copii deranjanti...?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Eu zic ca unii parinti sint defecti nu copii lor.
Par exemplu daca al meu s-ar duce cu masinuta pe masa vecinului l-as lua de acolo pentru ca nu mi se pare normal ca vecinul venit la restaurant sa se relaxeze trebuie sa suporte copilul meu.
Nu as aplica niciodata metoda-daca maninci ceva iti cumpar jucarie.
Si apoi as iesi in lume cu copilul cind e odihnit,nu seara la 7 cind e obosit si incepe sa urle din orice-si asta pentru binele meu si al copilului.
Am copil si se manifesta ca orice copil,dar cred ca eu ca parinte trebuie sa-l invat niste reguli elementare de bun simt si una din ele este ca copilul o fii centrul universului meu dar nu e buricul pamintului si nu poate face orice doar pe ideea ca e copil si are voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cinstit vorbind, si eu sunt de acord ca unii parinti isi pun copiii in situatii imposibile in societate, prin asta inteleg copil obosit/plictisit si scos in lume...
dar nu putem sti motivatia fiecaruia, de aceea ar fi bine sa ne abtinem de la aruncat cu piatra.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pisigri,

nu prea e nici o legatura intre mesajele tale: in primul te plingi cit esti tu de deranjata de copii, in al doilea cit de deranjati sint copiii de parinti.
Te intereseaza cum e cu copiii deranjanti sau deranjati?

Ca sa stiu ce sa-ti raspund.....

In al doilea caz, toti copiii, cel putin bebelushii, au diverse probleme - cum ar fi colicii. Care ii apuca te miri cind. Nu se pot exrpima altfel decit urlind. Poate ca ei saracii ar vrea sa iti spuna politicos ca ii doare burtica. Da' nu pot.
Asa ca pling.
Asta e modul lor de a comunica.
Iar bblusii nu pot fi izolati - trebe sa-i scoti in parc.
Poti sa stai cu ei si la o terasa, cit timp esti in aer liber si nu e praf, mizerie, etc, nu trebuie sa alergi non stop in jurul rondului cu flori.

Iar uneori chiar n-ai cu cine sa lasi kupilul, n-are nici cine sa-ti faca cumparaturile, si il iei cu tine in magazin. Daca il apuca sa se exprime, il linistesti. Insa acasa legat de piciorul patului nu poti sa-l lasi.

In rest, la intrunirile mondene , de acord ca il iei daca ti se pare distractiv si pentru el.
Eu personal am avut si un bebelush la nunta, care a facut deliciul serii, si nu cred ca a ofensat pe nimeni cu nimic, desi se baga in seama cu toata lumea. Deci, depinde cit de "social" e copilul si cit de iubitori de copii sint cei din anturaj.

In orice caz, faptul ca sta o cucoana cu cainele la terasa si incercarile lui fi-mea de a vorbi ii displac, pentru mine personal n-ar reprezenta un motiv sa plec de acolo.
In fond, ce discut eu cu bb si bb cu mine e conversatie privata.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirciulix spune:

draga pisigri, daca te asteptai ca majoritatea celor care au raspuns sa fie de acord cu tine, cred ca trebuia sa postezi pe un alt forum... "despre adulti si cum nu trebuie sa fie deranjati de copiii altora"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

In poporul nostru cel romanesc si cu traditii in educatie, BRE..., eh, ce sa ne facem, e impamantenita bine ideea de educatie "unica", model unic!! Copiii, din trecut, adika noi mamele din prezent, eram crescuti cam asa:" acolo nu e voie, aia nu o face, nu pune mana, nu te urca..., nu sari....", o lista lunga de "NU". Si noi am crescut, mai mult sau mai putin cu ideea ca cel mai bine e "NU".

Dar uitam ca lumea se schimba, e in miscare, avem tehnologie ultra, iar copii nostri fac parte dintr-o noua lume, epoca, cum vreti sa o numiti!
Nu sustin ideea ca in astfel de conditii, copii nu mai trebuie educati, sunt convinsa ca fiecare parinte o face cat mai bine cu putinta.
Ma intreb de ce numai la noi, lumea este deranjata de comportamentul copiilor??? In Germania , de ex, am vazut de multe ori, in magazine, la restaurante, copii care "se manifestau" si nimeni nu era deranjat de comportamentul lor.

Asta trebuie noi sa invatam, sa fim toleranti si sa nu judecam un parinte, doar ca ii vedem coiplul facand o criza, sau avand un comportament care noua nu ne place.

Nu putem judeca dupa infatisare, dupace ni se pare noua ca ar fii, caci nu stim stradaniile si timpul pe care parintele il investeste in educatia copilului.
Fara dovezi concrete si clare, e mai bine sa ne abtinem!
Eu cred, ca 98% din parinti se implica mult in educatia copiilor lor.

Multe mame si-au spus aici experientele lor si uitati-va cat de diferite sunt!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

In poporul nostru cel romanesc si cu traditii in educatie, BRE..., eh, ce sa ne facem, e impamantenita bine ideea de educatie "unica", model unic!! Copiii, din trecut, adika noi mamele din prezent, eram crescuti cam asa:" acolo nu e voie, aia nu o face, nu pune mana, nu te urca..., nu sari....", o lista lunga de "NU". Si noi am crescut, mai mult sau mai putin cu ideea ca cel mai bine e "NU".

Dar uitam ca lumea se schimba, e in miscare, avem tehnologie ultra, iar copii nostri fac parte dintr-o noua lume, epoca, cum vreti sa o numiti!
Nu sustin ideea ca in astfel de conditii, copii nu mai trebuie educati, sunt convinsa ca fiecare parinte o face cat mai bine cu putinta.
Ma intreb de ce numai la noi, lumea este deranjata de comportamentul copiilor??? In Germania , de ex, am vazut de multe ori, in magazine, la restaurante, copii care "se manifestau" si nimeni nu era deranjat de comportamentul lor.

Asta trebuie noi sa invatam, sa fim toleranti si sa nu judecam un parinte, doar ca ii vedem coiplul facand o criza, sau avand un comportament care noua nu ne place.

Nu putem judeca dupa infatisare, dupace ni se pare noua ca ar fii, caci nu stim stradaniile si timpul pe care parintele il investeste in educatia copilului.
Fara dovezi concrete si clare, e mai bine sa ne abtinem!
Eu cred, ca 98% din parinti se implica mult in educatia copiilor lor.

Multe mame si-au spus aici experientele lor si uitati-va cat de diferite sunt!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Copilul nu are nici o vina in toate acestea, parintele care nu ii pasa ce se intimpla in jurul lui este vinovat, am trecut si eu cu ai mei prin aceste epate dar daca faceu ceva sau deranjau pe cineva ii invatam ca nu e voie si ca trebuie sa se poarte frumos.Uneori se purtau alte ori cine stie copilul este copil.Dar am intilnit atitea mame nesimtite ..... care nu ar spune copilului nimic si atunci acela isi face de cap cat poate un exemplu pe care probabil l-am mai dat: am fost cu co cunostintza la restaurant si eram amindoua cu copii pe atunci poate 9-10 ani aveau si al meu si al ei.Dupa ce mancam noi normal copii s-au cam plictisit si desteptul ei de baiat a inceput sa toarne piper pe masa , statea linga mine si stranutam ca la balamuc tot praful intra in nasul meu, i-am zis de cateva ori sa numai faca dar nimic nu inceta ,mai mi-a si raspuns ca asta vreau sa te fac sa stranuti inturna, mama lui parca nici nu auzea conversatia noastra nu i-a zis nici macar o data sa inceteze, pei imi pare rau sa fi fost copilul meu nu stiu ce se intimpla daca nu inceta la prima avertizare, astia sunt cei 7 ani de acasa ,respectul fatza de un adult. Asa ca incehi nu sunt copii deranjati ci parinti nesimtiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sunt si faze prin care trece un copil, de crize si urlete indiferent de cat de bine il educa parintii, dar exista si copii prost crescuti rezultati evident din parinti nesimtiti.

Unui copil trebuie totusi sa-i explici ca nu poate face orice ii trece prin cap, pentru ca ii deranjeaza pe altii. Fi-miu s-a apucat sa toarne nisip in capul unei fetite. Are 1,8 ani,deic e mic, dar i-am spus ca nu are voie sa faca asta pe un ton ferm. Si incet incet va pricepe. Daca n-as fi spus nimic as fi fost eu nesimita si evident copilul ar fi ramas cu impresia ca ce a facut e normal.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Personal cred ca sint prea putini copii in ziua de azi care urla, fac sotii, se alearga prin magazine, prea putini copii in restaurante si pe strada si in copaci. Prea multi copii se comporta "social" sint prea preocupati de linistea si echilibrul celorlalti de la invatatoare pina la vecinul de la 3.
Si mai cred ca nici un alt popor nu priveste cu atita intoleranta virstele cele mici.
In Romania, copiii sint abandonati, nu au voie in restaurante sau sa se joace afara intre 2 si 4, sint plezniti cind scapa covrigul si cind claxonul de la bicicleta trezeste pisica cuiva, zgomotul cel mai urit e considerat plinsetul unui copil, sint batuti pe strada si nimeni nu ia atitudine.
Citesc o carte despre copilarie si metodele de educatie traditionala in citeva tari civilizate (vestice si Japonia) de pe glob. In nici una dintre tarile mentionate in carte copilul nu e mai putin respectat ca in Romania.
Si ca sa raspund la intrebare, pisigri, copiii nu pot fi dati "mai incet" sau pe "mute" de fiecare data cind treci tu sau catelul tau, iar intr-un mediu social ne tot "deranjam" unii pe altii,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

In timp ce imi pisalogeam cupilul care nu vrea sa se culce (fiindca joaca Heroes cu taica-so ), mi-a venit in minte postarea Andradei si uite ca am intrerupt pisalogeala ca sa verific daca am pupat-o sau nu pentru ce a scris.
Aha, Andrada, nu te pupasem, desi mi-a placut mult, mult . Pup acuma .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sunt copii si copii. Unii, te iei cu mainile de cap cand ii vezi...
Sunt isterici raaaaaaaaaaaau si i tare urat. Pe aia nici eu nu i suport.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput