*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by vlada

La multi ani Mada pt sot si distractie placuta !
Felicitari Ela pt bebe, mari nostalgii mi-ai trezit...are si body ca David al meu...si tot 3050 la nastere...numai ca al meu era motat !

Azi am primit mail de la ei ca le pare rau pt neintelegere si ca mi-au trimis comanda data pe 2 in aceeasi zi par avion ! deci o mare realizare....

W-k placut fetelor daca nu mai apuc sa intru...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

dar care a fost neintelegerea la tine???ca poate rezolv si eu cu comanda aia care imi apare ca retur

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Ella, sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos, destept, norocos - am vazut pozele, e un bebe foarte frumos, un dulcic.
Mada, la multi ani si petrecere frumoasa.
Scuze, cred ca fac urarile cam tarziu dar am citit mai rar ce ati scris ca am fost ocupata cu pregatirile de concediu. Da' tot voi m-ati bagat in viteza, m-ati speriat ca nu mai gasesc locuri.

Fetelor, ajutati-ma si pe mine, stiu ca a comndat cineva balerinii astia: http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-forme-ballerine-adidas.aspx?productid=324119954&documentid=414707&categoryid=22922008&single=&hasnext=0&hasprev=1
Cum sunt? si mai ales cum sunt masurile?

Croco

Mergi la inceput

croco eu i-am comandat si sunt incantata de ei sunt super comozi piele buna in ei eu am luat 39(port 38)ca sa fiu sigura si sunt asa si asa...adik ar fi mers 38.5 acum depinde cum iti place tie mai larg in picioare sau mai fix...au logo la spate adidas ...ce sa mai zic...is super

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ella,frumos bebe ai!Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Madau,LA MULTI ANI pt sotul tau si sa aveti o zi frumoasa pt petrecere.

Nushulica,nu eu am folosit codul ala care da cadou ceas barbatesc si nu mai stiu ce.Ca sa raspund si eu la intrebarea ta : sunt multumita in proportie de 95% de ce am primit de la LR.

Va pup si mai intru abia maine pe aici.Azi iau motzul copilului si nu mai am timp de altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Azi iei motul!!!! Petrecere frumoasa!!!!!! Sa ne spui ce a ales...

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

merci nushulica, eram 90% sigura ca tu i-ai comandat! Dar nu au 38,5 au fie 38 fie 39. Oricum ii pun in cos, masura 39 ca imi trebuie ceva comod pentru concediu.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Petrecere frumoasa Jasmine !!!

Pai dupa primirea mailului de confirmare,deci toate produsele,ok, imi apare ca nu o pot trimite decat peste 2 sapt ca e o prob, ne-am tot conversat sa aflu prob, imi raspund ca nu e inca in stoc setul de vesela, pe care evident nu il comandasem, anulez comanda...primesc mail ca mi-au trimis tot mai putin vesela...io vroiam sa dau alta, ma gandeam ca vine de 2 ori...in fine, in cele din urma ne-am lamurit,gresisera si au expediat comanda rapid...deci nu e situatie similara, dar macar am vazut ca sunt de inteles...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

ok am inteles

la mine atunci inseamna ca nu e problema din cauza cadoului ca daca nu ar fi avut in stoc nu mi-ar fi dat voie sa dau comanda nu??cel putin asa ma gandesc acum dupa ce ai zis care a fost pb ta

ma rog ieri sabine cred ca a fost libera ca nu mi-a raspuns nik(apropo cate libere are fatuca asta??) dar de luni incep conversatia iarasi cu ea mai ales ca vreau sa rezolv si cu banii aia de pe adidasi

croco ia 39 daca porti 38 ca sa fii sigura sunt foarte frumosi

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare si la multi ani sotului MAdau!

Eu am iesit din casa chitita sa ma duc la posta sa verific daca a sosit coletul din 21, dar in scara era postasul care m-a linistit ca nu am primit nimic. Asa ca asteptam in continuare. Incep emotiile pentru coletul din 29 ca deja s-a primit comanda din 25, deci sper din suflet ca saptamana viitoare sa primesc 2 colete.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce mai faceti?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput