PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

emilia nu avea nimic...pur si simplu nu vroia...si acum mai are zile cand il dor dintii si nu vrea sa pape dar nu ma agit...va pup
muuh sunt super fericita...si saracu desi plenge de rupe o sa faca gimnastica multe luni de acum incolo ptr ca intr-adevar se vede uraaaaa...creca am innebunit dar imi vine sa urlu de fericire
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

emilia nu avea nimic...pur si simplu nu vroia...si acum mai are zile cand il dor dintii si nu vrea sa pape dar nu ma agit...va pup
muuh sunt super fericita...si saracu desi plenge de rupe o sa faca gimnastica multe luni de acum incolo ptr ca intr-adevar se vede uraaaaa...creca am innebunit dar imi vine sa urlu de fericire
va pup

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bravo buli!!! sa va ajute D-zeu!!! o sa fie bine sa vezi

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Ramoon multumim...acum parca am capatat mai multa incredere ca va fi bine cu voia Lui...pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Muuh:
Buli:super..ma bucur enorm pt.voi...!Bravo Bulinel..tine-o tot asa...sa o vedem pe mami fericita non stop!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Bulinutza felicitari ptr. Bulinel sa o tina tot asa dintr-un progres in altul!!!

Fetelor multumesc ptr. raspunsuri si incurajari o sa incerc si eu sa pun in aplicare sfaturile voastre.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Mergi la inceput

crissa emilia...multumim

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor vreau sa multumesc celor care mi-au mai laudat pozele si celor care m-au incurajat in legatura cu cumnata mea.
O sa deschid un subiect la umanitare, acum astept actele medicale scanate, ca s-au schimbat un pic regulile la umanitare.

In legatura cu mancatul si noi avem zile f proaste si zile f bune. Ieri de ex dimineata ii facusem banana cu branza de vaci ( pe care de vreo 2 saptamani o cumpar si nu o mai fac in casa ) si cu un pic de cereale si dupa ce a papat aproape tot si-a facut scarba si a vomat, asa, dupa "bunul" lui obicei, desi la fructe si mai ales la banana nu prea face asa. Asa ca am luat din frigider un iaurt de vanilie si l-a mancat cu pofta si gata, l-am lasat asa pana la masa de pranz ( care si aia a fost cu "cantec" )...
Si pe mine ma apuca nervii, mai ales cand vad ca-si face scarba si baga mainile in mancare si le da prin par, pe ochi, pe frunte, parca si-ar face masca pt ten

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

miti...bai da' rautacioasa mai esti ...adica sa nu lasi tu cupilu' sa-si faca tenul calumea...adica numa' tu vrei sa arati bine,nu? ...va pup

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna fetelor,

Desi scriem mai rar pe aici din cauza ca lucrez si dorm pe apucate...va citim zilnic .

Mandrele mele sunt ok si caprita mare si cea mica.
Bulinuta imi pare rau ca ai problemute.. dar... nu-i nimic ca.. trec cu siguranta...Pupici puiului mic.

Alexia are 3 dintisori (2 jos si unul sus), e haioasa foc.. mai ales cand rade la tat'su (ca se topeste tot cand o vede)...
Ieri imi intindea lingurita la gura si imi zicea "papa"...

In orice caz.. se vede ca e "leoaica" ...
Se impune....si e tare incapatanata daca nu ii faci pe plac....
Are aproape 11 kg si 77 cm, si se joaca toata ziua.. sus - jos.. in patut...dar nu doarme decat in pat cu mami si tati..sau cu mamaie, ca patutul e doar de joaca.....

Vocabularul s-a diversificat " mama" "tata" "ta-ta-ta" (tataie),"ma" (mamaie),"AAAA"(Andreea,surioara ei),"papa",","daaa...","nu"..

Am pus si poze proaspete pe webshots.. poze de mai 2007...

Va rog spuneti-mi ce le dati voi puilor sa pape... ca nu mai stiu ce sa-i dau...Mersi,
Lili si printesele
http://community.webshots.com/user/iosif74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buli felicitari ptr bulinel!bravoo,uite ca m ai binedispus
emilia nu te lasa! suntem multe fete cu copii mofturosi si fitzosi ..si mie imi vine sa i dau peste maini lui Ari cand imi azvarle linguritza cu mancare peste tot si mai tip la ea,si stiu ca nu ar trebui ca ea nu intelege nimik,si sotul tipa la mine si uite asa..io am avut perioade, cum zici tu, cand ari nu manca nene, si plangeam pana nu mai puteam ,si ea se uita la mine si iar incercam sa i dau si manca..cred ca o impresionam.acum nu ti zic sa te apuci sa plangi ,doamne fereste,dar cand simti ca nu mai poti si el tot nu vrea,lasa l in pace.va manca mult mai bine la masa urmatoare ,dc maria sa nu a vrut atunci...rabdare ,vor veni si vremuri mai bune
cu imbracatul afara,eu ii pun pe cap o palariuta ptr soare,dc stam la umbra nu ii pun nimik.de imbracat body cu maneca lunga si salopeta sau pantalonasi dar ii mai pun dres subtirel,inca,dar probabil vom renunta in curand
va pup ca tre sa pape si vrem sa si iesimandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput