Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!!!

danae greu..ata pot sa-ti spun : sa ai incredere in DD! El te va ajuta sa treci peste tot si fi fericita!

victovoi stiti cel mai bine, e greu de luat decizia, dar sfaturi ...Sunt langa tine indiferent de decizie!!

ziceam ca nu am mai bag la administrative, se pare ca trebuie sa o fac, ca-s revoltata...scuze pentru cine a a scis asta
"Suntem un de 72 cu 3 si 2 restul 67sunt "
pe prima pagina...dar a gresit! Suntem 3 de gemeni, cred ca si BB-ii nostri trebuie pusi in calcul..sa-mi spuneti daca nu?..vad ca paulat e si scoasa de pe lista..vreau explicatie, nu cred ca-i o gluma prea buna!!! Sper sa corecteze ...cine poate ca mie mi-a sarit mustarul..o sa-mi treaca

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Pussi,Am incercat sa fac cat de bine se poate insa, a fost ceva de lucru si cum este tarziu,oboseala isi spune cuvantul si oi mai fi gresit pe ici colo.Imi cer iertare pentru imperfectiune.
Important este sa-mi aduce-ti la cunostinta si maine cand va fi o noua zi si voi fi ceva mai odihnita, voi rectifica.
Sau,ce-i mare scofala - face-ti voi ce nu am putut face eu perfect.
Va

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

GinaM.... si eu sunt lipsa de pe listuta cea noua.....
um 23.02.07
dpn 30.11.07

kiva10+

Mergi la inceput

Multumesc pentru atentionare Kiva! Scrie si data nasterii tale sa-ti trecem datele complete in listuta.Cu aceasta ocazie am observat ca am omis inca 3 mamici care s-au inscris in ultima vreme!
Nu stiu exact pe cine anume. Am sa ma uit maine.Fetelor, daca nu sunteti pe lista , dati-mi va rog o mana de ajutor redand datele inca o data sa o pot face.Imi cer iertare inca o data pentru imperfectiune si am sa caut cat mai curand sa reglementez lucrurile.Va multumesc pentru intelegere.
Daca mai sesizati ceva sa-mi spune-ti ok?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gina stiu cat ai muncit pt. lista....dar m-am enervat la culme....am si eu crizele mele de gravidoasa

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

gina stiu cat ai muncit pt. lista....dar m-am enervat la culme....am si eu crizele mele de gravidoasa

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Am rectificat iubita.Vezi acum este bine? Fac orice numai sa fie bine pentru toata lumea. Ca sa te racoresti, ea bata aceea, trage-mi vre-o cateva pe cocoasa pana te saturi si te descarci putin iar apoi, vino aici si da mana la "galateanca.
Mai sunt 3 mamici pe care le-am omis, pls ajutati-ma sa detectez pe cine anume.

Kiva, te-am trecut pe listuta!Vezi daca este bine.Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna dimineata burtici!

Gina, multumim frumos pentru listuta.. este tare frumoasa!
Darleena ai fost ieri la echo? asteptam vesti!

Eu am luat pana acum aprox 2,5kg...cam mult.
Noi plecam la cumparaturi...vreau hainute de gravidutza!!

Va pupici si va doresc o duminica frumoasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATA bebei!!!..eu acum am picat din pat ca mi-e foame rau ca altfel as mai fi dormit....aseara mi-am cumparat cantar care arata si kg si cat am masa musculara, procentul de ingrasare si apa din corp..dar inca nu stiu sa umblu cu el....si mi-am mai luat un sezling pt balcon sa stau ziua la aer si ma si pot da in leagan cu el...
FETELOR nu v-am povestit ce am facut cu ecografia ieri.....am mers la un centru aici aproape de mine care are un eco destul de performant si se vede super..si ghiciti ce???..bebe al meu statea cu capul in jos..frumoasa priveliste adica il durea in..de toata lumea....si i-am spus doctorei ca aflasem cu o zi inainte ca este baiat si mi-a spus...dragii mei ati dat banii degeaba....la cum sta asta mic poate ..deci poate abia peste o luna aflati ce este cu putin noroc....nu avea cum sa vada ca este baiat..va spun sigur...eu ce sa mai cred??....o asistenta mi-a facut testul testul cu sare fara sa stiu si tot baiat mi-a iesit....toata lumea imi spune ca este baiat....si asta da cu bata in balta si strica tot..nu ca nu mi-as dori fetita dar sa se hotarasca bei nene o data ce este nu sa se joace cu sentimentele mele.....apropo mamici intrati aici sa vedeti body-uri pt bebi din alea marfa cu "sunt o printesa".."mama si cu mine il iubim pe tata..sau "eu si tata o iubim pe mama"...www.bebe-strumf.ro

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

GinaM am verificat, este corect , mersi
am mai intrebat si mai intreb : se confrunta cineva cu clamydia??
am inceput de aseara sa iau ceroxim (antibiotic) pt asta
stie careva ceva despre clamydia?

kiva10+

Mergi la inceput

Fetelor, la mine este tare tarziu insa, nu m-am dus la pana nu am rezolvat totul.
paulat , dama & gama , v-am trecut pe listuta!
Verificati datele sa vedeti daca totul este in regula.

Apropos de sotul meu,nici el nu doarme la ora asta!Astazi mi-a casunat ca nu-mi place culoarea din living room & l-am pus sa vopseasca si abia acum a terminat!
Asa dar, acum pot merge la nani satisfacuta.

Mergi la inceput