PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
Babee spune:
Multumim frumos
Nicolica l-am admirat si eu pe Phillip al tau, l-a luat bine pe al meu.Phillip la un an avea 82 cm si 11.400kg.Acum e lung, are 108 cm si 18.700kg.Si mie mi se parea grasut, dar cand incep s-alerge si sa se oboseasca, se distribuie tot.Sanatosi sa fie ca altceva nu conteaza.Si..voi mai stati in cadita..Rebecca de la 5 luni e in cada mare cu tot cu Phillip
Miti...era mic Phillip, exact de aceeasi varsta cu Rebecca.Haios cu papion, in toamna va purta papionul lui si de-abia asteapta.
Buli eu cu Phillip am avut probleme cu scaunul, iesea greu cam o data pe saptamana.Cu nimic nu reusea sa faca, ii dadeam la 2 zile cateva picaturi de suc de portocala.Si o zi facea, una nu.Apoi cand am inceput serios cu fructele s-a reglat de la sine.Daca vreti sa aibe scaun normal fara probleme, amestecati doua sau mai multe fructe cu P(piersica, para, pruna, pepene etc) si atunci ies mult mai usor.Rebecca n-are probleme, ea ma "dispera" ca face si de 4-6 ori pe zi si se murdareste pana la ceafa
De coprocultura eu nu stiu ce sa spun, nu m-am confruntat cu asa ceva.Dar din cate stiu si eu cel mai bine trebuie dus imediat .
Si nu va stresati atat cu mancatul/nemancatul.Au si ei zile si zile, o zi, doua trei nu e asa tragedie.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
oanaalex spune:
Am vazut si noi piersicutele mumoase. Babee si Nicolici
Bulinuta felicitari de progrese si la mai multe sa se bucure mamica ca merita. Constipat e si Alex, face in fiecare zi dar f tare si greu. Eu am observat ca iaurtul nu-l ajuta deloc, dimpotriva parca il constipa si mai tare. O fi posibil?
Emiliapop sper sa nu fie nimic de rau cu lipsa poftei de mancare. Si Alex mananca de vreo 2 zile mai putin decat de obicei, dar inca nu-mi fac griji.
Madyn am tot citit in mai multe locuri ca in jurul varstei de 8-9 luni reapar problemele de somn la copii. Sfatul lor e sa-i lasi in patut sa adoarma singuri la loc, ca altfel o sa prinda prostul obicei sa se joace in toiul noptii.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
maryion spune:
Sunt un pachet de nervi.
Am lasat baietelul la soacra pt ca am fost cu treburi si cand m-am dus sa il iau ma tot f... la cap cu faptul ca ar trebui sa ii dau mancare la interval de 3 ore.
Voi ce parere aveti? Cum trebuie sa pape un copil de 10 luni.
Eu stiam ca tre sa pape 5 mese a cate 200 gr sau 4 mese a cate 250 gr.
Eu ii dau 5 mese la interval de 4 - 5 ore.
3 mese principale si 2 de lapte cu cereale.
Voi cum faceti?
Ea tot ii da ca a crescut 3 copii, dar ca vai de ei, ca doar ce le dadea de mancare decat lapte cu gris.
Nu mai pot imi vine sa o strang de gat.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
nicolica spune:
Babee, uite aici www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070412&ctime=185252" target="_blank">baita grasutzilor. Las doar doua zile poza publica, sper sa nu ma prinda sotzul ca ma amuz de el!
Pai mai fetelor, cred ca nimeni n-are pofta de mancare cand are dureri de dinti, sau...ma insel!
Va pup
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai
nicolica spune:
mariyon, Philip mananca la fel, adica 5 mese: , una de lapte la 5, una de fructe la 9, una la pranz la 13, una de jaurt, branza, sau fructe la 17 iar la 20 lapte si cereale.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Nicolica ce piersicuta mare, dolofana si frumoasa ai! Si noua la "numai" 9,800 kg si 74 cm ne zicea pediatra "uriashul"!
Ufff, piersicoiul meu si-a facut obicei in a se trezi noaptea pe la 3. Si are un chef de joacaaaa! Nu plinge, nu-i e foame ci doar se ridica in picioare si "vorbeste" si mai cred eu ca vrea in pat cu noi . Si io il cam iau! S-a smekerit!
La voi se mai trezesc noaptea?
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Si fi-mea face la fel, doar ca nu incepe sa se joace ci sa planga si nu o pot lasa ca trezeste tot blocul. Din pacate tot cu noi in pat ajunge si deja s-a invatat. Si cand ma gandesc cat m-am chinuit sa o invat sa adoarma singura la ea in pat si ce mandra eram de reusita...dar s-a dus totul pe apa sambetei cand a invatat ca e tare usor sa se ridice in picioare si acum parca o arde daca sta culcata.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
ralu80 spune:
Maryion, Riana are 4 mese si asa ii dau cam de la 7 luni: pe la 5-6, la 10, la 15 si la 20. Nu mananca 250 la masa dar se apropie. Oricum mananca mai bine cu acest program fata de cum manca inainte.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie)
doniro spune:
quote:
Originally posted by nicolica
Babee, uite aici www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070412&ctime=185252" target="_blank">baita grasutzilor. Las doar doua zile poza publica, sper sa nu ma prinda sotzul ca ma amuz de el!
Pai mai fetelor, cred ca nimeni n-are pofta de mancare cand are dureri de dinti, sau...ma insel!
Va pup
Nicolica, fructele mele preferate sunt piersicile. Acum, inainte de sezonul lor, cand imi e atat de dor de ele, daca as avea in fata o piersica si pe Philip al tau, jur ca as musca din Philip!!! Demult tot vreau sa iti zic asta; e frumos raaaau!!!!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryion
Sunt un pachet de nervi.
Am lasat baietelul la soacra pt ca am fost cu treburi si cand m-am dus sa il iau ma tot f... la cap cu faptul ca ar trebui sa ii dau mancare la interval de 3 ore.
Voi cum faceti?
Ea tot ii da ca a crescut 3 copii, dar ca vai de ei, ca doar ce le dadea de mancare decat lapte cu gris.
VARSTA DARIUS-THEODOR
Draga mea, in primul rand sa iti raspund la intrebare: Daria papa 5 mese pe zi, 2 de lapte, restul fructe, legume etc. Iar in al doilea rand, hai sa ma descarc si eu, ca tot veni vorba de soacre. A mea cica a lucrat 30 de ani ca asistent la cresa. Zic doar atat: la 4 luni si jumatate ale Dariei se chinuia de zor (in absenta mea, desigur) sa tina copilul in fund pe masa de infasat sa o dezbrace (maini sucite, gat sucit, copil care tipa etc). No comment!!!!!!! Decat asta: e o cretina! Pardon...
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryion
Sunt un pachet de nervi.
Voi cum faceti?
VARSTA DARIUS-THEODOR
P.S. Chestia asta cu 4/5 mese pe zi cred ca o stabileste bb cel mai bine. Adica pot fi zile in care papa 4 si zile cu 5 mese. Eu una asa am hotarat, sa nu fortez programul in nici un fel. Daca se trezeste la 6, automat o sa pape 5 mese (6, 10, 13, 18, 21). Daca da Domnul si se trezeste la 8, ii dau la 8, 12, 16, 20, deci 4. Hai ca vorbesc prea mult.
POZE FEL DE FEL