PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramoon spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI MULTI PUPICI!!!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
am uitat sa va zic k am vazut pozele, f mumosi puiutii nostri
de soacre k tot se discuta...io n-am treaba cu ea, noi stam la Bv ea e la BZ si la fiecare 3 luni pleaca in Germania k are o sora acolo si ii face rost de job... asa k o vad cam de 3-4 ori pe an si cand vine aduce cateceva dar mai are 2 fete aici si mi se pare k trage mai mult catre ele si pe al meu sot il tine asa de...
dar nu-mi bat capu', da-o-n
...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
doniro spune:
quote:
Originally posted by Bysko
3. Ce fel de peste dati piersicutzelor? Stiu ca s-a mai discutat, dar mi-e lene sa caut acum, mai ales k sunt o groaza de capitole...
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Eu ii dau file de merluciu.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
katik spune:
martta, nici robi nu se agita prea tare. se rostogoleste pe burta, inapoi nu nimereste totdeauna, prin urmare noaptea avem o pauza de intors copil, ca miriie. de-a busilea nu merge deloc, ridica fundul, se impinge cu picioarele si cam atit. daca il tin in picioare incepe sa danseze
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
katik spune:
ramoon, si mie dr ORL mi-a spus sa-i curat urechile cu alcool boricat 4%. eu il curat numai afara, foarte putin in conductul auditiv. cind am avut probleme cu fii-mea, mergeam la orl si o curatau acolo, pe dinauntru. si ea avea ceara din abundenta si se scarpina de zor. de doua ori am fost la orl, credeam ca o dor urechile![]()
poze krisztina
poze robi
katik spune:
bysko, eu la fii-mea am inceput cu salau, mai tirziu pastrav si mult mai tirziu crap de dunare.tare mult i-a placut pestele.
poze krisztina
poze robi
Bysko spune:
Mersi pt raspunsuri fetelor! Maine ii iau peste si ficatel si o sa incep sa ii dau.
Acum 10 zile i-am dat putin somon si i-a placut, dar ma gandesc k e prea gras. Sa vad ce gasesc proaspat si frumos!
Sunt fericita ca merg sa-mi vad printesa!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Sarilla mai am putin si ma intorc.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Ahaaa...ne veghezi din umbra...cu mici interventii...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

SARILLA spune:
EU bantui la ora asta ca e pauza la MTV Music Awards...
..si am intrat sa vad ce ati mai scris...
..de bine ce va ziceam e RAzv ca doarme de la 22.00 de 2 seri pe langa faptul ca isi mai bea lapticul de seara...
...se culca si la 12.00 noaptea(azi la 23.30)...asta dupa ce incepe de la ora 22.00 sa se frichineasca...hmmm..ma intreb ce o fi..probabil de la dintisorul ce urmeaza a se arata curand...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME