Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
RGE spune:
DARLEENA FELICITARI IUBITA..SA ECHILIBRAM SITUATIA CU INCA UN BAIETEL...PUPICI SI MULTA SANATATE SA VA FACETI MARI SI GRASI!!!
PUSSI ..mami eu una nu ma prea pricep dar daca sunteti de acord sa rugam pe cineva sa treaca rugaciunea pt bebei pe prima pagina
ROXANA 15+
catus76_ro spune:
salutare iar la toate viitoarele mamici!
Am gasit o mica fereastra cand sotul a parasit computerul si am profitat sa intru pe forum... ma bucur fff mult ca ma pot integra in gupul mamicilor de nov/dec 2007.
Datele mele le-am mai dat si in profil, la inscriere, dar o sa le mai dau si aici: dn 07.06.1976, ucm 16.03.2007, dpn 21.12.2007.
Deci cum va spuneam cand am fost la medic si mi-a spus ca am deja 6 sapt nu mi-a venit sa cred.....ma asteptam la 3-4
Acum am deja 7 sapt si vreo 3 zile si ma simt bine.Greturi sunt doar cateodata si usoare, adesea seara mi se face somn mai devreme decat de obicei, dar azi am atipit la tv vreo 10 min.....era bine si cald langa pisi....apoi m-am trzit si am dat iama prin bucatarie cu pofta mare de o ciorbita cu bors....
Imi place pagina noastra de inceput, cu toate ca si inante mi se parea bine facuta!!
Pupici multi catus alias Gina(nu m-am putut inscrie cu numele meu)
7 +3 zile!
bb_yasmi spune:
Darleena, felicitari de "baietzoi" !!! sunt sigura ca peste vreo saptamana voi veni si eu cu vestea cea mare!!!
Roxana despre site-ul ala am scris si eu, ca vreu sa comand body de akolo!!!
eu akuma am ajuns de la cumparaturi, mi-am mai luat cateva tricouri!!
vedeti ca pe National Geographi e o emisiune despre evolutia bebeilor in burtik!!!
akuma spunea ca din sapt 16 intram in luna a-4a. exact asa stiam si eu! si ac la 12 sapt incepe sa se vada sexul dar nu e sigur decat peste cateva sapt!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
crisstiana spune:
Dana, sunt si eu cu sufletul alaturi de tine in aceste momente.Nu cred ca sunt in masura sa-ti spun ce sa faci sau sa-ti dau sfaturi, dar vreau sa-ti scriu doar atat: Rabdarea si credinta in Dumnezeu fac minuni. Nu privi inapoi, ci doar inainte. O sa te refaci si o reusesti sa ai un copil sanatos. Gandeste pozitiv si totul o sa fie bine.
Gina, am citit mesajul tau. Ma sfatuiai sa merg la un cabinet privat sa fac o ecografie. Am incercat, dar mi-au dat programare spre sfarsitul lunii, asa ca tot una e. E cam tarziu, asa ca m-am hotarat sa astept pana pe 1 iunie. Sunt cam destul de inceti astia aici si se pare ca e mare inghesuiala pe la ecografe. Inca ceva. Iti multumesc si eu pentru prima pagina. A iesit super. Cand am intrat am crezut ca gresisem, dar se pare ca nu.
Pussi, cum te mai simti? mai ai varsaturi? Sper ca esti mai bine. Din fericire mie mi s-au mai redus din timpul zilei, dar s-au mutat noaptea si dimineata. Parca tot acolo e. Acuma tre sa ma trezesc noaptea. Atata aveam si eu normal in sarcina asta: somnul, dar acum...
Ieri am implinit 8 sapt. Asa ca mi-am schimbat semnatura.
Crisstiana, 8+
bb_yasmi spune:
burtici, v-am mai intrebat odata si nu mi-a raspuns nimeni: oare spuma de capsuni avem voie?? (avand in vedere ca e cu albus crud facuta!!)
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
ancadragoman spune:
DARLEENA FELICITARI PTR PUTA!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi.Noi tot la 20 de sapt ne programam la Iosup.
Se pricepe cineva la masuratorile de la eco ca eu nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand merg la dr...
anca 13+
Maria
poze
RGE spune:
BB scuze cred ca mi-a scapat cu site-ul...cat despre spuma de capsuni eu una am mancat ....ei cand spun ca nu avem voie se refara la faptul ca nu trebuie sa ne facem din asta un obicei..adica sa papi tot timpul, in fiecare zi..asa o cupa de spuma de capsuni o data la cateva zile nu are nimic stai linistita....eu una am mancat de toate , orice mi-a venit in cap nu am tinut cont de "lista cu alimentele interzise"..si bebe e bine sanatos si gras...pupici.
asteptam pozici cu bluzitele
ROXANA 15+
ancadragoman spune:
Mai fetelor eu pana acum am mancat tot ce am vrut,nu m-am abtinut de la nimic
Da RGE luna a 4-a tine din sapt 13 pana in sapta 16,deci tu intri in 5 luni
anca 13+
Maria
poze