Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
andra_bell si pe mine ma doare spatele, dar cand stau mult in picioare sau cand merg pe jos
fetelor mie imi sta gandul doar la concediu, mai am o luna , imi vine sa imi fac bagajele deja.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Gina M spune:
Buna fetelor,
Astazi m-am trezit foarte de dimineata deoarece un prieten scump de-al nostru s-a casatorit in aceasta zi si, cum nu am putut merge departe, am stat si le-am urmarit ceremonia pe internet. A fost tare frumos!
In aceea ce priveste scrierea de rugaciuni pe prima pagina, doresc sa va spun ca eu sunt o fata credincioasa,merg la biserica cu intreaga familie regulat insa, nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece consider ca, fiecare trebuie sa se roage in dreptul sau - in felul sau cu propriile cuvinte si, nu sa repete la nesfarsit anumite rugaciuni create de autori diferiti si anonimi. De asemeni se prea poate ca religiile noastre, sa fie total diferite si este bine sa avem grija sa nu creem dispute pe aceasta tema.Spre exemplu, eu nu ma rog unor oameni morti/sfinti, unor imagini create de om,unor statui de piatra/lemn, sau unui anume "ingeras. Eu ma rog doar lui Dumnezeu (Tatal,Fiul & Duhul Sfant)in duh si in adevar si nimanui alt cuiva.
In aceea ce priveste ingerii, acestia exista, isi au rolul lor insa, inchinarea i se cuvine doar lui Dumnezeu.Aceasta este una din adancile mele comvingeri si fiecare le are pe ale sale.
Va multumesc pentru intelegere. Cu respect pentru fiecare din voi, Gina.
Poze & My Baby Development!
oanab125 spune:
Buna, fetelor!eu intru mai rar ca stau in pat cand ajung acasa. Greturile ma omoara, iar azi am avut o scurgere maronie si iau in contiunuare duphaston. Pentru linistea mea am facut si un grabivinon. nu stiu, m-am cam speriat, ca am 9 saptamani si tot sunt probleme din cand in cand. La ecograf, totul a fost bine, i-am vazut batand inimioara. Sper sa fie bine pana la capat.
Va pup si sanatate multa!
9+
vine bebe 2
Gina M spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Gina, am citit mesajul tau. Ma sfatuiai sa merg la un cabinet privat sa fac o ecografie. Am incercat, dar mi-au dat programare spre sfarsitul lunii, asa ca tot una e. E cam tarziu, asa ca m-am hotarat sa astept pana pe 1 iunie. Sunt cam destul de inceti astia aici si se pare ca e mare inghesuiala pe la ecografe. Inca ceva. Iti multumesc si eu pentru prima pagina. A iesit super. Cand am intrat am crezut ca gresisem, dar se pare ca nu.
Crisstina, imi pare rau scumpa ca nu ai reusit sa-ti faci programare la eco' ceva mai devreme insa,nu-i nimic. Nu esti singura. Si eu ingros randurile la acest capitol.Offf...
Ca si tine, am incercat mai devreme insa nu s-a putut dar, caut sa fiu fata intelegatoare.
Eu nu l-am vazut pe bebita pana la acest moment si este ceva mai greu.
Mai este cineva in aceiasi situatie ca mine?! Cineva care nu a reusit sa ajunga inca la un eco?!
anacami spune:
Raluca,sa iti spun un secret! si mie imi este frica sa il folosesc, dar nu ca ar fi pericol in utilizare, ci de frica tonajului pe care mi-l arata .Sper,macar, ca la sfarsitul celor 9 luni sa nu trec de 80 kg (cu tot cu bebe)- si am ceva sanse, ca in sarcina trecuta am luat "numai" vreo 20 kg!
Gina,imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, mi-am facut programari la ecografie. Deja mi-am mai programat vreo 3, pana la sfarsitul lunii august...Urmatoarele sunt la 12 saptamani si ceva (saptam. viitoare) si una la vreo 20 saptamani. Acum am constatat ca, daca vreu TT, ar trebui sa imi mai fac una intermediara acestora; sa vad cum reusesc sa fac rost de inca o programare, ca este cam tarziu...
Esti totusi printre "cele mai mici" ca sarcina, mai ai timp sa ne prinzi din urma...Bafta,important este sa fie sanatos
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
Gina M spune:
anacami, si eu am cautat sa-mi fac programare imediat ce am aflat insa, a fost totul ocupat pana pe 22 mai. Am reusit sa-mi fac insa toate analizele si sunt multumita.
Ce bine ca tu ai reusit sa-l vezi pe BB!Felicitari!
darleena spune:
Anacami daca vrei sa faci TT eu zic ca poti sa mergi cu eco de la 12 sapt, daca te duci repede si faci TT-ul.
13+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Gina M spune:
Fetelor - va rog soptiti-mi si mie, ce inseamna prescurtarea TT?
darleena spune:
Gina TT= triplu test si este testul prin care se calculeaza riscul de Sindrom Down
13+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Gina M spune:
Oh, nu-mi mai spune-ti ca m-am prins intre timp!
Este vorba de triplul test da?!