Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Ma intereseaza si pe mine: cat de mari trebuie sa fie dioptriile ca sa nu nasti normal, din cauza de dezlipire de retina?
Stie cineva sa ma lumineze si pe mine?
Caut de azi dimineata si nu am gasit nimic concret.
Iar eu sunt una posesoare de okelari si trebuie s ama interesez din timp ptr ca nu vreau sa risc.
Multumesc mult!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Eu am nascut natural si am -8 la stangul si la nastere nu s-a intamplat nimic rau. Dar inainte de a decide cum nasc m-am dus la un consult oftalmo (prin luna a 8-a parca) si medicul mi-a spus ca nu sunt modificari si ca pot naste natural.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari ptr fetite sau baietei!
Din discutiile voastre mi-ati adus aminte de parcul Moghioros exact de unde am plecat...am picat in melancolie.

Stiti cumva daca putem sa facem baie in mare nelimitat si de la cate saptamani????

Annisia stiam ca daca doctorita iti da verde, adik colul e inchis si nu sant probleme de alta natura poti face in toate pozitiile...daca te doare ar trebui sa fie penetrarea mai scurta
si binenteles nu multe acrobatii si de lunga durata...cred ca fiecare se poate regla in functie de cum se simte mai bine.

Oana bine ai venit !

Ali15+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Tomasamultumesc mult..........hai ca m-am luminat pentru ca eu aveam impresia ca in sarcina glicemia creste.............ufffffffff. Astept sa fac si eu analizele din trim 3 sa vedem ce iese..........acum am un stres in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Oana Alina bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Daniela si Andruzza felicitari pentru

Oana bine ai venit

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Va multumesc fetelor pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o! Va doresc o sarcina cat mai placuta si o sarcina usoara!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Si eu am miopie si din cate am auzit si am citit trebuie sa se faca analize ca sa se poata spune daca va fi o nastere pe calenaturala sau prin cezariana...
Am programare saptamana aceasta la TT si inca nu m-am hotarat daca sa merg sau nu....
O zi frumoasa va doresc!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor !
Mi-am inceput ziua mai somnoroasa,de cateva nopti ma pun in pat dupa miezul noptii,am de pregatit un examen la scoala + examenul la scoala de soferi.Amandoua in acelasi timp,mai exact peste 3 saptamani ,cat despre curatenia prin casa nu mai vorbesc.Am de calcat o gramada de haine si pe langa asta mai am si un caine de scos afara la plimbare .Miercuri asta am programare la ginecologie iar Sambata fac si eu morfologia fetala.Vreau sa va intreb,la morfologie este la fel ca si la o ecografie de rutina? Se face si control ginecologic sau nu?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Acum postez si eu fugitiv, am o zi nebuna la serviciu. 2 din 3 sedinte sunt gata, am prestat la greu rapoarte si emailuri, insa din nefericire cea de-a 3a sedinta s-a mutat la 5 jumatate. Sper sa ajung si eu acasa pana la 8. Offfff...

Oricum sunt ok, BB a miscat mult dimineata, acum e iar linistit. Ma gandesc ca poate a schimbat cumva pozitia de nu mai simt ca inainte. Sper insa sa nu fie vreo problema cu el, diferenta este mare, credeti-ma. Insa si azi am fost super stresata si ocupata la serviciu si exceptand prima intalnire de azi, nu am reusit sa fiu foarte atenta la burtica.

Racita cobza in continuare, fornai nasul pe birou si tusesc in stanga si in dreapta. deci oficial va trag clapa maine.

Pupici. Citesc acum din urma, sper sa apuc sa postez ceva pana ma sufoca iar munca. Nu de alta, dar respiratia normala oricum este un lux pentru nasul meu.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Madalina, si eu m-am trezit de la furtuna si am adormit tare greu, desi pana la urma ma culcasem pe la 2 noaptea. Cadoul pentru pitica depinde mult de bugetul vostru si de ce au nasii. Daca au cam de toate, poate nu le-ar strica o salteluta tip centru de activitate (au si la Chicco in genul ala) sau chiar un centru de activitate pentru cand se ridica in picioare. Cat are fetita? Ha ha, vad ca si Tomasa a recomandat acelasi lucru.

Annisia, fata daca tu ajungi la 100 de kile, eu o sa rup cantarul. Oricum cred ca e o perioada mai ciudata cu mancarea asta, ca si eu mananc de sparg. Norocul meu, vorba vine, cu raceala ca nu mai pot manca si nu ma mai bucur nici de dulciuri. Ca atare in loc de 70 sunt iar la 69 de kile. Cu sexul nu stiu ce sa zic, eu cu chiu cu vai l-am violat pe sotul meu aseara (ca el este tare fricos, mai ales ca la sarcina precedenta am avut ceva probleme). Eu una ma pregateam sa zic de ceva mai clasic, insa daca tu te plangi de dureri din pozitie laterala...nu prea mai raman multe alternative.

Ana, te inteleg perfect. Chiar ma gandeam pe fondul racelii mele de acum sa ma dau iar in medical vreo saptamana, ca sincer nu mai pot.

Afibebe, lasa ca va lamuriti voi ce este pana la urma, nu te necaji. Ce daca ai luat lucrusoare? La bebelusi merg orice culori pana la urma, oricum banuiesc ca nu ai luat numai bleumarine sau albastru, altfel merg toate si le fetite fara probleme. Doar nu voiai sa o tii numai in roz! Eu pentru Alexandra am cumparat mai mult lucruri neutre, putine chestiuni exclusiv roz sau prea inflorate si de aceea le pot folosi linistita si la baietel.

Dana, nu iau inca nici o vitamina. Sa vad acum la control ce imi da, parca la sarcina precedenta imi daduse calciu pe la 5-6 luni, dar nu mai stiu exact.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput