Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Gina nu meriti bataie, uite iti dau . Ti-a trecut ???

Pe bune acum, dar sunt mult mai certareata decand sunt . Eu sunt calma, ca fire..dar acum se pare ca nu pot stapaniiiiii. Voi nu aveti iesiri din astea??

kiva eu stiu ca clamidia produce infertlitate, atat. Banuiesca ca tratamentul il iei prescris de medic! Stiu fete care au avut si au facut tratament cu antibiotic si au repetat lama si le-a trecut. A, ff importat: si sotul trebuie sa urmeze tratamentul!!Speri sa scapi repede de ea!

eu iar am

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu tocmai am terminat un tratament pt ureaplasma....insa de azi noapte am ceva mancarimi si secretia albicioasa e mai abundenta de abia marti imi ies analizele dar la ce mancarimi m-au apucat nu cred ca am scapat de ea...

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

asa stiam si eu despre clamydia
dar am sangerari si mi-a fost teama sa nu fie si de la asta si am preferat sa iau antibiotic , prescris de medic
dupa doua episoade de sangerari superabundente , acum am o secreztie roze ..
sunt atat de ingrijorata
si suntem atat de mici ....

kiva 10+

Mergi la inceput

KIVA..iubita ia 2 duphaston o data..pe urma unul seara unul dimineata, utrogestan la fel, no-spa 3/zi, si fugi in patut tu nu ai ce cauta la calculator trebuie sa stai in pat sa te ridici doar cand mergi la toaleta si sa papi..eu asa am facut 3 saptamani..pt ca am sangerat 2 saptamani sat 12-13 de sarcina asa ca nu te juca fugi la patut si o sa fie totul bine.si neaparat tratament pt infectie.

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

of , e atat de greu de indurat emotia ....
multumesc pt sfaturi
chiar merg in pat si inchid calc ca sa nu ma mai tenteze
va pup , sa auzim de bine

kiva10+

Mergi la inceput

bravo KIVA asa te vreau si fi optimista bebe are nevoie de tine stai cumintica in patut, papa bine si fi vesele conteaza mult...trebuie sa mai facem si eforturi altfel trece prea usor sarcina si nu simptit ce inseamna sa fi mama..cunosc senzatia si sentimentele ce te apasa este foarte greu si eu m-am trezit intr-o noapte intr-o noapte la baie ca imi curge ca la robinet si am facut un soc..insa acum suntem cum spun doctorii mei.."grasi si frumosi"..asa ca a meritat efortul 3 sapt de stat cuminte la patut..cu ocazia asta am vazut si eu filme cat nu vazusem toata viata mea..pupici si fi cuminte o sa fie totul bine o sa vezi...

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dama, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viatza!

Si eu tot mamica de noiembrie-decembrie , sarcina fara peripetii si griji si nastere usoara va urez.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

FETELOR...stiti la ce ma gandeam ..putem sa punem o mica rugaciune la inceput..pe prima pagina?..cum era la aspirante?...sa zicem "inger, ingerasul meu"....pt bebeii nostrii?..ce parere aveti?

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am reusit si eu sa intru in sfarsit! Ieri am fost la eco si dupa aia pe afara iar seara cand am ajuns acasa am observat ca nu-mi mergea netul

Vin si eu sa echilibrez situatia cu un .
Din pacate doctorul a zis ca isi rezerva un procent de 10% de eroare, pentru ca bubu l-a chinuit ingrozitor si tot n-a vazut foarte clar "putza", pentru ca dadea din picioare ca nebunul. Dar eu stiu ca e baiat
In rest suntem bine, bubu dadea din maini si din picioare in continuu, strangea pumnii, si-i ducea la gura, inghitea lichid amniotic, si la un moment dat l-am vazut cum s-a intins (cred ca era obosit de cat il chinuise doctorul)
Pliul nucal e de 2 mm, nasul e bine conturat, avem 5 degetele la maini si la picioare, i-am vazut si coloana vertebrala, si coastele, ce mai...suntem un omulet in miniatura.
Acum astept sa ma duc la TT saptamana viitoare si dr. mi-a zis sa mi fac programare la Iosup sau la Albu pt. morfofetala de 20 sapt.

Felicitari Anca, RGE, Sheri, Alfa_Anca si Mihuta pentru carucioare

Danangie imi pare atat de rau. Am plans cand am citit postarile tale. Nici nu stiu ce sa spun..... suntem alaturi de tine in incercarea grea prin care treci

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

RGE sunt de acord cu rugaciunea

dama LA MULTI ANI!!!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput