PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
maryion spune:
Multumesc Buli si tuturor fetelor care mi-au urat La multi ani! sotului meu.
Sanatate lui Bulinel si tuturor piersicutzelor bolnavioare. Toate aceste probleme vor trece si vom uita curand de ele.
Imi pare rau ca nu pot sta de vorba mai mult cu voi, dar sincer nu am timp.
Va citesc printre randuri si sunt fericita cand aflu vesti bune despre piersicutze.
Va iubesc pe toti!
Sunt pe fuga!
10 lunisoare
Matei Stefan, baietelul lui adas
9 lunisoare
Maria Alexia, fetita lui Martta
Maria Theodora, fetita lui Iulenca
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
bulinuta27 spune:
neata fetele
sunt racita cobza...ne-am mutat la sediul nou si e un frig aici de nu-i adevarat...
am o veste mare: Rares s-a ridicat pe patut ...nu a stat mult dar e super
doniro turta eu auzisem ca se 'rupe' ca si 'motul' de altfel la 1 an implinit...acu' tu stii cum e cate bordeie atatea obicee
yanis sunt ...tu sa nu te superi dar io ma gandeam ca eu am sarit calul ptr ca i-am dat rosie si ceapa verde sa le pape el dar dupa ce am citit mesajul tau
emiliapop eu te inteleg perfect: mai tii minte cand rares nu manca nimic? decat lapte? ma turbase...dar acum baga orice ii dau nici mie nu imi vine sa cred...rebdare, rebdare si o sa vezi ca tre' sa il razbeasca foamea ...va tin pumnii
in legatura cu imbracatul: fara ciorapei lungi si body cu maneca scurta plus o bluza sau o jacheta si am o caciula: de fapt o chestie ptr soare ca o sepcuta...
va pup si revin
azi sunt fericitaaaaaa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Muuh spune:
emilia eu il ridic de la masa si pana la urmatoarea masa nu ii mai dau altceva. Nici o combinatie nimic nimic. Daca nu mananca si nu are altceva inseamna ca nu ii este foame.
yanis inteleg sa nu fie mofturos dar din punctul meu de vedere Alexei poate sa faca pe veci mofturi la mici, bere, vin si cafea si mai sunt cateva chestii pe care le-as trece pe lista.
Eu il imbrac exact ca pe mine. Adica daca eu am tricou si hanorac sau pulover si el are la fel. Sosete scurte pe sub pantaloni si nimic pe cap cand sunt peste 15 grade afara indiferent ca bate sau nu vantul.
crissa si la mine in curte este mai frig si atunci ii dau o vesta pe el pe care i-o scot cand iesim.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
MADYN spune:
quote:
Originally posted by yanis
`Neata
SHE_WOLF ,nu ma supar doar de aceea am intrebat,cat despre mancare,am si specificat,ca i-am dat sa molfaie,sa se joace cu micii[/u],[u]i-am dat sa guste vin,si altele,nu ca as fi facut masa principala din ele,voiam doar sa spun ca ii dau aproape orice ca sa se obisnuiasca cu mancarea ,sa nu devina mai tarziu mofturos,ca stiu cativa copii care au fost crescuti numai dupa carte si acum d-abia se ating de mancare.Si,ciudat,eu nu am ingrosat nimic,la mine nu apare.
Yanis si eu cred ca e bine sa se obisnuiasca de mic cu orice fel de mincarica, dar nu cred ca as fi multumita sa se obisnuiasca puiul cu bere, vin, cafea. Astea nu sint alimente cu aport vitaminic si eu una nu le vad rostul, nici macar "sa guste".
Parerea mea !
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
emiliapop spune:
Bulinutza multumesc ptr. raspuns dar eu sunt sceptica nu cred ca mai apuc eu ziua aia sa vad ca papa orice Cred ca vrea sa ma omoare cu zile copilul asta.
Al tau de ce manca numai lapte avea ceva ?
Al meu ce o avea?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
Muuh spune:
emilia ii dau dintii. Si o sa vina si ziua cand va manca orice dar cum spunea buli, rabdare si tutun daca vrei.
buli va ce ma bucur pentru voi. Deci iata si rezultatele gimnasticii. Pupam Bulinelul si la cat mai mult stat in picioare de acum incolo.
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Muuh
emilia ii dau dintii. Si o sa vina si ziua cand va manca orice dar cum spunea buli, rabdare si tutun daca vrei.
buli va ce ma bucur pentru voi. Deci iata si rezultatele gimnasticii. Pupam Bulinelul si la cat mai mult stat in picioare de acum incolo.
Muhh ca tu ma incurajezi de fiecare data.
Dintii i-au iesit cei trei de care ziceam acum cresc...dar cand au spart gingia a papat si acum dupa nu mai mananca.....?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
michella78 spune:
emilia incearca sa te calmezi, eu am citit in
capraru ca dupa 8-9 luni copii incep sa se distreze si pe seama faptului ca pot sa tina gura inchisa cand tu ii dai lingurita.
pur si simplu realizeaza ca este la ei comanda.
cand o sa ii fie foame o sa manance.
pentru ca teodora este si ea campioana la mofturi eu pregatesc intotdeauna ceva de rezerva. daca ii dau ciorbita si refuza trec la felul 2; daca refuza fructele i le dau cu iaurt, sau iaurt simplu, sau almette pe paine si lista poate continua. pentru ca ei ii este foame dar pur si simplu refuza un aliment si prefera altul de la
o zi la alta.
nu mai departe de duminica a refuzat cu incapatanare aceeasi ciorbita pe care ieri a devorat-o cu lingura mare, de-a noastra;
nu a vrut cu lingurita. de ce? nu stiu.
michella
Ramoon spune:
quote:da, asa si la noi...sunt 20 grade dar bate un vant de te duce...
Originally posted by miti2004
Si eu sunt debusolata cu imbracatul. Am impresia ca il imbrac prea gros. Insa chiar daca e cald sunt strazi un bate rau vantul, e f curent.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
si Timeea are zile cand papa bine si zile cand papa numai cat vrea...si e chin si la masa, noroc k noi stam cu mama si ea are rabdare si ii da ea k tot asa as tranti-o si eu, trebuie mereu sa aibe ceva in mana de mersterit k altfel nu deschide gura...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)