*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 9
Viairo spune:
Madau La Multi Ani pentru sot!
Eu casc gura la costume de baie, am facut rezervarea pentru Sunny Beach in per. 5-14.06 la hotelul Majestic. Ard de nerabdare
claujro spune:
Suuuper! Sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti minunat! Eu insa am o intrebare. Nu o sa fie cam "frig" in perioada aia, apa rece...stiu si eu...?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Viairo spune:
Am fost si anul trecut in perioada asta, marele avantaj e ca nu este aglomerat nici langa piscina si nici in ea, nici la restaurant si nici pe plaja. Apa marii e un pic mai rece, dar in piscina f. buna. In plus nu suport deloc caldura.
Jasmine spune:
Gata!Baiatul nu mai e motzat!S-a cam suparat si mi-a cerut sa-i pun motzul inapoi ![]()
A ales de pe tava :
1.cheile de la casa
2.telefon mobil
3.cheile de la masina
Nushulica,vreau sa te intreb despre tricoul asta:
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-adidas-david-beckham.aspx?productid=324115426&documentid=449607&categoryid=22911760&single=&hasnext=1&hasprev=1
Luni vreau sa-l comand si eu,dupa ce intra banii pe card.Spune-mi te rog,cat de mare e acel logo auriu de pe spate?Din poza nu se vede deloc ca ar avea acel logo pe spate.Te-as ruga daca poti sa-i faci o poza si sa o postezi aici.Vreau sa vad cat e de mare si cat e de auriu acel logo,ca sotului meu s-ar putea sa nu-i placa si n-as vrea sa-l iau degeaba.
vlada spune:
Wow ce baiat instarit o sa fie !!! pacat ca n-am si io o fata....dar cati ani are ? scuze, dar aveam impresia ca ii comanzi 102...sau confund...?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Jasmine spune:
Nu confunzi,are 2 ani si jumatate,dar nu m-am indurat pana acum sa-i tai motzul ca are o spendoare de par blond carliontat,numai bucle si zulufi.
Secman spune:
Buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema de pe site-ul Laredoute ? Am facut o comanda acum 3 sapt am primit dupa 9 zile produsele si totul a fost OK, insa de 3 zile ma tot chinui acum si nu ma lasa sa trec de pasul 5 al comenzii, Imi spune de-o eroare ce tine de modul incare sa fiu anuntata de catre ei in cazul livrarii prin SMS . optiune pe care eu n-o pot alege sau nu stiu eu cum sa procedez. Voi ati intampinat recent astfel de probleme ?
Multumesc !
Onetzica spune:
Cum aflu cand primesc coletul? astazi am facut o comanda mititica, am primit mail de confirmare dar nu am vazut nicaieri cand va fi trimis.
Secman spune:
quote:Pai din cate stiu eu sigur nu te anunta cand soseste pachetul ! Poti insa sa-mi zici daca ai facut comanda ce optiuni ai ales la pasul 5 ? Mi-e imi da eroare la modul de contact, desi pot opta doar pentru adresa de mail, imi spune ca nu este corect nr de SMS ?
Originally posted by Onetzica
Cum aflu cand primesc coletul? astazi am facut o comanda mititica, am primit mail de confirmare dar nu am vazut nicaieri cand va fi trimis.
addya spune:
Secman, asta am patit si eu acum 5 minute, nush ce sa zic, probabil e o eroare la ei in baza de date, mai asteapta si tu cu comanda pana maine sau luni ca oricum mu pleaca coletul in we![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat