome babyfood .com" (intr-un cuvant)
Iti da o multime de sugestii, combinatii de fructe, continutul vitaminelor & mineralelor, precum si de la ce varsta se pot introduce in alimentatia bebelusului.

Introducerea fructelor conform website-ului de mai sus:
4-6 luni: mere, pere, avocado, banane
6-8 luni: prune, piersici, caise, papaya, mango
8-10 luni: afine, kiwi, pepepe rosu, galben (toate felurile de melon)

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mai aparem si noi si tare m-am bucurat cand am citit de Rares bulinelDoamne ajuta sa fie foarte bine!

Crissa71 sa stii ca eu ambilor copii le-am taiat din par pana la 1 an.La Rebecca e jale, de 3 ori am tuns deja, il prind cu clame si tot mare e.Acum e la acelasi nivel tot-dupa baie-, ca in rest e cretulica si ea ca si Phillipsi sta ca atare.Eu n-am crezut in chestii de-astea:sa nu ii tai parul, sa nu il scoti din casa pana nu stiu cand, sa ii rupi unghiile pana la botez-scuze mi se par aberatii, cine vrea sa se tina de ele, eu una nu m-am tinut.In partea mea nu e cu turta la fete, se ia motul dar e un anumit ritual-frumos zic eu.

Miti eu i-am dat Rebeccai si capsuni si zmeura.Intai putin-la borcanel- si daca n-a avut nici o reactie am continuat.Pediatra m-a sfatuit ca sa ii dau treptat cam tot ce inseamna leguma si fruct.Ii plac mult observ si ii dau.Eu sunt pro fructe legume si nu pro mici sau sarmale sau alte chestii-scuze.Phillip pana la 1 an si 8 luni nu a stiut de dulciuri, ci de fructe si ceva biscuiti si prajituri de casa cu foarte putin zahar.Cum a mers la gradi...a invatat ce inseamna cioco si bomboane si altele.Dar nu zic nimic, nu e 100%fan cioco, tot fructele sunt in top, iar pe Rebecca cat pot o feresc.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Shewolf, Crisa71, ma bucur ca v-a amuzat Acest morcoveata!

Miti2004, si eu mai stau cu geamurile deschise (daca nu e prea frig) problema e ca mai noi Ale a descoperit si bucataria si holul si sta tot timpul pe gresie. Slava Domnului n-a patit nimic, n-am ce-i face.

Doniro, Ioana Daria e foarte scumpa intinsa alaturi de Lord, asteptand mangaieri Iar sedinta de `aerobic` care trezeste asa un ras sanatos, este de urmat!

Fructe : ... si ananas nu? Papaya, avocado, unde gasiti? (Ca eu n-am mai dat de ele in ultimul timp.)

LA MULTI ANI PIERSICUTZE!

8 Iulie
Matei Stefan, baietelul lui Adas
9 Iulie
Andrei Sebastian, baietelul lui Cristin97
Alexandra, fetita lui Greiere

8 August
Maria Alexia, fetita lui Martta
Maria Theodora, fetita lui Iulenca
9 August
Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan
Maria Veronica, fetita lui Danivero

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

quote:
Originally posted by michella78

mie imi plac la nebunie palarioarele, sepcutele, tichiutele
dantelate. i le pun atit pentru protectie - soare sau vant -
cat si de moft, pur si simplu pentru ca imi place sa ii pun funde, pampoane si minuni... stolul meu, ce sa-i faci

michella

Si eu,si eu! Avem si noi o colectie de palarii, doar ca Ale nu prea e de acord cu purtatul lor. Acum si cele prinse sub barbie sunt greu de tinut pe cap.
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salut fetelor! Iaca bantui si eu desi mi-e un somn de pic (de cateva nopti nu prea se doarme la noi in familie)bubulina mea se tot scarpinanoaptea si de aia nu prea apucam sa dormim, de aia trebuie sa ma culc devreme sa recuperez somnul, ca nu mai pot, sunt chiar foarte obosita
Bulinuta, ma bucur tare petru tine, Bravo pentru Rares!
Azi am fost la alergolog cu rezultatul analizelor, are o infectie urinara si candida in gurita. Ca atare, trebuie sa ia un antibiotic 7 zile si dupa aia sa repetam urocultura. Cica si infectia asta poate sa ii accentueze mancarimile. In rest, sa zic ca e un pic mai bine dar fiindca e permanent cu manutele in gurita isi intretine bubitele. Of....
In legatura cu imbracatul, eu ii pun asa: body cu maneca scurta si bluzita subtire de bumbac, panatalonasi subtiri cu sosete sau rochita cu dres subtire pe dedesubt si ventual o vesta, ceva daca se face racore sau mai bate vantul. Pe cap doar ceva de soare, o mai las si cu capsorul descoperit. In plus, a inceput sa se blonzeasca si e tare haioasa cu parutul ei in razele soarelui

Pupici si noapte buna

ah, inca ceva: in legatura cu turta la fetite... si pe mine ma preocupa subiectul. Haideti sa scriem ce chestii trebuie puse pe tava , aveti chef? Eu stiu asa: carte, verigheta, pix, seringa...

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare mamicilor!
Nu stiu daca voua v-a fost dor de noi,caci...noua ne-a fost dor de voi..
N-am mai scris de mult,dar de citit am recuperat tot.
Mini-vacanta de 1 Mai a fost pe sufletul nostru,cu multe iesiri si voie buna.Sper ca si voua v-a priit...

