Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
danielaradu spune:
fetele va rog dak poate sa ma lamureasca si pe mine cineva
azi am facut morfofetala si cam asrea ar fi rezultatele:
DBP - 4.66 cm
OFD 5.36cm
HC 16.91 cm
AC 13.5 cm
FL 3.36 cm
EFW 303 grame
cranoiu fetal:
TCD 2.08 cm
BOD 3.21 cm
IOD 0.989 cm
HEM 1.7 cm
CM 0.509 cm
placenta: maturitate 0,morfologie normala, grosime 2.58 cm
col - lungime 32.79 cm, test de stress cervical - negativ
IR - AOm - 0.82, IR AUD 0.52, IR AUS 0.69
nu sunt lamurita ce sunt majoritatea din prescurtari si daksunt in limite normale pt varsta mea de sarcina si cee cu IR -urile dak sunt mari sau nu
dak mapoate ajutaa cineva plss
aaa sexul - feminin yupyyyy
20+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Raluca spune:
Daniela bravo pentru fetitza!
Gabriella-eu , in principiu, pot iesi si dimineata oricand asa ca ramane sa stabiliti voi, restul clujencelor, unde si cand ne putem vedea!Iti trimit pe PM nr. meu de mobil-ptr. accesare mai usoara si rapida!
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Morgano spune:
Fetele clujencele, disponibila si eu pt. intalnire, undeva pe la 16 ar fi super, sapt asta sunt singura la birou dimineata deci nu prea ma pot evapora.
Ripley 16+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Happiness_4_us spune:
Am aparut si noi. Suntem bine, ne chinuim doar seara cu arsuri dupa ce ia mami tableta de fier cu vitamina C.
Danielaradu, felicitari ptr
Roxana, sanatate multa, sa treaca afurisita de raceala!
Slippers, bine ai revenit!
Eu stau pe tusa si va urmaresc cum va chinuiti sa va puneti de acord cu intalnirea. Hi hi hi. Sper ca luati cu voi o camera photo si ptr noi amaratele care nu vin. Eu sunt tare nerabdatoare sa vad burticile mele dragalase si dulcici cum se rasfata ele acolo.
Pupici.
Ma apuc de treaba ca am tras chiulul pana acum.
Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Daniela, IR-urile sunt mari in general daca au valori peste 0.6. Hai ca te lamuresc eu cu ce prescurtari stiu:
DBP-diametrul bio-parietal (biparietal diameter)
HC-circumferinta capului (head circumference)
AC-circumferinta abdominala (abdominal circumference)
FL-lungimea femurului (femural lengh)
IR-AOm rezistenta pe artera ombilicala
IR AUD rezistenta pe artera uterina dreapta
IR AUS rezistenta pe artera uterina stanga
Colul mi se pare cam scurt, asta daca este de 3.2 cm.
Felicitari pt. FETITA!!! Stiti deja cum o sa o cheme?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+
andrruzza spune:
Servus fetele.
N-am mai scris p'aici, dar v-am citit zilnic.
Astazi am fost la dr. Pop la morfofetala, 16 saptamani. Bebe este sanatos, o mica problema avem cu arterele uterine,rzistenta usor marita, valoarea fiind stanga 058, dreapta 0,73.O a-l sun pe dr. meu sa discutam despre asta, dar daca mai este cineva cu problema asta sau detine informatii, pls...thxPop mi-a zis ca din cauza asta e posibil ca bebe sa se nasca sub greutatea normala, dar sper sa remediem cu ceva tratament.
Aaa, sa nu uit. Sa ne treceti si pe noi cu un superb carucior, vom avea o Stefania Maria.
O zi frumoasa
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
amar spune:
Salutare,
Ramonaiani,draga, sa inteleg ca va trebui sa beau 300 de ml de solutie din aia suuuuper dulce...s-o creada ei..eu am auzit ca doar 50 si dupa o ora iti ia sange...doar asa ..eu altfel nu vreau...nu vreau sa mi se intoarca stomacul pe dos
Tu vad ca esti viteaza ,te-ai si dus repede sa cumperi, am si eu reteta, dar mai stau pe 30.05 am programare, deci la glucoza inainteee!!!!
carmen 20+
toma_lly spune:
fetelor,
felicitari pentru carucioare sau !!
poate saptamana asta voi afla si eu
eu miercuri merg la Romexpo la cei de la Prodenta, dar abia la ora 15:00
daca merge cineva mai devreme, sa ne spuna si noua cum a fost
TOMITZA 22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
gema spune:
Fetelor vad ca tot vorbiti despre testul de glucoza.............v-a fost recomandat de Dr. vostru sau il faceti voi fiindca asa scrie la carte? Eu stiu ca unii medici il recomanda in functie de istoric familial sau analize dubioase. stiti voi mai multe? cum este de fapt?
despre vaccin antitetanos ce stiti ? ne apropiem de 7 luni si cred ca trebuie sa ne gandim si la asta. sau este devreme????