PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

ce toanta sunt....scuze!!!!

va asteptam cu mare drag!!!

Mergi la inceput

puteti sa veniti si pe 12, ca eu sunt acolo , oricum!!!!!
chiar si azi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Genie

Fetelor sun un pic suparata.... Analiza a iesit pozitiva la E-coli si la a doua proba de urina. Of... Asta este. Ne-a dat augmentin suspensie 7 zile, 2,5 ml la 12 ore. A mai luat vreun bb Augmentin? daca da, cum l-a tolerat? Am emotii sa nu-i faca greata sau sa-i taie pofta de mancare
Sa ne tineti pumnii, pls!

Bulinuta esti o scumpa ca de obicei, iar Bulinel s-a facut un baietel tare smecheras si frumusel!

pupici

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Multa sanatate!Tinem pumnii sa fie bine repede!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sarilla e mortal puiu tau
mishi vezi ca nu mai scapi de mine cand m-oi face bine cu piciorul
azi incerc sa conduc...sa vad ce iese

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

bulinutzo, ai un bonus din partea mea!!!! macar sa veniti voi asa des....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mishi ...daca lucrurile merg bine cu bulinel si ne vom muta si noi la noi acasa (adica la baba novac) o sa venim ff des...promit

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

S-o iau pe rand!
1. Vad ca sunteti fane trat homeopate, dar tin sa va spun ca eu am facut un optional de homeopatie si nu cred ca reprezinta trat minune! Nu toata lumea reactioneaza bine la ele, la unii nu au absolut niciun efect.E bine sa dati bebeilor chestii din astea cand problema nu este grava, dar cand este ceva serios mai bine cu trat alopat( clasic, sa zic asa). Parerea mea(bie, cred ca sunt subiectiva,nu?)

2.Mariyon, in leg cu socrela...Eu am avut o perioada in care pur si simplu ma scotea din sarite, dar am trecut peste faza asta! Cand vine vorba de copilul meu sunt tare freeky, ca nu las pe nimeni sa-i faca ceva cu cre nu sunt de acord, iar cand primesc "sfaturi" le-o tai din scurt! Merg la alde soacra-mea si cand stau la buc cu ea la o tigara sunt cu urechile ciulite ce face cumnata-mea in dormitor cu Busra! Sa ma vedeti cum tip cand aud vreo pupatura, ceva, incerc sa le iau pe nepregatite sa vad ce ii fac fetitei cand lipsesc din camera, ce mai... sunt dusa rau!Recunosc, dar asa sunt!Nu dati cu rosii in mine!

3. Ce fel de peste dati piersicutzelor? Stiu ca s-a mai discutat, dar mi-e lene sa caut acum, mai ales k sunt o groaza de capitole...

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Sarilla:
Bysko: merci pt explicatia numelui! Si mie imi place mult!
Lucians: bine ca totul s-a terminat cu bine! Eu sunt curioasa de progresele pe care le-a facut Daria cu premergatorul! Inainte de a i-l cumpara, o comparam pe fi-mea cu Daria. Acum sunt in pom! Cred ca e cea mai lenesa! Nu se ridica singura in patut, nu merge in patru labe. Singura realizare la capitolul motricitate: rostogolire si ridicarea in pozitie de flotare, cu balansare si apoi se aseaza in genunchi.
Buli: felicitari pt reusitele lui Rares! Imi poti descrie si mie cateva miscari pe care le face la gimnastica? Nu de alta, dar poate-poate o mai stimulez si eu pe Alexia!

Eu incerc sa ajung la intalnire. Numai ca, daca pot, eu vin cu toata gask(cu Vladutz si cu sotul), asa ca va trebui sa anunt din timp pt a "rezerva" locuri

Pupici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Genie:pt voi pupici suplimentari ca sa treceti mai repede peste perioada cu probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

hai salut!
vai ce ati mai scris...mi-a luat ceva dar am terminat de citit.
martta stai linistita k nu e cea mai lenesa, nici Timi nu face mare lucru, dar io nu ma agit...nici e anu se ridica din pat intinde mainile si maraie sa ma duc eu s-o iau, se rostogoleste (dar asta acum de curand) merge sustinuta...asa k stai linistita!
noi am fost azi la policlinica, am stat 3 ore!!! am crezut k innebunesc Timeea a fost taaare cuminte, n-am avut treaba dar io nu mai puteam...era plin de tigani si tuseau care mai de care of, sper k nu am luat ceva!
am fost la ORL si la ortopedie...la ORL (va spuneam k isi tot punea mana la ureche) a zis k e f bine, timpanul curat si sanatos, dar avea un pic de ceara si o manca de aia punea mana mereu...apropo voi cum ii curatati in urechi? k eu folosesc betogase cu opritor, dar a zis k doar o data pe sapt si cica bagat in spirt...
la ortopedie i-a facut si radiografia la sold k imi statea pe creier (med de fam ma tot trimitea) si e ok, dar la labuta trebe sa-i fac masaj (are labuta dreapta in ext) sa-i aduc piciorul spre interior...a zis sa ma mai duc la 1 an juma sa vedem...aaa si m-a intrebat "de ce ati pus-o in premergator?" la naiba, k am zis k nu o mai pun decat daca nu ma mai inteleg cu ea, nush vad eu...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput