Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 24
ilenutza spune:
Andicu, tu cate kg ai luat?Si la Ikea aveau niste lucruri superbe pt bb.Ups, tu esti din Iasi
!
La noi au aparut la piata capsuni.
Aoleu, sa vedeti la mine furtuna de hormoni!Intr-o microsecunda mi se suie sangele si nici nu mai pot sa vb sau sa respir de nervi.Din fericire sotul meu a mai trecut o data prin asta
Ile
30 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 10 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
brazuca25 spune:
Am avut un maraton cu Grey's Anatomy azi...ultimele episoade din seria 3 ca eram prea curioasa ce se intampla. Eu le=am gasit pe DC++. ![]()
Un alt serial care imi place f mult este "Ghost Whisperer", cu Jenifer Love Hewitt, care e si pe ProTv sambata dupa=amiaza.
Bebelina mea la eco era cu capul in jos si cred ca si acum tot asa este, pt ca simt loviturile f sus atunci cand se zbantuie.
28+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
oaana spune:
buna ziua tuturor.
ANYA,voiam sa te intreb daca e bine sa fac vaccinul care se face la gravide la 7 luni?am auzit pareri impartite si nu stiu ce sa fac.merci mult.
si spune-mi ce parere ai de PERITOL ,la copii-in cazuri de urticarie?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
["http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/album/576460762390223360"]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ghinetz spune:
quote:
ANYA,voiam sa te intreb daca e bine sa fac vaccinul care se face la gravide la 7 luni?
Imi spuneti si mie despre ce vaccin e vorba?
Oana
28+
si Stefan-Vladimir
4ani+poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
karligutza spune:
servus la toata lumea!
cam slabut pentru o zi de luni!
ma asteptam sa se fi scris iar un capitol...
cu intarziere spun si eu
doamnei mami ralucapio pt.ziua de 5 mai.... ia hai p'aci sa ne pove' ce mai faci... ca n-ai mai zis nimic de cand cu intalneala...
si apropo de intalneala, fetelor de la Iasi, v-ati mai intalnit? ca tare am impresia ca ati lenevit toate in we-ul asta si din punctul meu de vedere v-as pedepsit un-doi!!! 
urez din nou cu intarziere concediu de zile mari doamnei mami Luna care deja cred ca sta la plaja pe undeva...
si as mai dori sa pun o intrebare: unde s-au retras nume sonore din odiseea de iul-aug? samadhi, andraZ si altele ca ele.... or voi faceti ca sefii si va lasati rugate si asteptate... hmmmm ![]()
noutati? am pasit azi cu bucurie in sapt.32! uraaaa!!! 
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
nma spune:
salutare fetele
vad ca sunteti cam multe cu contractii.
sa va treca.
diana sper sa te simti mai bine.
edith profita si te odihneste. sa ai parte de o sarcina usoara. eu mai merg cel putin pana la 1.06.
lia
pt bb miruna. clasa muncitoare? 

fetelor ce e cu voi? pai doar eu muncesc la serv? numai pe mine ma verifica sefu? nu e corect. problema mea e ca ma lasa memoria rau de tot si daca nu ma verific de cateva ori gafez iar el asta asteapta.
sa va mai spun ca i-a nascu nevasta al doilea bb zilele acestea si el nu a spus nimic la nici un coleg? eu nu pot sa il inteleg.
am inceput sa merg si eu mai mult pe jos. se pare ca se poate. inca rezist, dar ma doare spatele.
ileana capsuni cu branza nu am incercat dar sunt moarta dupa capsuni. au aparut cele de sera si sunt destul de gustoase. la noi sun 6 lei/kg. au aparut si pepeni si azi speram sa imi iau unul. am mancat de sarbatori si era gustos.
oana sanatate multa lui stefan. nici eu nu mai pot sa fac curatenie, mancare, etc. fac cate putin din fiecare. incerc sa imi las o ora de plimbare cu alex. el saracul abia asteapta sa vin acasa.
doar azi mi-am luat inima in dinti si am facut vaccinul. am inteles ca trebuia in 48 de ore, dar medicul aspus sa-l fac totusi. eram la serv asa ca nu am putut sa imi pun gheata. nu ma doare tare mana. sper sa nu fie mai rau maine. aschia buclucasa e inca in deget, dar nu stiu cum se poate scoate. e exact sub unghie (pe la jumatatea ei)asa ca astept sa vad ce se va intampla. imi e frica sa tai unghia (de durere).
va pup pe toate.
25+
21.07.2003
poze
karligutza spune:
vorbeati de:
sufocare: eu nu!
leucoree abundenta: eu iar nu!
camera copilului: nici din asta n-am!
miscari, rotiri ale bebe-ului: aici da, dar n-as putea sa zic unde-i sunt mainile, picioarele, coatele sau calcaiele; o sa-l rog pe medic sa spuna el cand merg vineri la eco mea lunara! iar cu intorsul bebelusului, am auzit ca se poate intoarce si in ultima saptamana de sarcina, asa incat, va intreb eu pe voi fete cuminti ce vreti sa nasteti la termen: de ce atata graba? nu va panicati mai devreme decat e cazul! 
and by the way: mami Lorina ce se mai vede cu bubitele de pe burtel? au trecut? ca urma si a si trecut cred saptamana aceea de rabdare; acum daca nu mai zici nimic, inseamna ca e totul in regula si ca posibilul herpes gestational este doar o teorie pt.tine! 

karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by oaanabuna ziua tuturor.
ANYA,voiam sa te intreb daca e bine sa fac vaccinul care se face la gravide la 7 luni?am auzit pareri impartite si nu stiu ce sa fac.merci mult.
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
["http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/album/576460762390223360"]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Chiar asa, despre ce vaccin e vorba?
Oana, tu ai cumva Rh negativ? Ma gandesc ca o fi cel cu imunoglobuline care se face in saptamana 28, daca nu ai inca anticorpi si daca intre parteneri exista incompatibilitate de Rh.
Lia
S27
Miruna Demetra
karligutza spune:
ah, si am omis 3 subiecte: contractiile, pozitiile de somn si serialele...
eu va zic si eu ce cred, nu e neaparat sa raspunda cineva la ce scriu, insa pt.statistici cred ca e ok si parerea mea ![]()
contractii nedureroase exista si la mine, cum zicea si Jadi ne-a zis o kinetoterapeuta ca 10-15 d'astea pe zi sunt NORMALE... ba mai mult, mi-a zis-o si dr.meu gine in sapt.22 (e normal ca uterul gravid sa se contracte, sa se antreneze si pe parcursul sarcinii nu numai in travaliu!) asa incat fetelor care va tratati cu NO-SPA stie medicul ce faceti, da? daca e vorba de contractii dureroase aici nu stiu si nu ma bag!
pozitii de somn: eu dorm f.bine pe stanga de cand mi-am impus sa dorm pe stanga! dar ma mai intorc si pe dreapta si chiar pe spate... nu va spun ca jelesc si eu cateodata pozitia culcat pe burta, chiar si cand stau la laptop pe pat; ar fi mai comod pe burta decat intr-un cot sau mai nasol pe scaun la birou! insa la somn, evident pozitia lateral stanga e regula de aur si la noi!
si despre seriale, va admir si va felicit ca aveti rabdare! dar eu uneori nu pot sa urmaresc nici macar un film artistic pana la capat, dar un serial? eu cred ca e chinu' prea mare ca sa afli deznodamantul dupa vreo n-spe episoade! pentru ce va pedepsiti? ma rog, cine poate, bravo ei! 

karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
aylin_tarcan spune:
karligutza, contractii sunt normale. 10/zi in saptamana 22 nu sunt normale. prin saptamana 31 10/zi or fi ok. insa in saptamana 22 sigur nu. si oricat de normale or fi, ele fac rau colului. il inmoaie si il scurteaza. daca ai un col care nu se sinchiseste de contractii, foarte bine, nu trebuie luate antispastice. dar daca ai un col care face urat la contractii, neparat trebuie tinute sub control acele contractii. pentru ca se poate deschide. asa ca, eu inteleg ca ginecologii zic ca sunt normale, scrie si pe net, doar se numesc braxton hicks si stie toata lumea. insa efectele lor pot fi din cele mai nasoale. depinde de cum reactioneaza organismul la ele. asa ca atunci antispasticele sunt sfinte.
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem