Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by siminoc

Lia, poti sa interpretezi si altfel programu'. E o persoana care stie sa-si fixeze deja prioritatile. Munceste pe rupte in timpu' saptamanii si se relaxeaza in week-end. Deja este de admirat copilul tau. Poti s-o dai exemplu de pe acu'.

Simona+31 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

O fi semanand cu taica-su... Mereu ii spun ca el o sa traiasca pana la 100 de ani, fiindca la el serviciul e servici, masa, masa, iar somnul - somn. Eu sunt mai de graba genul care mananca pe fuga si care duminica face crize de anxietate din cauza ca nu am servici. Mai vedem cum ma comport cand se naste bebelina.

Andicu, imi inchipui ca nu-s probleme daca stai sprijinita bine pe perne. Eu una, daca ma intind pe spate fara perna sau ceva sprijin pentru spate am imediat impresia ca ma sufoc. Asta da indiciu ca nu e bine ce fac! Chiar si la eco, ultima oara cand am fost, ecografista mi-a dat o pernuta speciala foarte faina si m-a lasat sa ma intorc pe o parte la un moment dat, tocmai ca sa nu ma deranjeze statul pe spate.

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cristina, Luca e si favoritul meu! Mai ales acum, cand Alina asteapta inca un bebelus, ma astept la o multime de grozavii!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola, hola si de la noi!

Si io am contractii dar iau nospa din 4 in patru ore si imi este burta relaxata mai tot timpul.Abia astept sa merg miercuri la eco.Desi intru in 31 de sapt nu cred ca s-a intors bb!

Cu kg stau binisor, 8 pana acu'.dar o sa plece V. la Constanta sapt viitoare si parca vad ca iar stau ca un caine batut singura acasa, fara pofta de mancare, etc. of, of, mai, mai!

Stiti ce mananc in continuu de vreo 2 sapt.?Capsuni asortate cu branza fagaras.yami, Yami ce bune sunt!Si nici nu ingrasa!( ups, sper sa nu va fi facut pofta!)

Sarcina usoara gravidutzelor!

Ile 30 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 10 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Of! Nu am mai intrat de muult pe forum. Sunt intr-o perioada "cam" grea si incerc sa fac fata cat mai bine. Simt ca toate ma depasesc, ca nu mai pot fi la zi cu nimic. Nici cu casa (curatenie, mancare, cumparaturi), nici cu studiul (biblioteca, redactare lucrare)...cu nimic. Colac peste pupaza Stefan e bolnav, vechea lui amigdalita racidiveaza. Iar. Asa ca iar febra, antibiotic, nopti nedormite, lipsa poftei de mancare...De sufletelul meu ce sa mai zic... Nu mai am timp si de el, asa ca nici nu stiu sa va spun cum ma simt. De cand e Stefan bolnav si dorm cu el parca nici nu mai am timp sa simt daca dorm sau nu bine, daca ma mai doare spatele...

Mii de scuze ieshencelor pentru absenta mea de la intalnire. Nici macar nu am avut timp sa intru pe net sa dau un semn. Imi propusesem sa fac asta sambata, dar dimineata am fost la profesorul indrumator si m-a amanat pe dupa-amiaza. Nu am mai ajuns acasa sa pot intra pe net, ca stau departe de Universitate. Sper din suflet sa ne vedem.

Nu am reusti sa citesc din urma. Sper ca sunteti cu toatele bine. pentru sarbatorite.

Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Acum mi-am actualizat semnatura.

Oana 28+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci Lia ,.
Ilenutza, stai f bine cu kg!

Si eu mananc capsuni si am tot mancat lunile astea, ca se gasesc si la Carrefour si la Mega Image. Acum 2 zile am batut din picior ca "aia mici" ca vreau pepene, ca aveau la Carrefour, mi-a luat al meu, ce sa faca, dar cand l-am taiat am descoperit ca nu era dulce aproape deloc! o sa rabd pana apar aia ai nostri adevarati!

Sa va povestesc cum e cu furtuna de hormoni si la mine: sambata am fost la Praktiker sa luam vopsea lavabila pt camera lui bebe si i-am zis lui Vir ca daca tot mergem sa ne uitam si dupa covoras si perdele si aplice pt camera lui bebe. Numai ca , am asteptat vreo ora pana s-a hotarat el la vopsea si pe urma a zis ca plecam pt ca vin socrii mei sa ajute la zugravit si deja e f tarziu! nu zic ca m-am imbufnat asa tare pe drum, incat , la un moment dat cand m-a intrebat de ce sunt suparata , m-a luat plansul! si da-i si plangi! saracu' s-a si speriat cand a vazut ce jale pe mine si mi-a promis ca ieri mergem si cautam special ce vreau eu! asa ca am gasit si lustra si perdele pt camera lui bebe si acum sunt fericita! End of story.

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ghinetz imi pare rau pt perioada grea prin care treci, stiu ca ai mai fost incercata pana acum. Fii optimista si o sa treaca, ai sa vezi

Si eu m-am uitat pana acum la Grey's Anatomy, seria a doua, ca prima nu am gasit-o, si imi place f mult. Apropo, in seria a 3-a Meredith e cu Derek si se anunta ceva casatorii intre colegi Gata, nu va mai spun

Spuneati ca e mai bine sa dorm pe partea stanga? Eu nu prea pot, pt ca simt un disconfort la burtica din cauza caruia ma mai trezesc noaptea si uneori, cand stau pe stanga ma ia cu palpitatii de imi bubuie si in urechi. E cam ciudat, asa ca dorm mai mult pe dreapta si amortesc si iar ma trezesc

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

pai ce faceti fetelor? si voi va laudati cu contractii? chiar nu vreti sa fiu si eu in fruntea voastra la ceva? vad ca va imbulziti care mai de care sa imi tineti companie! frumos va sade?
eu ma lupt cu ele, dar cu no-spa si scopantil, e mai ok. in general scopantilul mi le ia cu mana.

sper ca nu o sa fie nicio prob ca de pe la 18 saptamani tot iau 2 no-spa pe zi. si cred ca o sa iau pana la sfarsit. daca nu trecem mai incolo si pe altele, mai tari.

in legatura cu bb. data trecuta, la 24 de saptamani era "prezentatie craniana". si acum simt piciorusele la buric. deci tot asa e. sper ca e doar una din etapele de rostogoleala ale ei, si ca se va mai rostogoli si invers
dar...dauneaza cu ceva ca sta cu caputul in jos?

andra, tensiunea ce face?
cristina, sa vii cu vesti bune de la doctor. dupa cum vezi, multe mai suferim de contractii....
lia
lavinia
otilia, ce faci?
ioana

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu am initiat azi grey's anatomy. am vazut ep 1 si urmeaza sa mi-l pun pe 2. eu am gasit pe net absolut toate episoadele, toate seriile

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Si pe mine m-a apucat frenezia cu descarcatul de pe net... Mi-am descarcat si cutiutele muzicale, sa am muzica pentru bebe.
Andicu si eu pentru bebe am luat perdea speciala, e cu niste copii care joaca fotbal, sper sa-i placa . Mai trebuie veioza si patut, dar cred ca numai saptamana viitoare mergem la cumparaturi.
In legatura cu pozitiile de somn mie dr mi-a spus sa dorm cum pot pentru ca bebele ma avertizeaza imediat daca ceva nu e bine...Asa se explica senzatia de sufocare cand stau pe spate...

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 31+ Doru Andrei

Mergi la inceput