*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

Fetele mele "demodate" va multzu pentru ajutor (nu stiam ca sunt asa moaca).Sper sa ma mobilizez sa fac si eu o comanda cat de mica dar imi plac atat de multe hainute ca deja am adunat o datorie de vreo 250 de euroi si nu stiu la ce sa renunt....
Mada.....La Multi Ani pentru sotul tau. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va iubiti forever

Poti sa nu renunti la nimic Insa la prima comanda baga ceva mai ieftin, de vreo 20 euro. Ca dupa aceea incep ei sa-ti trimita coduri de reducere pe mail si mai scutesti din bani.

Nushulica eu sunt multumita de tot. De fapt de adidasii "Dunk de nike" sunt semi-multumita. La banii astia, sunt ok, dar preferam alt design

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

addya am respectat ce scrie pe eticheta intocmai de asta si zic nu avea voie sa intre la apa...de fapt eu tricourile nici nu le spal la mai mult de 40grade

feli da tin minte cand ai sccris de adidasii aia

asta e...de acum voi fi cu ochii in 4 la tot ce voi baga in cos

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

claujro,cum faci cous-cousul,ai oala de cous-cous,mie-mi place la nebunie si fac cam o data la 2 saptamani

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

fiebi apa cu sare (o cana de ex) pui o cana de cous cous intr-un vas, torni apa peste, mesteci, il lasi 5 minute la umflat (acoperit cu ceav) si apoi adaugi niste unt...Cred ca asa il faci si tu...sau nu?! Iese o bunatate, mie imi place, in Franta, la Bordeaux, am mancat prima data. Asta seara am facut un ostropel de pui langa si salata.
Uite linkul gasit pe cutie www.couscous-ferrero.com si retete....yammmmiiii...

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

eu il fac sa -i apun tradtional,adica cu carne si legume care le pun in oala si peste oala pun oala cu cous cous,el fierband cu aburii de la carne si legume,dar trebuie neaparat sa ai oala speciala,care nu se gaseste la noi.problema e ca nu mai am cous cous si cel din romania nu este f. bun

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce e ala cous cous shi de unde luati voi?
e orez sau alta planta?
si mai ales, ingrasa????

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani Mada pt sot si distractie placuta !
Felicitari Ela pt bebe, mari nostalgii mi-ai trezit...are si body ca David al meu...si tot 3050 la nastere...numai ca al meu era motat !

Azi am primit mail de la ei ca le pare rau pt neintelegere si ca mi-au trimis comanda data pe 2 in aceeasi zi par avion ! deci o mare realizare....

W-k placut fetelor daca nu mai apuc sa intru...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...mi-am ridicat si eu comanda din 21.04 suuuper incantate de toate. sa incerc niste link-uri:

http://www.laredoute.fr/vente-le-bob-imprime-cocoon.aspx?productid=324093880&documentid=321407&categoryid=23929710&single=true&hasnext=1&hasprev=1
Super marimea 51 si e buna.

http://www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-a-manches-courtes.aspx?productid=324077480&documentid=321407&categoryid=23112405&single=&hasnext=1&hasprev=1
Superbe si astea, cel maro-kaki cu un imprimeu caucicat pe spate si gluga si din bumbac fin marimea 102 si ii sunt un pi lungi dar...merg la vara la fix

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=324094444&documentid=321407&categoryid=23112415&single=&hasnext=1&hasprev=1
Superbi, marimea 94 ii sunt ok pt acuma.

Am primit gentile rosii si cea maro nu foarte urat mirositoare. Maine ma duc sa alimentez cardul ca sa pot valida comanda!

Noapte buna va doresc!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Fetele mele ce stiti de hainutele marca Laura Clement?
Ati luat ceva de la ea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani pentru sot, mada! Distractie placuta azi, sa ne povestesti cum ati petrecut!

Lura Clemet am eu vreo 2 rochitze negre, de seara, luate de la reduceri. Sunt ok...ce sa-ti zic, cam subtiri... Dar in afara reducerilor sunt scumpe. Anne Werburn aia imi mai place mie..dar si alea...

Am pus mai sus site-ul pe care l-am gasit pe cutia de cous-cous...E...semoule de ble dur - adica seminte de grau dur...dar stai linistita nu arata ca un gr Eu il folosesc doar ca garnitura, in loc de piure..dar am sa caut si alte retete.

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput