PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
michella78 spune:
multumim celor care ne-au urat la multi ani,
va pupacim cu drag la cele 9 lunite, si uram si noi
LA MULTI ANI celorlalti sarbatoriti
michella
emiliapop spune:
Maryon nu asa sunt toate soacrele dar si a mea e tot asa din astea rea din cale afara. Eu ce sa mai spun ca noi stam cu casa una langa alta si pe mine nu ma ajuta in nici un fel, la asta micu vine odata la 2 saptamani 5 minute sa il vada si atunci il apuca cam nervoasa si il scutura de zici ca ar vrea sa il sfarme, il ciupeste cam rau sau il tot sterge cu mana pe la gura desi cand intra in casa nu se spala pe maini.
Dar in ultimul timp i-o retez: " nu puneti mana pe copil daca nu va spalati pe maini" ca ea toata ziua mangaie cainii aia de curte ai ei de care la fel nu are grija in nici un fel isi fac rani de cat se scarpina de purici.
Ea in rest e tare "ocupata" se impopotoneaza la cei 68 de ani ai sai si pleaca in oras pe la 10 si revine la ora 16 acasa, nu stiu ce dracu face atata prin oras in fiecare zi cred ca e in cautare de nimik.
In loc sa aiba grija de socramiu care e bolnav (are cancer)si operat.
Nu va spun ultima oara cand a fost socru in spital nu vroia sa il mai ia de acolo ca zicea sa il faca medicii la loc cum a fost inainte de operatie (anus contra naturii) si s-a certat cu totii de au zis aia ca or sa cheme politia daca nu se potoleste.
Pe mine ma ajuta in schimb "cu vorbe bune" despre mine pe la urechea sotului ca sa imi faca scandal in casa si cu cotrobaiala prin casa in lipsa mea.
Tu tot il mai lasi pe asta micu pe la ea dar eu nu as avea curaj doamne fereste ca ma tem ca la zapaciala ei sa nu ii faca ceva rau copilului.
Si mie imi venea sa o iau de cap si sa o .
Asa ca in concluzie se poate si mai rau....si unde mai pui ca eu am stat cu fiinta asta infecta 5 ani in casa inainte sa ne mutam la casa noastra timp in care "m-am imbogatit" cu ulcer si tiroidita.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
bulinuta27 spune:
neata fetele
babee merci de pont...ieri a iesit bine dupa remediu homeopat...sa vedem
oanaalex mercic ...iaurtul nu cred ca constipa
maryion tot 3 mese solide + 2 lapte...nu o mai baga in seama...zi ca ea si fa ca tine daca vrei sau pur si simplu baga cu ignor
consi multumim
Genie sanatate multa si sper sa fie doar un rezultat gresit va
michella merci de pont
katik multumim
fetele azi merg cu o carja si sunt mai bine...cred ca sunt pe drumul cel bun...dar trebe sa ma apuc de recuperare si nu stiu nici unde nici cand...timpul asta ma omoara
va pup si vroiam sa va intreb: ramane pe 19, nu?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Cam putine fete la intalneala de pe 19.De ce,fetelor? Ar fi frumos sa ne strangem mai multe,mai ales ca vremea s-a schimbat in bine.Ajunge mamaluidavid de departe si voi nu? Rusinica! Mai ales ca,marea majoritatea mamicilor sunteti din Bucuresti...
Va rog, vb cu sotii vostri(cele care depind de ei) si... va asteptam cu mult drag.
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
SI NOI VENIM LA INTILNEALA DE PE 19 MAI ..
DAR NU NE-A PUS NIMENI IN Listutza
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maryion spune:
Buli si pe tine si pe Bulinel.
Emilia ce ajutor? Aoleu...... a mea soacra se face ca ma ajuta, daca o chem la mine zice ca este departe si nu are bani de autobuz, sa duc eu copilu' la ea.
Cand vene pe la mine si o lasam singura statea ca pe spini, cum intram eu in casa se ridica si pleca ca din pusca. Cu scuturatul si a mea il scutura de nu se vede, ca eu ii atrag atentia cand o prind, cand nu cine stie ce ii face!
Al meu copil inchide ochii cand il scutura. E nebuna saraca! E dusa rau!
Michella tu stai bine cu soacra. A mea nu ii aduce nik la copil, zice ca are pensia mica. Nici nu am nevoie.
Dar cand este vorba de medicamente pt ea si de internare in spital considera ca cei 3 copii ai ei (care fiecare cu greutatile lor) au obligatia sa contribuie cu bani si ea cu pensia isi pune gresie si faianta si geamuri termopane prin casa. Este o profitoare!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
katik multumesc! Chiar asta ar merita.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
bulinuta27 spune:
gagici incerc sa pun niste poze noi...am pus un album nou Aprilie 2007 si in martie 2007 gasiti unele noi cat si in cununie civila sunt pozele de la cutu sciop la primarie
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nicolica spune:
Am vazut si noi "cutu schiop" dar fericit! Sunt cateva poze si cu Alexei al lui muuh, sau ma insel?
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
gagici incerc sa pun niste poze noi...am pus un album nou Aprilie 2007 si in martie 2007 gasiti unele noi cat si in cununie civila sunt pozele de la cutu sciop la primarie
Poze
Foarte frumoase pozele...mi-au placut mult alea in care sunt toti baietii tai..si cand conduce Bulinel "vehicolul"..pupa baietii frumosi si pupi si pentru mama eroina!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
SARILLA spune:
Offf..iar s-au strans multe si nush e unde sa incep...
..in fine...imi pare rau ca nu pot veni su eu la intalnire..dar poate mai veniti voi la mare,si ne vedem...
Consi naspa treaba cu munca asta.....nu ai mess la munca? Ar fi ..dar presupun ca daca aveai te veeam..oricum,mi-e dor e tine si de Tweetylica,pupa pe Luc!
Si..ca veni vorba..TWEETYYYYY!!!! Ce mai faceti?Sunteti bine?Sanatoase? Mai da un semn de viata!
Muuh ai plecat deja?
Hai ca am terminat cu apelurile,sa vad ce ati mai scris si revin...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME