Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
Buna seara mamicilor,
De asta nici nu prea vroiam sa intru sa va dau vestea ca eram sigura ca va va prinde panica. Dar va rog sa nu va ganditi.........eu aveam nevoie sa plang pe "umarul" cuiva. Asta a fost sa fie. Imi va fi greu la inceput. Imi va fi greu ca la munca am doua colege gravide cam in aceeasi perioada in care eram eu.......si le voi avea mereu sub ochi...si mereu imi vor aduce aminte de . Imi voi zice : uite asa trebuia sa am si eu burta. Dar vezi nu am ce face. As fi un robot daca nu as plange. Dar lasa ca imi va trece.....si o voi lua de la capat. Daca si eu a trebuit sa intru in randul fetelor care mai intai pierd o sarcina si pe urma au un copil sanatos....asta e. Voi suporta si eu acest lucru. Cum? Nu stiu....Dar voi incerca sa fie bine. Deci va rog nu va mai ganditi la mine.Va multumesc ca imi sunteti alaturi si sa va calauzeasca D-zeu pasii.
GINA, ROXXY80, OANA_R, CLAUDINNA, GIANINA va multumesc pentru incurajare si sa fiti sanatoase. Pupici pe burtici.
BB imi pare rau ca am bagat frica in tine, dar eu zic sa nu te gandesti, ca tu ai trecut cu bine de cele 12 saptamani . Fii linistita pentru tau.
ANCA iti multumesc din inima pentru incurajare.....iti aduci aminte cand scriam ca nu vreau sa vin aici la Odisee ca ma sperie intreruperile din evolutie a sarcinilor? Ei....uite ca acum sunt eu cea care sperie fetele pentru ca am pierdut pe meu. Ce destin....
Felicitari pentru mica MARIA. Sa creasca sanatoasa si frumoasa, sa fie mancacioasa, iar tu sa fii linistita si sa ai o sarcina usoara si la termen.
MIHUTA multumesc si tie pentru incurajare si felicitarile mele pentru printesa SOPHIA.
VICTO multumesc pentru incurajari si sper sa fii bine si tu si . Cat despre varicela....chiar nu stiu....ai cauta putin pe google sa vezi daca scrie ceva?
SHERI felictari pentru ALESIA
ROXANA multumesc de cuvinte si felicitari pentru micul GEORGE
ALFA felcitari pentru MATEI
Va salut si va doresc numai bine....nu va mai ganditi la rau....o seara buna!!
POZELE MELE
Gina M spune:
Ah, ce bine!S-a inchis deja subiectul insa, am reusit sa invit fetele la noi.
Poze & My Baby Development!
danangie spune:
JASMIN nu conteaza ca nu ai fost pe faza....iti multumesc si tie de incurajari. Sa mergi si pentru mine mai departe si sa fii sanatoasa. Te pup si numai bine
Am sa raman oricum cu voi ca imi stati la inima si asa am sa invat mai multe despre cum se face un subiect poate il voi deschide chiar eu pe-al meu! Va pup
POZELE MELE
Gina M spune:
DANA, sa ne spui cand doresti sa deschizi si te vom ajuta ok?!Te dulce.
RGE spune:
DANANGIE ma bucur ca ramai printre noi si oricum esti binevenita...in curand te asteptam cu un puiutz mic si sanatos....tu si sotul tau poate ar trebui sa cititi impreuna mesajele noastre..i-ar prinde bine si lui...trebuie sa fiti tari, sa va reveniti, sa faceti niste investigatii sa vedeti unde sunt probleme si sa le rezolvati cat mai repede..eu oricum in maxim o luna , doua va astept cu vesti bune ..DOAMNE AJUTA!!..o sa fie bine trebuie sa fiti optimisti si mai presus de toate sa nu uitati ca va iubiti, ca sunteti impreuna la bine si la rau....iubiti-va mult si uitati de tot ce este rau.....poate a fost mai bine asa ....luati lucrurile ca atare....FITI OPTIMISTI..iti promit eu ca o sa fie bine..nu uitati sa va iubiti si sa fiti alaturi de prietenii vostrii,,,noi, mamicile suntem alaturi de voi si va asteptam...
ROXANA 15+
RGE spune:
SOMNIC PUFOS FETELOR, NOAPTE BUNA SI VISE FRUMOASE!!!!..SI NU UITATI CA NE ASTEAPTA O NOUA ZI DE FERICIRE DIN MINUNEA CELOR 40 DE SAPTAMANI..VA PUP DULCE.
ROXANA 15+
Gina M spune:
Fetelor, in sfarsit astazi am terminat listuta si am atasa-o pe prima pagina.Ce parere aveti?! Place, nu place, ramane - nu ramane?!In cazul in care nu place am s-o schimb inapoi cu cea veche.
P.S:Trece-ti va rog voi pe lista noile mamici sosite in grup.
Va si va astept sentinta.
ancadragoman spune:
Neata
Gina ffffffff tare listuta MULTUMIM MAMIIIIII.....
Este cineva pe aici?
anca 13+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!!
Gina, frumoasa listutza!!!! felicitari!!! doar ca la mine eu am modificat la DNP sa schimbat si tu mi lai pus inapoi pe cel vechi, dar nu-i nimik ca il pun eu din nou!!!! ink o data felicitari, cred ca ai avut ce muncii la el!!! cea mai incantata cred ca va fi Pussi!!
Anca, eu sunt!!!! tu intrebai ieri cat e normal sa pui pe luna in sarcina, citisem in una din carti ca 1.5 kg/luna ar fi ideal. eu imi las loc sa recuperez ca cica incepand cu luna 6, 7 o sa punem k lumea pe noi!!!
restul fetelor ink nu v-ati trezit????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb