Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

referitor la TT mie mi s-a spus in felul urmator..sa fac o eco 3D-4D si apoi cu ecografia in mana sa fac TT ..sa-mi ia sange..si atunci o sa am cam 18-19 saptamani.

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna seara burtici!

Cad ca sunteti ca niste albinutze la scris, eu mai greu, ca in we dorm f mult.
Andra_bell eu am dureri de spate fff puternice tot la noada , dar eu am spina bifida, asa ca eu am pus durerile pe seama ei ca le aveam si inainte, dar tot asa s-au manifestat, nu puteam sa ma mai misc in pat de durere, trebuia sa ma intoarca sotul pe o parte ca sa imi revin.

Fetele cu TT , eu stiu ca acesta se face incepand cu sapt14 + 1 zi, minim si parca pana la 18 saptamani, nu mai tarziu, iar ecografia poate fi si dupa cele 14 saptamani, chiar dc masurarea pliului nucal nu mai are nici o relevanta, se iau in calcul alti parametrii.

Cu calculul lunilor de sarcina e mai greu, pt ca sunt fff multe variante. Asa ca eu am zis ca imi calulez in felul urmator : dc DPN-ul meu e 2nov, atunci din 2mai am intrat in luna a 4-a si punct. Pt altii ami cunoscatori pot spune ca sunt in sapt X dar pt altii care ma intreaba ce luna sunt calculez fata de DPN. Ca mi se pare o prostie chestia asta cu din sapt X intri in luna Y , ba nu ca din sapt Y si etc. Parerea mea, nu dati cu rosii.

Va pup.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Buna seara tuturor!!!!
Dana, imi pare sincer rau! Stiu ca orice cuvant este de prisos, dar inteleg f bine prin ce treci si eu am patit acelasi lucru acum 4 ani.
{red]Gina[/red], multumim pentru pagina! Esti o scumpa!
Eu acum sunt in Germania si stam pana la sfarsitul saptamanii aici.
Va pe toate si va citesc tot timpul!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor daca saptamana trecuta ma plangeam ca nu prea am simptome, acum au sosit toate in acelasi timp.In seara aceasta, mi-a fost tare rau si in cele din urma am de am crezut ca o sa-mi iasa si sufletul din mine.Vaaleu,da rau mai este!
Sotul in schimb n-a mai sarit ca ars!M-a ajutat calm si in acelasi timp s-a bucurat mult deoarece, in acest fel stim ca bb este bine - creste!Dragul de el, doreste tare mult acest copilas!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!
Dana imi pare tare rau,orice cuvant este de prisos...Doamne ajuta!!!!!
La nunta a fost bine,acum ma chinui sa pun niste poze,dar nu sunt alea profesionale,deci nu sunt prea reusite.
Aaaa,avem 14 saptamani!!!!!Maine megem la ecograf!!!!!Poate ne zice si noua ce este!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici!

Gina imi pare rau ca treci prin starile astea nasoale, stiu cum sunt si nu sunt placute deloc, dar dupa cum ziceai, te asigura ca bebe e bine. Ai grija de tine.

Eu ma lupt cu balonarile in schimb, e cumplit, de fapt eu ma obisnuiesc de pe acuma cu dimensiunea burtii de mai tarziu, ca pana seara burta mea se umfla ffff mult. Mi-a dat dr de familie Redigest , e un medicament naturist, sa vedem dc isi face efect ca nu mai pot.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burtici!
Am ajuns si eu la serviciu si ma pregatesc pentru o noua saptamana de munca

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gata,am pus poze!!!!Intrati la nasica!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Anca, si eu am problema asta, inca de anul trecut.
La eco abdominala mi s-a spus ca am diskinezie biliara (bila lenesa).
Doctorul mi-a recomandat astfel:
- multa apa plata/ceiaiuri
- mese mici si dese
- cat mai putine cruditati- legume fierte, eventual fructe in compot
- dimineata la prima ora sa beau o lingura/lingurita de ulei de masline si sa stau cateva minute culcata pe partea dreapta
Sa stii ca functioneaza!
Debridatul este foarte bun, atat pt. adulti cat si pt. bebelusi- nu stiu daca si cand se recomanda in sarcina.
Ramonella, bafta maine!
Si eu trebuie sa merg miercuri, nu mai am deloc rabdare, sunt ca un copil mic-incerc sa nu ma mai gandesc, ca altfel mi se pare o vesnicie

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, mai trebuie respectata si chestia aia cu mancatul fructelor inainte si dupa masa la un anumit interval, sa nu se blocheze fermentatia, metabolismul, tranzitul sau ce-o fi, etc...

In acest caz, ca lactate sunt mai recomandate produsele deja "fermentate", cum ar fi iaurtul/sana in defavoarea laptelui...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput