Gabriela - a doua minune a mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Elena, nici nu puteai sa povestesti mai emotionant decat ai facut-o!Mi-au dat lacrimile. Si noi nici nu stiam prin ce treci! Ce dulce a fost George cu moneda de 50 de bani ptr. surioara lui!!!
Sa-ti traiasca comorile si sa va bucurati de ei!
Cate un ptr. Gabriela si ptr. George si o ptr. tine!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Frumoasa poveste, dar grele incercari ai mai avut, draga mea! Sa va dea Dumnezeu tuturor multa sanatate si sa aveti parte numai de bine.

Dana
And, yes, I am a blonde!
Familia mea
Animaluri
Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Felicitari!
M-a impresionat povestea ta, sacrificiul tau din timpul sarcinii.
Sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri mereu de ei!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Multumim mult pentru urari, si chiar orice sacrificiu merita sa ai asa minuni "albastre" langa tine. Plus ca foarte mult conteaza sa ai si un medic pe care sa stii ca te poti baza oricand si cu care poti discuta si "negocia" orice pas din aceasta odisee.
Si am omis un aspect foarte important din poveste: Gabi are cercei inca din a doua ei zi, a venit tati cu ei si a fost musai sa ii punem in maternitate. Tot aici pe DC am citit ca cel mai bun moment de pus cercelusi este in maternitate.
Pentru fiecare dintre voi cate o floricica virtuala si multa bucurie va daruim din bucuria noastra!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Elena, felicitari, sa-titraiasca minunile mici, sa aveti multa sanatate sa va puteti bucura de ei!

P.S. chiar nu stiu cum e sa fiu gravida... nici dupa 2 copii... acum imi dau seama ca-s foarte norocoasa.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput