PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Maryion, asa cred mamicile noastre... sau ale lor , ca daca au crescut si ele copii... chiar se pricep! Ei bine, unele cel putin, nu se pricep, la trei ore papa niste bebelusi de 3-4 luni; pe ai nostri asa de mari, vrea sa ii indoape sa nu se mai tina bine pe picioare?
Nicolica, foarte haiosi grasunicii tai, cred ca tot pe al tau l-am admirat si la baita! Sa nu se supere taticiul, e chiar foarte bine ca ajuta la baita.
Ralu, deci a ajuns si Riana acolo unde ajung toti copii `cuminti`... in pat la parinti! :)) Alexandra a depasit faza asta de acum cateva luni, cand se trezea, si o ora sau doua n-avea nici un gand sa adoarma la loc, faceam ture cu ea prin casa, in prezent, avem trezire la ora 2.00 si la ora 6.00 pentru verificare de prezenta tzatzici! Dar atata le-a epuizat ca am impresia ca nu mai dau randament prea mult timp.

Aici avem 10 lunisoare!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

La multi ani piersicutze!

10 Iulie - 10 luni
Leila, fetita lui Galushca
Andrei, baietelul lui M_floruta
Elena, fetita lui Leistra
10 August - 9 luni
Timeea Andreea, fetita lui Acvi
Teodora Ana, fetita lui Michella78

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna seara la mamici!

Mi-a fost tare dor de voi si probabil imi va fi si de acum incolo. Astia de la "scarbici" m-au luat de noua. Isi inchipuiau ca am stat 10 luni in concediu. Asa ca nu prea am mai avut timp de net. Drept e ca aseara am fost la concertul lui Goran Bregovic, unde m-am simtit super. Ce bine e cu mama... Cel putin pentru moment.

Buli felicitari pentru progresele lui Bulinel si va tin pumnii sa gasiti remediu si pentru . La noi functioneza cu sucul de mere sau pere.

Lucians imi pare tare rau ca ati trecut prin atatea. Bine ca sunteti bine.

Maryion, Doniro eu fac parte din asociatia "la naiba cu soacrele" (sper sa nu va suparati). Fa cum crezi tu ca e mai bine. Luca si-a eliminat singura masa de la 6. Foarte-foarte rar mai mananca ceva atunci.

Am vazut poze cu niste piersicutze fooooooaaaaarte dulci! Se vede ca se apropie sezonul lor. piersicutzele lui Doniro, Lushk, Babee, Nicolica.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna seara la toata lumea! In primul rand, Lucians, vreau sa iti spun ca si Antoniei i-a iesit prezent E-coli dar in urina! Se pare ca nu e o greseala de laborator, din pacate. Oricum, eu i-am recoltat iar azi o proba si am dus-o la Emilia Irza, la pediatra ei sa vada daca chiar asa este. Si atunci sa vedem ce e de facut. Chestia cu antibioticele la copilasi asa mici nu ma incanta deloc. Am inceput si un tratament homeopat de pentru infectie urinara, sper sa o ajute.
Bine de voi ca nu aveti nimica!
Emilia, eu i-am dat Peritol Antoniei pentru alergia ei, intr-adevar da somnolenta mare(depinde de doza, eu i-am dat 2,5 ml seara si 2,5 dimineata vreo 3 zile doar) dar da si pofta de mancare, de aia ti l-a prescris. Singura chestie e ca nu prea se da la copii sub 2 ani, deci tu hotarasti daca sa-i dai sau nu. Vezi cum merge cu vitaminele si in functie de asta poti lua o decizie.
Madyn si fii-mea se scoala noaptea pentru papa pe la 3, dupa care are nopti cand are chef de stat, ii sare somnul si mai adoarme peste 1-2 ore. In ultima vreme am inceput sa ma joc mai mult cu ea in intervalul 18-21 ca sa oboseasca mai mult si sa doarma mai bine noaptea.

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Maryion si Doniro, m-ati amuzat cu soacrele vostre!
Si fii-mea are tot 5 mese pe zi din care 3 solide( la 10 la 14 si la 18) si 2 de lapte, pardon cateodata se trezeste si noaptea pt niste lapte, deci sa zicem 3 de lapte. Azi si mie mi-a facut mutre la mancarea de la 18, iar lapte a papat doar 140 ml inainte de somn. Banuiesc ca se apropie dintii de sus.