In schimb,satula de testat atatia pampersi,am ales solutia testarii kk-ului(caci numai kk-ite nu erau alea...se manjea pana-n gat...)De dimineata,n-apucam sa ma trezesc si ea era plina si de una si de alta,de tb s-o schimb de la piele.Ii dadeam sa manance...la 10' fleosc un altul...noroc ca mai dormea intre timp...ca altfel toata ziua schimbam scutece.In parc,la fel...daca ma grabeam sa plec in parc inainte de a se goli fata,nu era nici-o problema...o facea-n parc fara nici-o rusine.Io,de multe ori,draguta cum sunt,dau s-o schimb la fata locului...si ce-mi vad ochii? kku manjit,iesit din pampersi.Si-asa fetelor,am tot schimbat la ei,pana n-am avut ce sa mai incerc.Pampersi pt kkcioase mari nu exista-n comert,nu?

Si-asa am ajuns sa-i fac coprocultura...am zis sa n-aiba fata ceva la stomac,de face dupa fiecare masa.Rezultatul n-a fost unul asteptat,a fost chiar socant pt noi...I-a iesit E-coli...Nu prea stiam mare lucru despre asta,decat ca el poate iesi in gat sau in urina...atat.Apoi am aflat ca-i f periculos cand depaseste o limita...

Mergem la pediatru si cu antibiograma...dr nu prea era multumit de antibioticul care iesise sensibil la aceasta bacterie;asa ca,respectand-o, ne-a prescris ciprofloxacin si sumetrolin...amandoua, caci dr banuia si o infectie urinara.Si pt a le da de cap,a ales varianta asta de 15 zile antibiotice.

Vin acasa si ii dau Dariei primul sfert din tableta de citofloxacin.La 5'il varsa.Bun...intru pe google si citesc prospectul(noi nu-l aveam caci de la farmacie ne-a dat la bucata,3-4 tablete).M-a speriat,nu alta...In primul rand, nu se recomanda copiilor,nici macar adolescentilor.Opreste cresterea si afecteaza tendoane,articulatii,etc,plus muuuulte efecte adverse,halucinatii...

M-a pus pe ganduri antibioticul,ce mai...Toata noaptea n-am dormit.Nu stiam ce sa fac,sa insist si-a-2-a zi cu el sau sa renunt definitiv la el.Dar citisem si de acest E coli,ca e f periculos netratat si poate afecta si rinichii.Si uite cum Gabi a mea era intr-un impas,caci cum o gandea nu era deloc bine.

Mare noroc am avut cu Anasia si Bulinuta,care m-au sfatuit sa-i mai repet analiza inca o data,fiind si ele patite...La indemnul lor,duminica mi-am luat fata si fuga la spital,la Elias.Am zis sa-l repet intr-un spital si nu la un cabinet particular.Acolo,mi-a luat-o la puricat...dupa obrajorii ei rozalii,dr a prevazut ca fata n-are nimik,dar pt linistea mea i-a luat pipi pt sumar si urocultura ,exudat faringian si nazal,sange din degetel pt hemoleucograma si... f putin kk,si pt ala am asteptat de ne-a venit rau...daca nu-l asteptam,venea el...

Azi,am fost dupa rezultate si toate au iesit negative,clar negative,fara niciun dubiu.Si chiar daca ieseau altfel,tot le mai repetam inca o data...

Asa ca fetelor,JOS ANTIBIOTICELE! La gunoi cu ele!

Am uitat sa va zic...daca le faceti piticilor coprocultura,livrati kk rapid,in max o ora.io am stat cu el 4 ore pana a ajuns la microscop;normal ca germenii,bacteriile s-au super-inmultit.Mai sunt si io toanta,ce vreti!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Anasia,Bulinuta nu am cuvinte sa va multumesc, asa ca va trimit cateva calde.

Bulinel,tine-o tot asa!Uimeste-o pe mami a ta in fiecare zi cu ceva nou si noua arata-ne ce barbat adevarat vrei sa ajungi..La multe inainte,flacau mic!

Nicolica,si noi pupam obrajorii imbujorati ai lui Philip.Deja,Daria s-a-nrosit in colaj,ca deh...are un Brat Pitt langa ea

Ramona,felicitarile mele pt colaj!A iesit mumos

Miti,io am impresia ca raperul tau nu vrea sa se-ngrase.Asa mai fac unele cand doresc sa haleasca cava... si-apoi isi baga destele pe gat sa scoata tot,sa nu se-ngrase

pupici tuturora!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Andrei Sebastian, baietelul lui cristin97

Alexandra, fetita lui Greiere

9 lunisoare

Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan

Maria Veronica, fetita lui danivero

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata gagici!
noi am fost aseara la homeopata ca nu mai fusesem demult cu bulinel si am luat ceva ptr constipatia asta care ne-a capiat de 1 luna incoace...are saracul 4 fisuri anale din cauza ei....vroiam sa va intreb daca ati auzit de o explicatie asa (data de dr de la kinetoterapie) ca aceasta constipatie ar fi data de lipsa lui de miscare in sensul ca nu merge in 4 labe etc...dar totusi el cand e treaz e intr-o agitatie continua...nu stiu ce sa cred...

miti am ras de m-am tavalit...pufuleti
doniro ieri sa stii ca l-am imbracat in tricou si pantaloni scurti si asta pana seara la 9 cand am venit cu el acasa...nu i-a fost frig ca il controlez la nasuc sa fie cald...ca la catei...asa m-a invatat dr. ...Daria si Lord sunt mortali
amami
babee esti o scumpa...te ...am reusit aseara sa ajung acolo...iti dau un PM
Genie multumim frumos
lucians tare mult ma bucur ca e bine puiuta...am vrut sa te sun numa ca nu am salvat nr tau in tel si nu am avut cum...ca m-am tot gandit la voi...va

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput