Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hehehhh...Darleena!Am scris in acelasi timp!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Darleena,credeam ca ecografia pentru Triplul Test trebuie facuta dupa 14 saptamani. O sa-l intreb pe doctorul ecografist daca pot sa o folosesc (mai ales ca la eco de 7 saptamani mi-a spus ca varsta fatului ar fi mai mare cu o saptamana decat cea data de UM).
Dublul test nu cred ca il fac

Am postat poze in care apare si baietelul meu Sebastian- poze facute la munte de 1 mai

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Felicitari Gina!!! Iti tin pumnii!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Anacami, v-am vizionat albumul cu pozele de la munte!
Frumos baiat - frumoase imagini!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sofia_misicu

Felicitari Gina!!! Iti tin pumnii!

Nuka si Mama la Nuka

Aaahaaaa...m-ai gasit si aici!
Iti multumesc tare mult scumpa! Hai ca intru pe mess' sa mai schimbam cateva vorbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anacami din ce stiu eu eco de TT se face pana in 14 saptamani, pentru ca pana atunci este relevanta masuratoarea pliului nucal.
Acum daca gresesc sa ma contraziceti.

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Multumesc Gina!
Darleena,credeam ca se face ideal pe la 16 saptamani. Oricum, o sa-l intreb pe doctorul ecografist daca pot face vreu test din asta cu ea, multumesc ca mi-ai spus -ca altfel nu ma gandeam sa il intreb

M-a luat un sooomn, o sa plec la nani! Va doresc o noapte placuta, cu somn usor si vise placute!

Mergi la inceput

am gasit subiectul la care s-a discutat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71577&whichpage=1

Va pupam inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anacami am citit si eu discutiile si mai citisem mai de mult.
E adevarat ca eco trebuie sa fie foarte recenta pentru TT. Cred ca m-am zapacit putin pt ca eu am fost ieri la eco dar la mine erau aproape 14 saptamani si deci sapt. viitoare cand ma duc la TT o sa pot folosi eco asta.

Oricum e bine ca am clarificat problema

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENAeu pentru ureaplasma am tinut am tinut tratament si l-am terminat zilele trecute..bine eu nu am avut nici un simptom insa mi-a iesit la analize asa ca am luat pastilele..insa azi-noapte chiar m-am speriat de mancarimile alea..ar fi bine sa fie asa cum ai patit tu...de abia marti iau rezultatul la analize.
[b]ANACAMI, RALUMAT..sincer nu cred ca este de firma..nici nu m-am uitat...am dat vreo 2mil pe el....oricum ma apuc maine sa traduc instructiunile inainte sa-l folosesc.(oricum pana acum am facut experiente doar pe meu..care nu este gravid)....va multumesc din suflet.
BB YASMI ...sincer eu mi-am spus parerea pentru ca asa am gasit in toate cartile mele, cum ca din sapt 16-17 intram in luna a cincea..acum sincer chiar nu ma intereseaza foarte tare..sanatosi sa fim toti.
PUSSI[/b]cartea "clinica Mayo" o am si eu..mi s-a parut foarte buna..si chiar as vrea cand am bani sa cumpar si restul cartilor de la ei despre medicina.
VA PUPACESC pe toate..noapte buna si somnic pufos..si daca nu aveti nimic impotriva haideti sa punem rugaciunea pe prima pagina

ROXANA 15+

Mergi la inceput