Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA daca te ajuta cu ceva iti spun masuratorile mele la 13 saptamani si cateva zile..mi s-a spus ca bebe este mare si gras...din cauza asta s-a modificat si DPN pt ca era la inceput foarte micut iar acum este mare la fel ca saptamanile mele de sarcina nu mai este diferenta.oricum cel mai important este translucenta nucala sa fei <3mm.
CRL= 7,05cm
DBP= 2,33cm
HC= 8,72cm
AC= 7,01 cm, FL = 1,02 cm, ACF, MAF prezente, BCF = 176 batai/minut,
LA cantitate normala, coloana vertebrala aspect normal, membre superioare, inferioare cu cate 3 segmente fiecare si cu cate 5 falange..translucenta nucala=1,8mm....daca te ajuta cu ceva....PUPICI

Mergi la inceput

DA ...saptamana asta fac 16..Doamne nu-mi vinen- sa cred...am ajuns la jumatatea sarcinii!!!....ce repede trece timpul....

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am facut la 13 saptamani fara o zi si aveam asa:
pliu nucal 1.35 mm,coloana vertebrala de aspect normal,membre-3 seg fiecare,torace -normal conformat,BCF-156b/min.,IR a.uterina dr-0.46 si stanga-0.61,CRL-5.95CM,BPD-1.79,HC-6.65 si multe altele...
Ce zici?
Mie mi se pare cam micuta in comparatie cu al tau.

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

nu eu zic ca este foarte bine...gandeste-te ca eu aveam aproape 14 saptamani si incepand cu sapt 12 bebe creste foarte mult..el este deja format si ti-am spus ca la mine este un pica cam grasunel..eu zic sa stai linistita este super ok...serios!! deci intre ecografiile noastre este diferenta de o saptamana ceea ce conteaza foarte mult...FELICITARI..eu zic ca ai un bebe super sanatos ...hi scuze..o fetita sanatoasa si frumoasa..ca acum nu mai este bebe

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Asa este ,avem o diferenta de cateva zile bune si oricum fetitele sunt mai micute nu?
Mersi mult

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

da fetitele sunt mai finutze, mai delicate, baieteii au alta conformatie plus ca sunt cateva zile bune diferenta timp in care ei cresc foarte mult..nu ai pt ce stai linistita ma bucur ca te-am putut ajuta.
Noi mergem acum la Doamne Doamne ...va pupam vorbim diseara

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Roxana, mersi de raspuns, eu intreb pt ca deja am facut o obisnuinta din asta !!

la mine in toate cartile (am vreo 3-4 ) si pe net tot asa am gasit ca luna 4 incepe din sapt 16 si tine pana in sapt 20.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Fetelor a miscat bebelina,am simtit f clar ,este ceva fff diferit de ce am simtit pana acum,ca o intepatura asa usoara ...mi-au dat lacrimile na

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Darleena,felicitari!!!sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Eu tocmai m-am intors de la tara, este o minunatie acolo- de abia astept sa se termine de construit casa (accesul este foarte rapid , este undeva pe langa autostrada Bucuresti-Pitesti), sa punem gazon,flori, sa instalam toboganul, leaganul si casuta lui Sebastian....parca deja ma vedeam intr-un balansoar de gradina, respinrand aerul curat!
Sebastian a inceput sa planga atunci cand si-a dat seama ca trebuie sa plecam, credea ca il luam si pe el acasa.Ii place foarte mult acolo, sta cu bunica cu care sta si in Bucuresti de cand este mic.Deja mi-am facut planurile si pt. bb2, unde sa ii pun patutul, etc .De abia astept sa vad 2 pitici alergand pe acolo!!!

Va pupam si va dorim o saptamana super din toate punctele de vedere!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa,bodyurile A. Esca se gasesc in magazinele Z (care aparin acesteia). Inca nu ma grabesc cu hainutele, o sa le cumpar spre sfarsit, ca nu stiu cat de grasan/grasana o sa fie.
Pt. Sebastian,desi nu s-a nascut cu greutate mare (nici 3), a trebuit intotdeauna sa cumpar mai mari decat cele pt. varsta biologica.
mie imi plac foarte mult hainutele Coccodrillo (www.coccodrillo.pl), sunt f. frumoase si de calitate f. buna. In ultimul an, lui Sebastian i-am cumparat doar de la aceasta firma si au fost super.

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput