PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Cam putine fete la intalneala de pe 19.De ce,fetelor? Ar fi frumos sa ne strangem mai multe,mai ales ca vremea s-a schimbat in bine.Ajunge mamaluidavid de departe si voi nu? Rusinica! Mai ales ca,marea majoritatea mamicilor sunteti din Bucuresti...

Va rog, vb cu sotii vostri(cele care depind de ei) si... va asteptam cu mult drag.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

'neata! Hop si eu la job!
Lucians mi-as fi dorit sa ajung la intilnire dar noi in fiecare week-end fugim la bebitz, la bunici (unde l-am parcat) care nu stau in Bucuresti. Iti dai seama ca abia astept zilele astea, sa mi-l giugiulesc nitelus! Sper sa puneti poze multe! Veniti toate si cu bebeii?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

greiere si eu mabucur ca suntem doua cu pitici
referitor la palarii. doar ca teodora nu protesteaza, ii face placere sa fie admirata.
emilia pop despre tonotil stiu ca are efecte pozitive asupra sistemului imunitar si a apetitului, verificat la nepotelele
mele. peritolul insa nu prea e recomandat bebelusilor. cred insa ca
doctorul ti-a recomandat o doza conforma cu greutatea si varsta copilului.
madyn, e cam greu daca se invata in pat. teodora are acces
la patul nostru numai in diminetile de week-end, pentru joaca. in
rest mi*a fost teama pentru ca ei sunt tare smekeri si repede se invata cu unele lucruri care le sunt pe mare plac. teodora adoarme in jur de 21,30-22,00, uneori se mai trezeste sa termine biberonul
dupa cca o ora si apoi fix la 04.45 pentru biberonul de dimineata, dupa care mai doarme pana in jur de 07,30-08,00.
peste noapte rar mai scanceste dar doar o asez inapoi pe perna sau ii dau putina apa ori ii pun muzica.
niciodata nu i-am vorbit noaptea cand s-a trezit. am luat-o din patut o singura data cand o dureau tare dintii si a adormit leganata la mine in brate. oricum depinde foarte mult si de temperamentul copilului.
m-am intins..... cat pentru zece plapumi!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumesc fetelor!
Sa stiti ca m-a marcat intr-adevar discutia cu soacra-mea. parca am visat-o toata noaptea. M-a mai enervat si altadata, dar acu' parca a pus capac.
Este invatata sa comande si sa conduca, asa face in familia ei. Copii ei ii cer tot timpul parerea si eu nu o fac. Si asta o supara tare.
Pe mine ma scoate din sarite. Parca din ce in ce mai tare. De cand am nascut numai "prostii" m-a invatat si a profitat de faptul ca eu nu stiam si eram dupa operatie si nu aveam chef sa ma enervez. Cand eram insarcinata ma scotea din sarite, cel putin in ultima luna ma facea chiar sa plang.
M-am saturat de ea, norocul meu ca nu o vad in fiecare zi.
Imi vine sa o iau de cap si .
Oare sa am eu ceva? Oare exagerez? Sau asa sunt soacrele?
Eu ii dau 5 mese, cred ca v-am mai spus de atatea ori:
la 6 - lapte NH25 (cu bibe)
la 10 - fructe cu branza sau cereale
la 14 - legume cu carne/ou/ficatel
la 19 - cereale cu lapte (cu lingurita)
la 23 - lapte cu putine cereale (cu bibe)
La o masa solida mananca cam 200 - 250 sau chiar 300 gr, iar la cele cu bibe 200 ml. Dar acum vad ca la ora 23 mananaca foarte putin si cred ca o sa o scot si o sa ii dau doar 4 mese pe zi, dar am zis ca dupa un an. Sa vedem cum se comporta in continuare.
Eu ii dau la un interval de 4 sau 5 ore. Dar daca ii dau numai 4 mese pe zi cred ca se mareste intervalul. Si cred ca daca nu i-as da la ora 11 noaptea s-ar trezi tipand de foame. Pentru ca de cand mannaca putin se scoala pe la 4 dimineata si plange, dar eu il las, adica il adorm si ii dau papa la 6.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare
Leila, fetita lui Galushca

Andrei, baietelul lui M_floruta

Elena, fetita lui Leistra

9 lunisoare

Timeea Andreea, fetita lui acvi

Teodora Ana, fetita lui michella78

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

bulinutapentru constipatie eu ii dau teodorei dimineata si seara in biberon humana milkzuker ( scuze, nu stiu germana si nu imi aduc aminte exact cum scrie pe cutie ), in fine, o lactoza de la humana, care nu creeaza dependenta si se foloseste de la bebelusi pana la gravide. poti incerca. pe noi ne-a ajutat enorm. de la 3 saptamani si pana acum ii dau continuu. si multe fructe.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata livada!!!
ne inscriem si noi in clubul celor care inca mai papa noaptea, dar nu in fiecare noapte. robi se culca pe la 9.30, cel tirziu 10 si din cind in cind se mai trezeste pe la 3-4 sa pape tzitzi, daca nu, atunci la 5.30-6 avem trezirea. am avut si noi program de noapte pina noaptea trecuta ca-l dureau tare dintii dar au iesit primii doi de jos asa ca acum ne-am linistit.
deci, pt. listutza primii doi dintisori la 8 luni 20 zile.
in rest, ne-au trecut mucii si bronsita doar cu tratament "de casa", fara dr., fara antibiotic! traiasca batista bb-ului si aerosolii!!
tweety, voi cum sunteti? sper ca v-a trecut raceala!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!
sa creasca mari, sanatosi, ca frumosi sunt!!!!

la fii-mea am rezolvat constipatia cu suc de portocale. la robi n-am problema asta, inca!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

bulinutza, felicitari pt. bulinel!!!!! pupam la el!!
lucians, bine ca sunteti bine! ce bine ca exista mai multe laboratoare
maryion, uite asta pt. soacra ta:
da-i ignore si gata!!!!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

maryioncat depre soacre... ca se iti spun.
a mea este putin iesita din tipar. nu mi-a dat nici un fel de sfat cu privire la ce sa fac cu teodora. vine la ea incarcata cu fructe,
iaurturi... tot ce stie ca ar avea nevoie.
ceea ce m-a enervat a fost ca a incercat sa ii cumpere si haine iar la capitolul asta eu sunt dili-dili rau, adica dusa cu pluta. a priceput repede semnalul si de atuci imi aduce bani cand vrea sa ii cumpere ceva de imbracat sau incaltaminte.
una peste alta insa este un munte de incompetenta la crescut copii, cand era bebe mic, mic imi era teama sa o las la ea in brate. pe de alta parte insa ea a atat cu sotul meu numai pana la trei luni si apoi l-a dus la bunici la tara de unde l-a mai luat la 3 ani pt gradi deci, de unde nu e, nu am ce sa cer. dar se si abtine de la sfaturi.

michella

Mergi la inceput