Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buuuuuuuuuuuuuuuuun. Deci ramane pe 9 mai la ora 17. O sa sun diseara sa fac rezervarea. La nefumatori, da?

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

la nefumatori bineinteles, doar suntem mamici nu??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ma intereseaza si pe mine: cat de mari trebuie sa fie dioptriile ca sa nu nasti normal, din cauza de dezlipire de retina?
Stie cineva sa ma lumineze si pe mine?
Caut de azi dimineata si nu am gasit nimic concret.
Iar eu sunt una posesoare de okelari si trebuie s ama interesez din timp ptr ca nu vreau sa risc.
Multumesc mult!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Si eu voi fi o mamica la sfarsotul lui octombrie 2007 daca ne ajuta Dumnezeu...

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Fetelor, cedez programare la dr Herghelegiu, azi la ora 18:30, in sediul Medsana primaverii.Dc vrea cineva da-ti-mi repede PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gema, mie testul de glucoza mi-a fost recomandat intrucat mi-a iesit glicemia 87, in mijlocul intervalului de referinta. Am mai scris asta, parca. Desi pt. un om normal valoarea respectiva ar fi buna, pt. o gravida e cam mult. La gravide, in conditiile in care nu mananca dimineata, in mod normal glicemia scade foarte mult si e sub limita minima sau la minim. Si a spus sa-l fac ca sa nu riscam.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La nefumatori. Multumim, Sim!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, stiu ca e vorba de miopie, si ca limita de sus a dioptriilor este destul de mare (3-4, ceva de genul asta). O buna prietena a mea are miopie congenitala, cu tot felul de complicatii, 3.5 pe un ochi si mai putin pe al doilea. Trebuie sa nasca luna viitoare si teoretic va naste normal.

Ana 21+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andruzza, felicitari pt caruciorul roz!

Fetele, vreau sa va intreb ceva: Voi v-ati gandit la prelevarea de celule stem din cordonul ombilical? Am auzit ca deja e o procedura de rutina si ca se efectueaza si la noi! Medicii vostri recomanda? Voi ce parere aveti?

Gabriela, 21 + Sara Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana bine ai venit, sarcina usoara!

Mergi la inceput