Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
alfa_anca spune:
AnaCami merci frumos de informatii. Eu pana acuma nu am mai avut in viata mea pb asta, doar de vreo 10 zile ma lupt cu balonarile. Si sincera sa fiu nici nu stiu ce sa fac, ca eu mananc intr-adevar de cand ma stiu legume si fructe multe proaspete. Sa vedem ce efect are Redigestul, dc nu voi renunta la legume si fructe proaspete macar o vreme, desi e pacat.
Off, si eu joi tb sa merg la Iosup si mi se pare o vesnicie pana atunci, parca trece timpul asta ca melcul. Incerc eu sa nu ma gandesc prea mult, dar nu reusesc.
Anca 14+ Matei Nicolae
anacami spune:
Anca,macar incearca sa le mananci cu o ora/doua inainte/dupa masa. Bafta si tie pt. joi. Acum trebuie sa recunosc ca sunt mai nerabdatoare pt. ca s-ar putea sa aflu sexul- ca sanatos nici nu ma gandesc sa nu fie. Sper sa fie bine, ceea ce va doresc tuturor!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
darleena spune:
Stiu ca s-a mai scris in capitolele precedente, dar nu am notat.
Puteti sa-mi dati si mie un nr. de la centrul/centrele unde activeaza Iosup? As vrea sa-mi fac programare pt morfofetala de trim. II la el.
13+
Pana vine bubu
poze bubu mic
alfa_anca spune:
Darleena uite nr lui Iosup : La Fortis 0724464646, Polisano 0213369688 si mai activeaza cred la CMU, dar pt asta nu am nr-e , dar gasesti pe net.
Bafta.
Anca 14+ Matei Nicolae
anacami spune:
Darleena, eu merg la dansul la CMU Unirii (aproape de fostul magazin Junior).
Aici are program:
DR. DANUT IOSUP
luni 09:00- 20:00
miercuri 09:00- 20:00
joi 09:00- 14:00
CMU Unirii:
B-dul Unirii, nr. 57, sector 3, Bucuresti
Tel: 327.11.88-90
Fax: 327.11.95
Mobil: 0722.318.367 ; 0745.760.402
Dadusera fetele si nr. de tel la care poate fi gasit direct dansul/asistenta dansului, dar nu il stiu...Cred ca la celelalte clinici (Fortis,Polisano) programarile se pot face mai repede...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
oana_r spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Buna seara burtici!
Cad ca sunteti ca niste albinutze la scris, eu mai greu, ca in we dorm f mult.
Andra_bell eu am dureri de spate fff puternice tot la noada , dar eu am spina bifida, asa ca eu am pus durerile pe seama ei ca le aveam si inainte, dar tot asa s-au manifestat, nu puteam sa ma mai misc in pat de durere, trebuia sa ma intoarca sotul pe o parte ca sa imi revin.
Fetele cu TT , eu stiu ca acesta se face incepand cu sapt14 + 1 zi, minim si parca pana la 18 saptamani, nu mai tarziu, iar ecografia poate fi si dupa cele 14 saptamani, chiar dc masurarea pliului nucal nu mai are nici o relevanta, se iau in calcul alti parametrii.
Cu calculul lunilor de sarcina e mai greu, pt ca sunt fff multe variante. Asa ca eu am zis ca imi calulez in felul urmator : dc DPN-ul meu e 2nov, atunci din 2mai am intrat in luna a 4-a si punct. Pt altii ami cunoscatori pot spune ca sunt in sapt X dar pt altii care ma intreaba ce luna sunt calculez fata de DPN. Ca mi se pare o prostie chestia asta cu din sapt X intri in luna Y , ba nu ca din sapt Y si etc. Parerea mea, nu dati cu rosii.
Va pup.
Anca 14+ Matei Nicolae
si eu calculez tot la fel.DPN este 1 nov ,daci din 1 mai am intrat in luana a 4 a
14+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RAMONELLA spune:
Asa calculez si eu.De ieri am intrat in 4 luni!!!!!
Ce mari suntem!!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel14+
pussi spune:
buna dimineata si de la noi!!!
pentru fetele cu TT eu am inteles ca se compara 3 valori, rezultate din analizele de sange:
- valoare BHCG - produs de placenta
- valoare estradiol, produs de bebelus si placenta
- valoarea unei proteine produsa de ficatul BB, care ajunge in sangele mamei
Perioada optima este sapt. 16-18.
ramonella ff frumoasa nasica, n-am vazut burtica???
RGE nu am stiut ca xista si alte carti din aceasta colectie..si eu vreau, dar....mi-e frica sa ies singura in oras, ca asa ametesc ..si ma mai apuca si
azi noapte iar m-am trezit sa mananc
azi imi vin blugii de la TARA FASION ..va pun poze
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RAMONELLA spune:
Pussi burtica nu s-a vazut numai daca te uitai de aproape.Si seara,cand am ajuns acasa,era tare unflata de la atata mancare si de la o sticla de apa minerala bauta.Era intins materialu pe burtica.N-am facut multe poze pt ca mi s-au terminat bateriile,ca am uitat sa le pun la incarcat.
poze
vine bebe
Ramonel14+