PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramoon spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI MULTI PUPICI!!!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
am uitat sa va zic k am vazut pozele, f mumosi puiutii nostri
de soacre k tot se discuta...io n-am treaba cu ea, noi stam la Bv ea e la BZ si la fiecare 3 luni pleaca in Germania k are o sora acolo si ii face rost de job... asa k o vad cam de 3-4 ori pe an si cand vine aduce cateceva dar mai are 2 fete aici si mi se pare k trage mai mult catre ele si pe al meu sot il tine asa de... dar nu-mi bat capu', da-o-n ...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
doniro spune:
quote:
Originally posted by Bysko
3. Ce fel de peste dati piersicutzelor? Stiu ca s-a mai discutat, dar mi-e lene sa caut acum, mai ales k sunt o groaza de capitole...
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Eu ii dau file de merluciu.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
katik spune:
martta, nici robi nu se agita prea tare. se rostogoleste pe burta, inapoi nu nimereste totdeauna, prin urmare noaptea avem o pauza de intors copil, ca miriie. de-a busilea nu merge deloc, ridica fundul, se impinge cu picioarele si cam atit. daca il tin in picioare incepe sa danseze.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
katik spune:
ramoon, si mie dr ORL mi-a spus sa-i curat urechile cu alcool boricat 4%. eu il curat numai afara, foarte putin in conductul auditiv. cind am avut probleme cu fii-mea, mergeam la orl si o curatau acolo, pe dinauntru. si ea avea ceara din abundenta si se scarpina de zor. de doua ori am fost la orl, credeam ca o dor urechile
poze krisztina
poze robi
katik spune:
bysko, eu la fii-mea am inceput cu salau, mai tirziu pastrav si mult mai tirziu crap de dunare.tare mult i-a placut pestele.
poze krisztina
poze robi
Bysko spune:
Mersi pt raspunsuri fetelor! Maine ii iau peste si ficatel si o sa incep sa ii dau.
Acum 10 zile i-am dat putin somon si i-a placut, dar ma gandesc k e prea gras. Sa vad ce gasesc proaspat si frumos!
Sunt fericita ca merg sa-mi vad printesa!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Sarilla mai am putin si ma intorc.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Ahaaa...ne veghezi din umbra...cu mici interventii......ma miram eu ca nu mai erai pe mess..hai have fun si te asteptam cu poze!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
SARILLA spune:
EU bantui la ora asta ca e pauza la MTV Music Awards.....si am intrat sa vad ce ati mai scris...
..de bine ce va ziceam e RAzv ca doarme de la 22.00 de 2 seri pe langa faptul ca isi mai bea lapticul de seara......se culca si la 12.00 noaptea(azi la 23.30)...asta dupa ce incepe de la ora 22.00 sa se frichineasca...hmmm..ma intreb ce o fi..probabil de la dintisorul ce urmeaza a se arata curand...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME