PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
nicolica spune:
Buna dimineata mamici si piersici dragi!
Si noua ne-a fost dor de voi, drept urmare pupicuri multe la toata lumea
Bulinuta, m-a bucurat mult vestea despre Rares. Felicitari, tineti-o tot asa si bine ca gimnastica e eficienta.
Lucians, of doamne prin ce-ati trecut! Indiferent de diagnostic, si eu sunt de aceeasi parere cu fetele ca trebuie ceruta cel putin inca o parere a unui al medic. Bine ca Daria e ok acum.
sarbatoritilor zilei
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie
doniro spune:
Bulinutza, esti tare. Era o enigma pt mine cum imi dau eu seama daca ii e frig copilului sau ba. Azi am lasat-o pe Daria in casa, unde sunt deja 25 grade, in maieu si in bluza cu maneca lunga. O tot controlam la manute si mi se pareau reci, dar cand i-am bagat mana pe spate, era transpirata. I-am pus imediat un tricou si se simte fata super bine asa. Deci nu dupa manute trebuie sa ne luam...... Sa vezi de acu' ce ii controlez nasu'..... Multam de pont!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
bulinuta27 spune:
nicolica multumim....acum am vazut unde stai in germania siiii creca ne vedem la toaman daca lucrurile vor merge bine caci avem planificata o excursie langa tine la munchen dar vom sta in gaizenhausen sau ceva ca nu stiu cum se scrie ...am fost si toamna trecuta acolo...va
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Ref obiecte de pus pe tava la turta/mot eu cred ca pune fiecare cam ce vrea. Eu ma gandesc asa: foarfeca, bani, ceva din aur, o carte, un stilou, chei (de la masina); asta imi vin acum in cap. Oricum, ceva care sa reprezinte o meserie, ma gandesc...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
bulinuta27 spune:
doniro...asa m-a invatat dr: la catel sa fie nasu rece la cupil sa fie cald ...si asa ii controlez pe amandoi
referitor la tava de mot tot asa stiu si eu de la finutii mei (ca am 3 ): aur, carte, stilou, creion, foarfeca, bani, chei, pahar cu suc si cam atat
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Muuh spune:
buli si daca alege paharul se face betiv??? Nu de alta ca daca e asa eu nu ii mai pun pahar pe tava.
lucians bine ca sunteti bine pana la urma.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Babee spune:
Si eu cioara cu puii ei, am dat in nostalgie si va arat pozici.
Phillip si Rebecca la 9 luni
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
bulinuta27 spune:
muuh cica da ...acu fratele meu a aluat paharul disperat ca uitasera desteptii sa ii dea copilului sa bea apa si era insetat rau saracu'...si nu e betiv totusi
Poze
crissa71 spune:
Babee:da..stiu...prostii..superstitii...da...tot ma gandesc la ele!!Nu stiu ca ar fi problema daca-i tai inainte de un an parul...ce zic babelle?Oare de ce nu?Incerc sa-ti vad minunile si merge atat de greu..gata le-am vazut..frumosi copii!!!
Muuh:..ha..ha..si mie tot de-asta mi-e frica ...bunicu-su e cam betic.. daca-l mosteneste!!!?
Lucians:bine ca sunteti bine!!
Anasia:Fac si eu azi aia cu dovlecel...ca uite ce furori ai facut cu ea!!
Noi azi noapte iar am dat recital..desi i-am bagat cereale la masa de seara..ca cica se trezea de foamne..ei uite ca nu-i asa!!Ce-o fi fost...iar dintii..iar burtica!!!Azi o sa-i scot banana si iaurtul sa vad daca se mai trezeste!!
Pupici la fete ca am oalele pe foc!!!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
nicolica spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
nicolica multumim....acum am vazut unde stai in germania siiii creca ne vedem la toaman daca lucrurile vor merge bine caci avem planificata o excursie langa tine la munchen dar vom sta in gaizenhausen sau ceva ca nu stiu cum se scrie ...am fost si toamna trecuta acolo...va
Poze
Pai daca veniti, poate ne si vedem. Geisenhausen este la aproximativ 30 km de unde stam noi.
Ieri l-am filmat un pic pe grasanel la www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070509&ctime=015046" target="_blank"> baita . Are 13,5 kg si 80cm lungime, un adevarat flacau!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai