Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 25
karligutza spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
karligutza, contractii sunt normale. 10/zi in saptamana 22 nu sunt normale. prin saptamana 31 10/zi or fi ok. insa in saptamana 22 sigur nu. si oricat de normale or fi, ele fac rau colului. il inmoaie si il scurteaza. daca ai un col care nu se sinchiseste de contractii, foarte bine, nu trebuie luate antispastice. dar daca ai un col care face urat la contractii, neparat trebuie tinute sub control acele contractii. pentru ca se poate deschide. asa ca, eu inteleg ca ginecologii zic ca sunt normale, scrie si pe net, doar se numesc braxton hicks si stie toata lumea. insa efectele lor pot fi din cele mai nasoale. depinde de cum reactioneaza organismul la ele. asa ca atunci antispasticele sunt sfinte.
Aylin,25+
pozici
atat de mari suntem
mai mult decat relevant ce spui tu! asa o fi...
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica
karligutza spune:
poate nu m-am facut nici eu bine inteleasa; am pus in paranteza ce-a zis doctorul meu cand eram in sapt.22... asa incat nu am zis nici eu, nici medicul ca 10 contractii/zi sunt normale in sapt.22.... ci am pomenit de aceasta cifra cand am citat-o pe kinetoterapeuta care mai mult ca sigur s-a referit la perioada curenta a sarcinii (mai exact sapt.trecuta cand eram in sapt.31)... sper ca de data asta sa nu mai fie loc de confuzie!
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
aylin_tarcan spune:
am inteles karligutza. nu am acuzat pe nimeni de nimic. doar am clarificat. pentru varsta ta de sarcina, sunt normale. kinetoterapeuta are dreptate. doar am vrut sa subliniez faptul ca e relevanta varsta sarcinii. 
imi cer scuze daca tonul a fost neadecvat.
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
Simo78 spune:
fetele, spuneti-mi si mie de unde si cum se pot download-a filme de pe net. Grey`s Anatomy as vrea ...
Simona
26+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Simo78
fetele, spuneti-mi si mie de unde si cum se pot download-a filme de pe net. Grey`s Anatomy as vrea ...
Simona26+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
eu le-am luat cu DC++/StrongDC. sau alte echivalente.
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
andicu spune:
Lia,Oana, e vorba de vaccinul antitetanos. Eu am facut prima doza in sapt.30 si mai fac o doza in sapt.34. Cica fac 2 doze pt ca sunt la primul copil, cine are deja 1 copil sub 5 ani, face doar 1 doza , asa mi-a explicat dr de familie.
Ilenutza, eu am pus 14 kg pana acum.
Cat despre Ikea, intentionez sa dau si eu o tura pe 21 cand merg la Bucuresti. Aaa, si eu sunt din Constanta
.
Simo, iti trimit pm de unde mai poti copia Greys Anatomy.
Andicu
30+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
lorinaoo1 spune:
Karligutza ce dulce esti tu, ai tinut minte
Dar cum ai banuit, am scapat de bubite, acum pielea imi este curatica, adica nu mai am semne rosii si nu ma mai mananca de mult. Concluzia e ca mi-au priit produsele alea Aderma, iar herpesul gestational ramane o teorie pt mine. Cred ca mi-ar placea sa studiez medicina ![]()
Hihi, cred ca de asta am rabdare sa urmaresc episoadele din Grey's Anatomy ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 30+
Anya20 spune:
oanaa, eu nu mi-as face nici un vaccin in sarcina, decat daca ar fi neaaparat si dovedit necesar. defapt, eu nu sunt pro-multe vaccinari nici la copii, dar asta e altceva...![]()
despre peritol...teoretic este contraindicat sub 2 ani. mai mult nu am ce sa-ti spun, pentru ca nu stiu in ce scop a fost recomandat.
aylin, cu siguranta ca statul cu capul in jos nu afecteaza bebelusul in nici un fel. in mod normal el se intoarce definitiv in jurul varstei de 28 de saptamani. dupa aceasta varsta sunt slabe sanse sa se rasuceasca cu capul in jos, daca nu a facut-o, pentru ca nu prea mai are loc. dar s-au mai vazut cazuri. ei, iti dai seama ca n-ar putea fi o problema, atata vreme cat milioane de copii stau numai cu capul in jos timp de mai bine de 10 saptamani
.
am citit in mare ce ati mai scris, dar zau ca habar n-am ce trebuia sa mai zic
.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana