PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicolica asa e ...e si alexei...intrunirea barbateilor
sarilla multumim de aprecieri...va pupam si noi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Genie si eu i-am dat mazare lui Razv..si i-a placut..dar..inca o data..ce nu-i place lui?!?...
La discutia cu soacre nu ma bag...
Si noi tot 5 mese pe zi,cateodata 4,depinde cat doarme sau ce program are..am inceput sa ii fac retete mai complexe,ca se cam saturase de fierturi...si e tare fericit acum...
Sa va mai zicem de noi...inventar: facem pa-pa,nu(din cap si din degetel-nu in acelasi timp),dam noroc,batem palma(give me 5),pupam si imbratisam de mama focului(mai mult pe mine cu imbratisatul),batem din palme bravo-bravo cand facem ceva bun(adica stat in picioare mai mult)dansam pe unde apucam atunci cand auzim o melodie,dormim de la vreo 22.00 pana la 9 dimineata neintors...hmm...cam atat,cred...si suntem ffff cuminti.....deocamdata...
,..si,pentru cui ii e dor de noi...www.dropshots.com/zoomin.php?userid=249206&cdate=20070331&cimg=6" target="_blank">voila o poza mai veche,dar printre preferatele mele...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna ziua, mamici de piersicutze!
eu stau cam prost cu timpul, adik va citesc mai tot timpul, daca nu eu, sotul, dupa care imi povesteste ce ati mai facut dar de scris, va scriu cam rar dar ma amuz si ma intristez odata cu voi la ce se intampla pe "aici".
eu ii dau lui mihnea sa manance foarte variat. acum mancam dimineata paine integrala sau de secara cu unt, taiata dreptunghiuri cat sa le poata lua cu mana. n-are decat 2 dinti dar ce mai mananca cu ei....ahaa. se umple tot de unt dar asta face parte din farmecul
cresterii copilului, nu? mancam si cascaval nesarat si branzica fagaras. intr-o seara i-am dat , in gluma, un fir de ceapa verde. fetelor, nu-i mai dadea drumul. l-a supt si l-a rontait pana l-am smuls din mana lui. cred ca i-a placut tare mult. problema e ca i-a mirosit mana a ceapa toata noaptea, desi l-am spalat, l-am dat si cu spirt si degeaba.
eu ii dau biscuiti intregi in mana si-i rontaie pana ii termina, fara sa se innece. sunt aceia de la nestle pentru copii peste 8 luni.
banane, nu mai spun, le mananca asa, intregi. le mai rup eu pe jumate, ca le face piureu pe hainele lui. mai si mir cum baga atata mancare in gurita lui mica.

de intalnire, ma tot uit si nu gasesc unde ati scris...unde??? la ce ora???vrem si noi. la mine cand veniti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A! Am uitat sa va zic ca toata ziuia RAzv zice "tata"...ma tot strofoc sa il invat si mama.,dar..nimic...mie imi zice "dada"...hmm..tot e mai bine,ecat "baba" cum imi zicea pana acum......cre ca mi-a prins bine la imagine ca m-am vopsit.....mai bag si un tuns si poate ma scot de un "mama"...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor sun un pic suparata.... Analiza a iesit pozitiva la E-coli si la a doua proba de urina. Of... Asta este. Ne-a dat augmentin suspensie 7 zile, 2,5 ml la 12 ore. A mai luat vreun bb Augmentin? daca da, cum l-a tolerat? Am emotii sa nu-i faca greata sau sa-i taie pofta de mancare
Sa ne tineti pumnii, pls!

Bulinuta esti o scumpa ca de obicei, iar Bulinel s-a facut un baietel tare smecheras si frumusel!

pupici

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by Genie

Fetelor sun un pic suparata.... Analiza a iesit pozitiva la E-coli si la a doua proba de urina. Of... Asta este. Ne-a dat augmentin suspensie 7 zile, 2,5 ml la 12 ore. A mai luat vreun bb Augmentin? daca da, cum l-a tolerat? Am emotii sa nu-i faca greata sau sa-i taie pofta de mancare
Sa ne tineti pumnii, pls!

Bulinuta esti o scumpa ca de obicei, iar Bulinel s-a facut un baietel tare smecheras si frumusel!

pupici

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

robi a luat augmentin la 6 saptamini cind a facut pneumonie. n-a avut pb de la el doar ca a inceput un soi de diaree dar am remediat rapid cu biotics baby. e bine sa-i dai si tu preventiv. la a doua tura de augmentin, la vreo 4 luni , dupa terminarea tratamentului, la vreo 2 saptamini mi-a facut un soi de dermatita, dar nu stiu sigur daca a fost de la augmentin sau nu (tot atunci s-a intimplat ca am schimbat sapunul cu unul lichid).
multa sanatate va dorim, sa scapati cit mai repede de "gilgamoc".

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

am uitat sa spun ca i-a cam taiat pofta de mincare, de aceea dr. mi-a recomandat vitamine: polyvital picaturi. nu s-a imbunatatit substantial dar totusi...

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by lucians

Cam putine fete la intalneala de pe 19.De ce,fetelor? Ar fi frumos sa ne strangem mai multe,mai ales ca vremea s-a schimbat in bine.Ajunge mamaluidavid de departe si voi nu? Rusinica! Mai ales ca,marea majoritatea mamicilor sunteti din Bucuresti...

Va rog, vb cu sotii vostri(cele care depind de ei) si... va asteptam cu mult drag.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

SI NOI VENIM LA INTILNEALA DE PE 19 MAI ..
DAR NU NE-A PUS NIMENI IN Listutza

Lidia,mamidestefan

Esti in listutza...

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mishi

de intalnire, ma tot uit si nu gasesc unde ati scris...unde??? la ce ora???vrem si noi. la mine cand veniti??

Mishi,daca te uiti pe prima pagina,vei vedea listutza cu mamicile care pot veni sigur la intalneala .Si unde crezi ca vin ele?...la tine,daca ne primesti,bineinteles.

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mishi asta vroiam sa zic si eu ce zicea lucians: la tine pe 19...venim peste tine
genie ...offf Doamne ce rau imi pare...eu i-am dat zinnat cand a avut pneumonie desi trebuia sa ii dau augumentin dar el facea si diaree si ala are zahar...sanatate mult multa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput