Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
RGE spune:
referitor la TT mie mi s-a spus in felul urmator..sa fac o eco 3D-4D si apoi cu ecografia in mana sa fac TT ..sa-mi ia sange..si atunci o sa am cam 18-19 saptamani.
ROXANA
15+
alfa_anca spune:
Buna seara burtici!
Cad ca sunteti ca niste albinutze la scris, eu mai greu, ca in we dorm f mult.
Andra_bell eu am dureri de spate fff puternice tot la noada
, dar eu am spina bifida, asa ca eu am pus durerile pe seama ei ca le aveam si inainte, dar tot asa s-au manifestat, nu puteam sa ma mai misc in pat de durere, trebuia sa ma intoarca sotul pe o parte ca sa imi revin.
Fetele cu TT , eu stiu ca acesta se face incepand cu sapt14 + 1 zi, minim si parca pana la 18 saptamani, nu mai tarziu, iar ecografia poate fi si dupa cele 14 saptamani, chiar dc masurarea pliului nucal nu mai are nici o relevanta, se iau in calcul alti parametrii.
Cu calculul lunilor de sarcina e mai greu, pt ca sunt fff multe variante. Asa ca eu am zis ca imi calulez in felul urmator : dc DPN-ul meu e 2nov, atunci din 2mai am intrat in luna a 4-a si punct. Pt altii ami cunoscatori pot spune ca sunt in sapt X dar pt altii care ma intreaba ce luna sunt calculez fata de DPN. Ca mi se pare o prostie chestia asta cu din sapt X intri in luna Y , ba nu ca din sapt Y si etc. Parerea mea, nu dati cu rosii.
Va pup.
Anca
14+
Matei Nicolae
Anne_Ma spune:
Buna seara tuturor!!!!
Dana, imi pare sincer rau! Stiu ca orice cuvant este de prisos, dar inteleg f bine prin ce treci si eu am patit acelasi lucru acum 4 ani.

{red]Gina[/red], multumim pentru pagina! Esti o scumpa!

Eu acum sunt in Germania si stam pana la sfarsitul saptamanii aici.
Va 

pe toate si va citesc tot timpul!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+
Gina M spune:
Fetelor daca saptamana trecuta ma plangeam ca nu prea am simptome, acum au sosit toate in acelasi timp.In seara aceasta, mi-a fost tare rau si in cele din urma am
de am crezut ca o sa-mi iasa si sufletul din mine.Vaaleu,da rau mai este!
Sotul in schimb n-a mai sarit ca ars!M-a ajutat calm si in acelasi timp s-a bucurat mult deoarece, in acest fel stim ca bb este bine - creste!
Dragul de el, doreste tare mult acest copilas!
Poze & My Baby Development!
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!!
Dana
imi pare tare rau,orice cuvant este de prisos...Doamne ajuta!!!!!
La nunta a fost bine,acum ma chinui sa pun niste poze,dar nu sunt alea profesionale,deci nu sunt prea reusite.![]()
Aaaa,avem 14 saptamani!!!!!

Maine megem la ecograf!!!!!Poate ne zice si noua ce este!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel
14+
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
Gina imi pare rau ca treci prin starile astea nasoale, stiu cum sunt si nu sunt placute deloc, dar dupa cum ziceai, te asigura ca bebe e bine. Ai grija de tine.
Eu ma lupt cu balonarile in schimb, e cumplit, de fapt eu ma obisnuiesc de pe acuma cu dimensiunea burtii de mai tarziu, ca pana seara burta mea se umfla ffff mult. Mi-a dat dr de familie Redigest , e un medicament naturist, sa vedem dc isi face efect ca nu mai pot.
Anca
14+
Matei Nicolae
darleena spune:
Neata burtici!
Am ajuns si eu la serviciu si ma pregatesc pentru o noua saptamana de munca ![]()
13+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
anacami spune:
Buna dimineata!
Anca, si eu am problema asta, inca de anul trecut.
La eco abdominala mi s-a spus ca am diskinezie biliara (bila lenesa).
Doctorul mi-a recomandat astfel:
- multa apa plata/ceiaiuri
- mese mici si dese
- cat mai putine cruditati- legume fierte, eventual fructe in compot
- dimineata la prima ora sa beau o lingura/lingurita de ulei de masline si sa stau cateva minute culcata pe partea dreapta
Sa stii ca functioneaza!
Debridatul este foarte bun, atat pt. adulti cat si pt. bebelusi- nu stiu daca si cand se recomanda in sarcina.
Ramonella, bafta maine!
Si eu trebuie sa merg miercuri, nu mai am deloc rabdare, sunt ca un copil mic-incerc sa nu ma mai gandesc, ca altfel mi se pare o vesnicie
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Anca, mai trebuie respectata si chestia aia cu mancatul fructelor inainte si dupa masa la un anumit interval, sa nu se blocheze fermentatia, metabolismul, tranzitul sau ce-o fi, etc...
In acest caz, ca lactate sunt mai recomandate produsele deja "fermentate", cum ar fi iaurtul/sana in defavoarea laptelui...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2