Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
darleena spune:
Fetelor va multumesc frumos si bubu va pupa pe toate si mi-a spus sa va transmit ca sunteti niste dragute
Roxana desi am citit mai in viteza postarile voastre din zilele anterioare, am vazut ca te plangeai de niste mancarimi in tratamentul pt. ureaplasma. Sa stii ca si eu am avut aceleasi mancarimi la sfarsitul tratamentului si cand am sunat la doctor sa intreb cum au iesit analizele (refacusem analizele dupa tratament) si mi-a spus ca nu mai am, m-am mirat foarte tare. Am fost si am refacut analizele si in alta parte si, intr-adevar, nu mai aveam ureaplasma, deci ce sa zic...poate ai scapat de ea
13+
Pana vine bubu
poze bubu mic
anacami spune:
Roxana,un astfel de cantar am si eu (BodyMaster de la tefal). Vezi ca in sarcina, inafara de greutate, ceilalti parametri nu mai au cine stie ce semnificatie...
Cu spuma de capsuni, daca nu sunteti alergice la capsuni (sunt multe persoane) si daca folositi oua proaspete si din surse sigure, consumate in cantitati moderate-cand si cand, nu cred ca ar trebui sa fie probleme!
Anca,felicitari!Sunt senzatii deosebite! De acum sunteti mari, poti sa ii pui si muzica.
Fetelor,jumatatea sarcinii este la 20 saptamani, nu toate lunile sunt de 4 saptamani.Cred ca luna a 5a incepe din saptamana 18.
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by RGE
'NEATA bebei!!!..eu acum am picat din pat ca mi-e foame rau ca altfel as mai fi dormit....aseara mi-am cumparat cantar care arata si kg si cat am masa musculara, procentul de ingrasare si apa din corp..dar inca nu stiu sa umblu cu el....si mi-am mai luat un sezling pt balcon sa stau ziua la aer si ma si pot da in leagan cu el...
ROXANA 15+
Roxi, te rog, citeste instructiunile.....in ale cantarului meu spunea ca nu e recomandat gravidelor sa-si masoare apa si grasimea, din cauza acelui curent care este trimis prin corp.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
anacami spune:
Roxana,eu il folosesc si acum,dar stiu ca este corecta doar greutatea.
Uite ce scrie in instructiuni:
"We draw the attention of those wearing pacemakers or other electronic medical equipment,
that the measurement is liable to be altered as such devices can interfere with conduction
of the electric current.
The measurement can also be meaningless for the following persons:
- persons with a fever, as this distorts the measurement
- children under 15 (appliance not calibrated under that age).
- pregnant women (perfectly safe however).
- person on dialysis, persons with oedemas on the legs, persons suffering from dysmorphimia
Can a pregnant woman safely use Bodymaster Vision?
Yes, measurement is entirely safe, but the results will be meaningless, as the baby's weight cannot be isolated."
Mai este vorba si de apa din corp, care in sarcina este diferita de cea normala, sangele in cantitate mai mare,etc...Rezistenta intampinata de semnalul trimis pt. masurarea parametrilor este diferita de cea din starea normala a organismului.
Inteleg ca "greutatea mamei+copilului" este masurata corect,nu se poate decela insa greutatea exacta a mamei...
bb_yasmi spune:
eu o tin tot pe a mea, in luna a 4-a intri din saptamana 16 si tine pana in saptamana 20. sunt fff sigura!! cum spunea si ancami, jumatatea sarcinii e la 20 de sapt.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by anacami
Roxana,eu il folosesc si acum,dar stiu ca este corecta doar greutatea.
Uite ce scrie in instructiuni:
"We draw the attention of those wearing pacemakers or other electronic medical equipment,
that the measurement is liable to be altered as such devices can interfere with conduction
of the electric current.
The measurement can also be meaningless for the following persons:
- persons with a fever, as this distorts the measurement
- children under 15 (appliance not calibrated under that age).
- pregnant women (perfectly safe however).
- person on dialysis, persons with oedemas on the legs, persons suffering from dysmorphimia
Can a pregnant woman safely use Bodymaster Vision?
Yes, measurement is entirely safe, but the results will be meaningless, as the baby's weight cannot be isolated."
Mai este vorba si de apa din corp, care in sarcina este diferita de cea normala, sangele in cantitate mai mare,etc...Rezistenta intampinata de semnalul trimis pt. masurarea parametrilor este diferita de cea din starea normala a organismului.
Inteleg ca "greutatea mamei+copilului" este masurata corect,nu se poate decela insa greutatea exacta a mamei...
Aha- pai da, al tau e "perfectly safe", ca e de firma. iertati-ma pentru dezinformare, nu am citit ca e vorba de Tefal. Eu am un prapadit de la TCM, pe ala asa scrie, ca nu se recomanda femeilor gravide pentru ca genereaza un curent care strabate corpul.
luna a cincea
anacami spune:
Ralumat,sper ca nu ai spus-o pe un ton ironic. Sincera sa fiu, nu stiu ce cantar are Roxana.Importantant este, cum ai spus-o, sa citeasca instructiunile de folosire.Nu stiu de ce nu ar fi bun si al tau, nu cred ca semnalul electric ar fi de un curent mai "periculos", asa ar putea pune in pericol si un corp in "stare normala"
adra_bell spune:
Fetelor mai are cineva dureri de spate? Pe mine ma apuca, seara,niste dureri in zona sacrata (sau sacrala nu stiu exact, mai pe romaneste la noada) de nu ma pot ridica singura din pat? Ar trebui sa ma alarmez?
adra_bell
12+
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by anacami
Ralumat,sper ca nu ai spus-o pe un ton ironic. Sincera sa fiu, nu stiu ce cantar are Roxana.Importantant este, cum ai spus-o, sa citeasca instructiunile de folosire.
Aoleu, NUUUUUU, Doamne fereste. Probabil ca a sunat asa pentru ca eu m-am ars de doua ori cu produsele TCM- o data cu cantarul asta pe care l-am luat cand eram gravida si nu l-am folosit , iar dupa, iesise deja din garantie cand am descoperit ca de fapt nu masura nimic. Da eroare indiferent cine s-ar urca pe el. Iar a doua oara, cu un storcator de fructe- nu scotea nici un pic de suc- facea shake de mere si morcovi rasi. Din fericire pe asta l-am folosit si am reusit sa-l schimb. De atunci, sunt adepta produselor electronice de firma. daca s-a inteles gresit. NU am vrut.
luna a cincea
pussi spune:
salutiiiiiiii!
crisstinastau bine cu greturile, azi am de 2 ori. Ieri si alataieri nimic..credeam ca am scapatdar de vreo sapt. vomit doar dimineata, pana in 12.
fetelor am primit o carte interesanta CLINICA MAYO, DESPRE SARCINA NASTERE SI NOU NASCUT! ... e super misto
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi