Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetlor,la mine iar au aparut greturile.am mancat cateva capsuni si deja le-am dat la rate.e mai rau ca sunt la servici.

14+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana imi pare tare rau.Ce bine ca am scapat de greturi.

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Salutare.
Eu am devenit foarte pofticioasa, caci nici la reclame nu o sa ma mai uit.
Aseara cand am vazut reclama la Ice tea Neste, mi s-a facut o pofta nebuna ca l-am trimis pe sot sa imi cumpere.
De vreo saptamana am cosmaruri: ba ca imi arde apartamentul, ba ca imi fura masina, ba ca mi s-a stricat motorul de la masina.
Patiti si voi asa ceva?

Geany 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,m-a sarvit o colega cu un drops de menta si vad ca mi-a taiat greata.

14+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,aore ce mai e cu Bufi????Parca nu i-au iesit bine analizele cu toxoplasma.Nu a mai scris de atunci.Oare ce-o fi cu ea????Sa speram ca e bine.

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna burticile mele frumoase.ce fac fetele?felicitari mamicilor care au aflat de baietei si fetitze.ANCUTZ asa ma bucur ca ai fetitza,eu mereu am vrut fetita,acum singura speranta e ca din doi,unu sa fie fetita.sa va traiasca fetelor sa va bucurati de copilasii vostri si ei de voi..mai la mine din saptamana a 12 au incetat starile de greata si nu am mai vomitat nici macar o data,ma simt chiar f bine,sanii nu mai ma dureau dar de ieri au inceput iar,si burta e ceva ciudat,am inceput sa am iar acele intepaturi scurte ca atunci la inceput cand se intindeau ligamentele.si voi patiti la fel,oare se mai intind mai mult sau ce ar putea fi oare?vb despre TT,oare daca pliul nucal a iesit la un bb 1 iar la celalalt 1,2,ar trebui sa mai ma gandesc la TT? ca am inteles ca e tot ptr SD si masuratoarea asta.aaa,sa va mai intreb ceva....oare acum bb/ii au urcat mai sus spre stomac sau tot acolo sub buric sunt,ca mie mai sus mi se face tare tare si ma apasa cateodata.iar jos sub buric se inmoaie.sau prin parti se intareste,pe zone,poate e cam prosteasca intrebarea dar ma gandeam si eu

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna dimineata, fetelor!Doar ca pt. mine nu e asa de buna.Mi-am luat concediu saptamana asta, ca m-am trezit cu niste scurgeri maronii.Chiar ma sperie scurgerile, ca totusi am 9 saptamani, nu ar mai trebui sa fie probleme, zic eu. Iau de o luna duphaston, tocmai pt. a evita aceste probleme, dar vad ca ele nu dispar.
sper sa fie bine

oana_r, ti-au trecut greturile?

Sanatate multa!
9+
vine bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irinaeu din ce am citit, uetrul urca cam din sapt. 10 la sarcini normale..la noi sigur o face ma repede ca nu mai incape, si la tine la 14 sapt. BB-ici sunt urcati sigur!! La restul nu stiu sa-ti raspun..mi-ai dat o veste buna cu ..sper sa termin si eu cu ele

ramo deci asa cu burtik

geany_bc si eu sunt la fel, aseara am vazut oua umplute la TV si mi-e o pofta, si nu stiu sa fac maioneza decat cu ou crud...

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi,se spune ca se termina faza cu din momentul in care bb/ii misca.asa stiam eu cel putin,iar mie moasa mi/a spus ca la noi cele cu gemeni,e mai greu sa ne dam seama cand misca puiutii,tocmai ptr ca sunt 2 sau mai multi depinde de sarcina,si unul misca intr/o parte altul in alta si tot asa.intr/una din noptile trecute,m/am intors brusc de pe o parte pe alta,si am simtit cum ceva ca o minge sau ca o greutate mai exact a alunecat de sus de unde incepe stomacul pana jos jos in burta,m/am si speriat,apoi mi/am dat seama ca eu cu miscare mea brusca care am facut/o poate le/am schimbat locul .si eu am mancat maioneza cu ou crud ,si altele care se zic ca sunt interzise.dar cred ca atat timp cat nu abuzam nu e nici o problema,zic eu.pai asta ar insemna sa mancam numai cateva alimente toata sarcina

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

cu greturile, de obicei, asa e: cand misca bebe, se termina si cu ele. Dar stiu si persoane care au pana la 7 luni. cred ca depinde de organismul fiecareia.

Mergi la inceput