M-am uitat si eu la poze, intr-adevar foarte dulci toate piersicutele

Bulinuta, va tinem pumnii sa se rezolve cu constipatia! La noi functioneza iaurtul, para.

Intrebare: ati dat la piersicute mazare?Sunt in pana de idei pentru pranz, daca ma puteti ajuta...Si chiar pt masa de la 18, ma gandesc ca s-o fi saturat de cereale, i-am mai facut gris cu lapte si mar , maine incerc o mamaliguta...

Genie siAntonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Doniro, esti tare scumpa..si mie-mi vine sa-l musc pe cuvant, mai ales de copanashe!
Greiere, pupam fetita din cada. Eu nu pot sa-l spal singura. La noi unu-l tine, altu-l spala
consi, genie

Dragele mele va multumec mult pentru aprecieri

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Genie eu i-am dat mazare si a fost ok.

Mai Elena(greiere) eu una nu ma supar ca doarme cu noi, ca la culcare ii lasa pe mami si tati singuri in pat si doar mai spre dimineata apare si ea. Problema e ca vreau sa o mut in camera ei anul acesta si trebuie sa doarma numai in patul ei...dar din noaptea aceasta dau militaria jos din pod si nu o mai pun la noi...sa vad daca merge.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

draga maryion bineinteles ca e fff mult pt un copil la 10 luni sa pape la 3 ore. Normal sunt 4/5 mese pe zi, cu exceptia bebeilor care mai papa inca noaptea.

Al meu papa asa:
- 5-6 dimineata biberon lapte
- 9:30-10 dimineata fructe cu branzica si/sau o cupa de cereale ( de fapt eu mai pun din ochi cateodata cereale, sau ii mai dau un biscuite de bebei sa roada la sfarsit )
- 1 la pranz legume cu carne ( din ciorba sau supa ) sau cu ficatel sau galbenus ( azi i-am inmuiat si niste paine )
- 5 dupaamiaza cereale si/sau iaurt de vanilie sau banane cu/fara branzica
- 7:30-8 biberon cu lapte dupa baita
- si avea la 3 o masa de lapte pe care in ultima saptamana a mai cert-o doar in 2 nopti, asa ca se pare ca renunta la ea

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Lucians, eu stiam ca trebuie pusa moastra de scaun la frigider pana o duci la analize, dar cu siguranta cel mai bine e sa fie proaspat proaspat..

Sanatate multa!

Io lui Andrei am dus la kk de-am innebunit,nu alta...dar nu pt coprocultura,ci pt coproparazitologic.Pt cel din urma,stiam ca se pastreaza la frigider ceva timp.
Si uite,Anasia,cand a mai repetat inca o data analiza,a lasat-o pe timpul noptii,in hol...si rezultatul a fost negativ.Daca-i aparea ceva-n scaun,puteai sa zici ca-n tot timpul acela s-au tot dezvoltat microbi...
Iar Bulinutei,care-l bagase la frigider,ii iesise pozitiv...
Cel mai bine e sa-ntrebam pe cineva care lucreaza chiar in laborator,pt ca e f important cum il colectezi... cum / cat il pastrezi

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buli,Nicolica,Muuh,Crissa,Consi

Nicolica,imi place ce-a spus Doniro .Si io as face la fel cu Philip al tau.E un copil tare vesel...si mumos
Iar de comorile lui Babee,nu mai zic...Rebecca e mortala...mi-a placut de ea de cand am zarit-o-n costum de baie.

Genie,noua ne iesise-n kk E-coli.Cand am ajuns la pediatru cu buletinul de analiza si cu antibiograma,mi-a spus ca era bine sa-i fi facut si-o urocultura,caci E-coli se depisteaza rapid in urina si ca acolo-i locul propice dezvoltarii lui.De aceea,el a considerat ca-mi tb 2 antibiotice,unul pt kk si celallat pt pipi,ca treaba sa fie rezolvata k lumea.Numai ca Dumnezeu a tinut cu mine...asa ca ma bucur ca Dariei nu i-a priit otrava aia...ca altfel,poate apucam sa i-l dau,din disperare...
Iar ca sa i le repet,am preferat sa merg la spital ..sa se ocupe cei de-acolo de colectare:pipi,kk.Habar n-aveam cum se lipesc pungutele alea la pasau...deci sigur acasa nu ma descurcam.La baieti sta altfel treaba,stiti si voi.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput